Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
eceeeeeemm obur tarafta hımalıyeye verdıgın cevap ıcın cok tsklerrrr cnmmm-kizgin-kizgin-kizgin-kizgin

ne alakaysa korkup kacmak elara geccekden cok haklısın cnm

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
ıyıdır cnm kızları yatırdım oturdum ama kımse yok konusan elara ne ıs goruyon bcm ısmın var kendın yok

OH NE GÜZEL MAŞALLAH BENİM ORTANCA YATTI Bİ O ÇOK DÜZENLİDİR ,YARIN SINAVI VAR ERKEN KALKACA ÇALIŞACAK,BÜYÜKTE HALA UYANIK,KÜÇÜKTE SÜTÜNÜ İÇTİ UYUMAYA ÇALIŞIYO HERKES AYRI TELDEN ÇALIYO YANİ:hihi:

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
iyi canım ne olsun işte, son bir umut bakıyorum internete
acaba deneme yapsammı bu ay diye
yaprakçım sen adetten sonra ilişkiyle kalmıştım bebişine, yumurtladığını anlamışmıydın, yada doktor söyledimi tam olarak adetten sonramı yoksa döngünün ortasındamı hamiş kaldığını canım

Evet canım ben adetim bitti gün yani 7.gün 9.gün ve11 gün ilişki oldu sanırım son gün yumurtladığım gündü çünkü o gün akıntıyı falan gördüm denemeyi bırakıcaktım bugünde deneyelim dedim sanırsamda o gün kaldım bilemiyorum tabi net olarak

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
OH NE GÜZEL MAŞALLAH BENİM ORTANCA YATTI Bİ O ÇOK DÜZENLİDİR ,YARIN SINAVI VAR ERKEN KALKACA ÇALIŞACAK,BÜYÜKTE HALA UYANIK,KÜÇÜKTE SÜTÜNÜ İÇTİ UYUMAYA ÇALIŞIYO HERKES AYRI TELDEN ÇALIYO YANİ:hihi:

senın kızlar oglencımı cnm bızım okul sabah 9 oglen 2bucuk arası

rabbım zıhın acıklıgı versın cnm ..benım kucuklukde tepemde gezıyo buyukler uyudu ama

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
eceeeeeemm obur tarafta hımalıyeye verdıgın cevap ıcın cok tsklerrrr cnmmm-kizgin-kizgin-kizgin-kizgin

ne alakaysa korkup kacmak elara geccekden cok haklısın cnm

evet ya bende baktım bugün oraya himalia korktular demiş ordan öylemi görünüyo :hihi: momofta tavırlı konuşmuş hoş olmuş

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
senın kızlar oglencımı cnm bızım okul sabah 9 oglen 2bucuk arası

rabbım zıhın acıklıgı versın cnm ..benım kucuklukde tepemde gezıyo buyukler uyudu ama

canım tam gün benimkiler benim küçükte hala dönüp duruyo gündüzde uyumadı bi laf atsam tamam bi işarete bakıyo oralı olmuyorum :cee

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
Kılzar diğer tarafa ben cvp yazıyorum cvp larım biri tarafından siliniyo anlamadım dün erenaltana cvp yazmıştım o silinmiş haskenayla karşılaşmıştım piştiii yazmıştım oda silinmiş bugünde himaliyaydı galiba ona cvp yazdım bakacam şimdi yine silinmişmi

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
Kılzar diğer tarafa ben cvp yazıyorum cvp larım biri tarafından siliniyo anlamadım dün erenaltana cvp yazmıştım o silinmiş haskenayla karşılaşmıştım piştiii yazmıştım oda silinmiş bugünde himaliyaydı galiba ona cvp yazdım bakacam şimdi yine silinmişmi
hosuna gıtmeyenı kzen bey sılıyo galıbaa işi gucu bızım sayfayı takıp etmekdı heralde

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214

senin yazın duruyodu canım sanırım zaten sayfalar ilerlemiyo bitaraftanda siliyolar:hihi: ya ne hale gelmiş öyle orası hele ilk sayfayı görünce tanıyamadım kırpa kırpa kuşa çevirmişler orayı:dertli:

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
senin yazın duruyodu canım sanırım zaten sayfalar ilerlemiyo bitaraftanda siliyolar:hihi: ya ne hale gelmiş öyle orası hele ilk sayfayı görünce tanıyamadım kırpa kırpa kuşa çevirmişler orayı:dertli:

şimdi baktım son yazdıklarım duruyo kesin fırsatı olmamıştır adamın silmeye yoksa onlarıda silerdi bikaç kişi kaldı orda onlara üzülüyorum ya msj da atamıyorum üylik yeni atılmıyo haber verende yok onlara yaaaa

OP
E

Elara

Misafir
selam kızlarr
ilk sayfadak, tablolar tamamdırr
mart ayında kakule ezel ve deyyan dışında deneyen varmı????
isimlerinizi söleyin tabloya ekleyimm

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
ya kızlar kafam karıştı benim momofun bi yazısını okudum önceki sayfada ,momof maden suyunun erkek bebek için uygun olmadığını içinde kalsiyum olduğunu yazmış ,gerçi içinde potasyum olduğu içinde kız bebek içinde olmayacağını yazmş ama içenler ve olanlarda çok sanırım içecem ama kararsızım ya

OP
E

Elara

Misafir
ya kızlar kafam karıştı benim momofun bi yazısını okudum önceki sayfada ,momof maden suyunun erkek bebek için uygun olmadığını içinde kalsiyum olduğunu yazmış ,gerçi içinde potasyum olduğu içinde kız bebek içinde olmayacağını yazmş ama içenler ve olanlarda çok sanırım içecem ama kararsızım ya

maden suyu alkali bi içececk fakat hem kalsiyum hemde potasyum bakımından zengin
yani içsende olur içmesende olur
içmek istersende içine limon sıkıp içebilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar