OP
Elara
Misafir
- #3.021
ben de göremedim umut albüm yok
albüm gizli şuann
gelince kendisi göstersinn
ben de göremedim umut albüm yok
Bu cvp olmamış. Şöyle olsaydı iyi olurdu, sık ikişki veya tek, bioritmde tutuyor. Ama sen görmek istiyorsan bak ilk sayfaya. Ben sevgiye aç bir insanım)
Şekerim baktım, çok ilginç yumurtlamadan önce ilişki olmuş.
Bu arada Sülümanın reklamda farketmedim zannetme...
albüm gizli şuann
gelince kendisi göstersinn
Allah allah, adamı razi etsem belki çıkarım şans ve tedbirle yola...yoo cokta önce degil
1 gün bile yokk aradaa
momofun 2 gün önce olmuş mesalaa
ama diet+takviye+vajinal duş şansı arttırmış
tamam canım ,elera tabloda bioritimle,kesede görünelerinkinde fire yok hepsi tutmuş çok ilginç
kızlar size bir haberm var yarın özele gidiorm br dktr varmış gitcem inşallah cinsiyeti söler 4,5 ay 1haftalık elara sence gösterirmi
kızlar size bir haberm var yarın özele gidiorm br dktr varmış gitcem inşallah cinsiyeti söler 4,5 ay 1haftalık elara sence gösterirmi
evet cnm cogu tuttuuu.
gösterir benceee
bol çikolata ye ve meyve suyu içi yarım saat öncesindenn
Allah allah, adamı razi etsem belki çıkarım şans ve tedbirle yola...
Haftanı söylermisin net olarak?
bence sen razı olsan kocanı razı edersin ama sen cok istekli degilsin gibi
19 haftalık
Canım, ben korkuyorum. Allahtan gelene elbette razıyım. Ancak 3. kız olsun istemiyorum. Zaten maddi olarak üçüncü çocuk bile zor benim için. Eğer o da kız olursa erkek çocuk düşüncesi bile biter. Yani kısacası korkuyorum...
Oooo kesin öğrenirsin o zaman. Doktor iyiyse söyler.
Arkadaşım, kocamdan çok ben istiyorum bir oğlum olsun. Kızlarımın bir erkek kardeşi olsun. Bence erkek kardeşleri olmalı. Ancak dediğim gibi çok cesaretim yok. Benim çocuklar hep mamalarla büyüdü, sütüm yeterli olmadı hiç. Maddi durumumuz yeterli ancak eşim 20 sene sonrasını yani unv zamanını düşünüyor. Bu çocuklar aynı anda giderse ne yaparız vs vs vs diyor. İnş bernil ve rengin oğullarına kavuşurlar.cnm emeksiz bişi olmuyorr.gercekten istiyorsan bence son kez denemelisinn
rengin ve bernil 4.bebek için deneme yapcaklarr
ama maddi gücün yeetrli degilse ve kocanında erkek cocuk saplantısı yoksa,seninde cok istegin yoksa bence 1 tane daha cocuga gerek yokk