Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

epokhe

Aktif Üye
Tepki
118
yarın burası anababa günü olcak Allah rahmet eylesin erbakan şatafatlı tören istemiyorum demiş ama 1,5 milyonu bulcak diyolar cenazeye katılım.mezarlığa çok yakınız.anneme kaçıyorum ben bugünn :)

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
kızlar gurbet güzeli de her an banlanabilir eski konuları açmış çünkü...Şimdi girdim baktım.Onu da çağıralım buraya ama nasıl?

OP
E

_eZeL_

Misafir
kızz umutt sende yumurtla inşallah da hamıle kal emıııı

ezel kaç gündür böle akıntın varrr

minietek perşembe günü direk yumurta akı kıvamında akıntım geldi bir daha gelmedi sonra cumartesi sabahı kalktım resmen su gibi şeffaf akıntım oldu sonra aynı gün yumurta akı kıvamında oldu dün hiç birşey yoktu bugünde yine yumurta akı kıvamında akıntı oldu

OP
M

minietek

Misafir
minietek perşembe günü direk yumurta akı kıvamında akıntım geldi bir daha gelmedi sonra cumartesi sabahı kalktım resmen su gibi şeffaf akıntım oldu sonra aynı gün yumurta akı kıvamında oldu dün hiç birşey yoktu bugünde yine yumurta akı kıvamında akıntı oldu

kız inşallah hamışsindirrrr :ilknur:

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
önce adaşım kalsın işallah arkadan ben geleyim...Allah hepimizin gönlüne göre versin.

ECEMM

Aktif Üye
Tepki
46
selammmm kızlarr -ciko-ciko-ciko-ciko:huhuu::huhuu::huhuu::huhuu:epoka sen kk da kapsama alanı dısında gorunuyon ama lamban yesıl yanıyo yanı aktıf gorunuyonnnn:deli::deli::deli:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar