Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
M

minietek

Misafir
umut bence sen bugün dene tekrar
cünkü hem ateşine göre hemde urbia takvimine göre senin bugün yum gününn
ama sen bilirisn yinede
bu arada hani karnımda karıncalanma oluyor demiştin
igne batması gibimi??

bendede olmuştu ve bende normalden farklı olarak göğüs uçlarım çok hasastı ve çıkıktı hep ki zor çıkarlar

ya kızlar benım bısmıllah ılk aydan göğüslerım fena şişti ve acıyo hanı kolları kavusturursun ya yapamıyorum çok acıo göğüslerım napcaz

BoNCuK_

Aktif Üye
Tepki
51
boncuuuuuuuuuuuuk çok sevindim canıııımmmm hadi bakalım inşaAllah bu moral hastalığınada iyi gelsinde sağlıkla sıhatle al oğlunu kucağına Allaha çok şükür bak sende kavuştun oğluna
cnm darısı basına ıns cok sagol

kız ben bu haberden sonra çooook iyiyimmm
en güzel haberi duydum inanki çok sevindim
biliyodum ama rabbim kalbine göre verecekti emindimm
ayy anlatsana heyacanlandınmı o bakarken
ben düşünürken bile çok heyacanlanıyorum
ya ben dondum o an yanı bız drdan gelıoz benım morel bozuk ablam ısrar ettı kadın doguma gıdelım gıttık dr tanıdık dr ama ılk defa gıttım .bakıyordu bebege ablam cınsıyet sordu henuz erken ama gorursem derım dedı.tahmını soyleyın dedık ben tahmını demem dedı.madem oyle yat alttan bakıyım dedı.yattım o esnada sorular soruyordu bı anda evet erkek dedı.ben dondum kaldım o an ablam hala kesınmı dıyordu hala ben soktayım gercı
cnm ayagın için ne yapıması geerkiyormuş
emar cektircenmi.tümör olasılıgı tahmini sölediler dimi
ALLAHIM İNŞALLAH ÖLE BİŞİ YOKTUR CNM YA :((
mr cekılmesı sart ama suan olmaz 1.5 ay sonra en az ozaman tumor kesfedılırse cerrahı mudahale dsart dedıler ıns ıyıdır.ınan aklım orda bebegıme sevınemıyorum bıle
kaç aylık hamilesin benmki 4,5 ay ama dktrlar aklıo dio öğrenemedk sen k kaç aylık

cnm 15 haftaşlıgım usg de goremedı vajınadan bakınca gordu ıns yanımıyordur ama cok emın konustu .ıns senınde gonlundekı olur

OP
E

Elara

Misafir
bendede olmuştu ve bende normalden farklı olarak göğüs uçlarım çok hasastı ve çıkıktı hep ki zor çıkarlar

ya kızlar benım bısmıllah ılk aydan göğüslerım fena şişti ve acıyo hanı kolları kavusturursun ya yapamıyorum çok acıo göğüslerım napcaz

cnm yapcak bişi yok.1 aya kadar gecerr agrısı

OP
E

Elara

Misafir
boncukkk karbnatı nasıl yaptın cnm bi yazsana umut için
o denicek bugün

BoNCuK_

Aktif Üye
Tepki
51
Kızlar kurabiyelerle kutlayalım bunu
:nk::nk::nk::nk::nk::nk:
:))))
BONCUK bebek için tepkiler nasıl cnm.
eşin ne dedi meselaa
cnm esım bırsey dıyemedı cunku ayagımdan cok korkmus durumda sasırmıs duruyordu cok aksama bellı olur annemlerde aynen hem sevındıler hemde ayagımı dusunuyorlar yanı o yzuden tepkıler karısık .
bu kadar sevineceğimi hiç düşünmemiştimmmm .........

aynennn
sanki benim ogluşum oluyor gibi cok sevindim
listede en cokk ogluşu olmasını istediigm kişi boncuktuu.Allah nasip ettii hamd olsun
darısı bizlere olsun kızlarr
amın cnm ıns darısı basınıza en kısa zamandaaaaa canı gonulden dılıyorum

amn canm allahm banada hayırlı ve sağlıklı br kız wersn inşallah
ıns amın cnm
BONCUKKKKKKKKKKKKKK
MAŞALLAHH OĞLUŞUNAA ALLAH KORUSUN ONUU PİPİSİNİ YEMİYELİM KALSIN LAZIM ÇOCUĞAAA

ÇOK SEVİNDİMM CANIM DARISI BAŞIMA İNŞALLAHH :cokkomik::cokkomik::cokkomik::cokkomik:
ıns cnm cok tsk ederım sende ıns gonlundekını alırsın rabbımden
deneme yapacam canım

hamile kalmamı engeller diye düşünüyorum ama
hoş hamile olduğumuz yok

cnm ılıskıden yarım saat once karbonat suyu ıctım ve hemen ılıskı oncesı parmagıma karbonat doktum parmagımı ısladım suyla sonra karbonata baıtrdım ıcerı tam sokarken gerı cektım yapamadım ama yınede baya gıtmıstı

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
gız ne şanslı hatunsun vallaa,

mimozaa kimiisnin idrarda cıkmıyorr biliyonnn
antibiyotikte geciktirebilir tabii.
senin gecen ay da böle olmuştu dimiii
bacımsen ne cok hasta oluyon ya.igne olacak kadar kötü gripmi gecirdin

evet mimoza canım ya gerçekten ne kadar çok hasta oluyosun kendine dikkat etsen hamilelikte düşünüyosun olmasan keşke o kadar iğneyi düzeni bozuyo ben hamilelik düşündüğüm zaman ağrı kesici bile almam ,biraz zorla kendini doğal şeylerle atlatmaya çalışsan hastalığını keşke:elis:

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
cnm darısı basına ıns cok sagol

ya ben dondum o an yanı bız drdan gelıoz benım morel bozuk ablam ısrar ettı kadın doguma gıdelım gıttık dr tanıdık dr ama ılk defa gıttım .bakıyordu bebege ablam cınsıyet sordu henuz erken ama gorursem derım dedı.tahmını soyleyın dedık ben tahmını demem dedı.madem oyle yat alttan bakıyım dedı.yattım o esnada sorular soruyordu bı anda evet erkek dedı.ben dondum kaldım o an ablam hala kesınmı dıyordu hala ben soktayım gercı

mr cekılmesı sart ama suan olmaz 1.5 ay sonra en az ozaman tumor kesfedılırse cerrahı mudahale dsart dedıler ıns ıyıdır.ınan aklım orda bebegıme sevınemıyorum bıle

cnm 15 haftaşlıgım usg de goremedı vajınadan bakınca gordu ıns yanımıyordur ama cok emın konustu .ıns senınde gonlundekı olur
boncuuuuuuuuuuuuuuuk canım çok sevindim allah tamamına erdirsin darısı başımıza inş bizimde olur canım ya

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Tamam jpg olarak kaydettim,şimdi resim albüm bölümüne giriyorum dimi

OP
E

_eZeL_

Misafir
Kızlar ben birazdan çıkıyorum kendinize iyi bakın benimde şehzademin gelmesine az kaldı Allahın izniyle kavuşucaz hepimiz oğluşlarımıza

boncuuukk tekrar tekrar öpüldün arkadaşım Rabbim aciiill çok aciil şifalar versin inşaAllah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar