Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
Bu cvp olmamış. Şöyle olsaydı iyi olurdu, sık ikişki veya tek, bioritmde tutuyor. Ama sen görmek istiyorsan bak ilk sayfaya. Ben sevgiye aç bir insanım:))

:hihi: haklısın cnm ama bi taraftandan sülümanı izliyordumm
biz seni sevgiye doyururuzz zamanlaa

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
kızlar size bir haberm var yarın özele gidiorm br dktr varmış gitcem inşallah cinsiyeti söler 4,5 ay 1haftalık elara sence gösterirmi

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
bence sen razı olsan kocanı razı edersin ama sen cok istekli degilsin gibi

Canım, ben korkuyorum. Allahtan gelene elbette razıyım. Ancak 3. kız olsun istemiyorum. Zaten maddi olarak üçüncü çocuk bile zor benim için. Eğer o da kız olursa erkek çocuk düşüncesi bile biter. Yani kısacası korkuyorum...

OP
E

Elara

Misafir
Canım, ben korkuyorum. Allahtan gelene elbette razıyım. Ancak 3. kız olsun istemiyorum. Zaten maddi olarak üçüncü çocuk bile zor benim için. Eğer o da kız olursa erkek çocuk düşüncesi bile biter. Yani kısacası korkuyorum...

cnm emeksiz bişi olmuyorr.gercekten istiyorsan bence son kez denemelisinn
rengin ve bernil 4.bebek için deneme yapcaklarr

ama maddi gücün yeetrli degilse ve kocanında erkek cocuk saplantısı yoksa,seninde cok istegin yoksa bence 1 tane daha cocuga gerek yokk

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
Oooo kesin öğrenirsin o zaman. Doktor iyiyse söyler.

daha 4 5 gün önce gittim yok göstermio dedi dktr kötüydü bde adama cinsiyet için geldm dedim adamn br dövmediği kaldı neymiş efendm ben cinsiyetemi bakıorm bakamam flan deli oldum ağladm yani ama bu sefer burdaametro hastanesi var ora gtcem hadi bakem hayırlısı

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
cnm emeksiz bişi olmuyorr.gercekten istiyorsan bence son kez denemelisinn
rengin ve bernil 4.bebek için deneme yapcaklarr

ama maddi gücün yeetrli degilse ve kocanında erkek cocuk saplantısı yoksa,seninde cok istegin yoksa bence 1 tane daha cocuga gerek yokk
Arkadaşım, kocamdan çok ben istiyorum bir oğlum olsun. Kızlarımın bir erkek kardeşi olsun. Bence erkek kardeşleri olmalı. Ancak dediğim gibi çok cesaretim yok. Benim çocuklar hep mamalarla büyüdü, sütüm yeterli olmadı hiç. Maddi durumumuz yeterli ancak eşim 20 sene sonrasını yani unv zamanını düşünüyor. Bu çocuklar aynı anda giderse ne yaparız vs vs vs diyor. İnş bernil ve rengin oğullarına kavuşurlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar