Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
hadi bakalım kakulecim hayırlısı olsun, bioritim tutmuyordu demi bu ay bende denicem sanırım yine. eşlerin bioritimi ile de olsa keşke:) bu ay eşimin tutuyor:)

benim gün yok bu ay ama Elaraya gelince soracağım bioritim için onun biraz daha farklı bir yorumu oluyordu sanırım

kakule bizim şubatta yaşadığımız düşükmü sayılıyor yaa doktor bana döllenme olmuş ama rahme tutamadığı için devam etmemiş dedi.

inşallah canım en kısa zamanda alırız bebişleri kucağımıza.
kimyasal gebelik sonrası düşük sayılmıyor galiba

kız sorunu hatırladım sanırım hani krem gibi akıntı diye sormuştun,kız sende yumurta mumurta kalmamış demek o ,sorunun cevabı bu sanırım yanlış soruyu hatırlamıyosam,geçmiş sayfaları aradım aradım senin sorunu bulamadım düşündüm hatırladım:cee ben içimden cevap vermişim buraya yazmamışım:dertli: barıştıkmı yavyu

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
merhaba kızlar,okuldan 13:00 de geldim ama yemek falan anca bu saate kaldım.süratle geçmişi okudum.Nasılsınız?Ezelll ,adaşım ve tüm arkadaşlar nasılsınız?

OP
E

Elara

Misafir
elaraaa ben neden utanmuyorum kız ne yaptım da bunu çıkardın

cnm hani hamile oldugun için kartlar filan hazırladın ailenee söledin hamiş oldugunuuu
işte ben yapamazdımm bunu diyorum,sen bu konuda rahatsınn
ben cok utanırdımm aynı ortamdayken sölemeyee
ben anneme söledimm o da abime kardeşime babama sölemişştii
sonra babamla telde konuştuk buna ragmen utandım yaw:zonk:

bu akşam kayınvalıdeme gıdıyorum eşim görümcemı aramıs sızde gelın dıye o da bugun gelemeyız falan demıs yok gelın gelın dıye ısrar edınce görümcem sormus ne oldu bır seymı problemmı var dıye eşim demıskı ailevı mesele gelın konuruz görümcem çok korkmuş ne oluyo dıye eşim bomboyı patlatınca ağlamaya başlamışş benıde aradı şimdı çok sevınclı dılı dolasıo heyecandan ondada pko var ve 5. senede cocuk olmus

ailede bi bayram havası var deseneeee,ne güzel.Allah sonuna kadarrr daim etsin inş.

epokhe

Aktif Üye
Tepki
118
aman o her korunmasız fiki fikiden sonra öyle diyor saldım çocukları işlem tamam diyor :cokkomik:

fiki fiki olucak ama korunucaz dedidiğimdede hep korun korun ne zaman korunmicaz biz nasıl çocuk yapmak bu diyor :hihi:

sen de pko mu vardı ezel,korunmasız ilişkiye giriyosunuz yani..ben tek seferde hamile kalmıştım o yzden ikincide ancak düşündüğm ay korunmasız olabilr ..bende nasıl olsa hemen olmaz demiştim ondan sonra şok:hihi:

OP
E

_eZeL_

Misafir
sen de pko mu vardı ezel,korunmasız ilişkiye giriyosunuz yani..ben tek seferde hamile kalmıştım o yzden ikincide ancak düşündüğm ay korunmasız olabilr ..bende nasıl olsa hemen olmaz demiştim ondan sonra şok:hihi:

yok canım bir rahatsızlığım yok çok şükür sadece yumurtlamamın bittiğine güvenerek oldu bakalım kısmet artık :gulbis:

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Arkadaşlar eşim saat 6 da gelcek,hem yemeğe oradan da market alışverişine gideceğiz,biraz da takılırız dışarda.Belki geç gelirim.çok yazmayın yaaa okumak zor oluyor:)

OP
M

minietek

Misafir
ailede bi bayram havası var deseneeee,ne güzel.Allah sonuna kadarrr daim etsin inş.

anladım cnm kız haklısın kendıne göre de bunda utancak neee varrr yazdın mı öncekı okudumu sen demiştinya hani

sızın sımdı fıkı fıkı yaptıgınızı herkes bılcek içine boşladıgınıda bılcek
kız bunu kocama söledım sabah akşam söledı söledı guldu emınım kendı annesının ablasının yanında aklına gelırse bunu da sölıcek hıc utanma arlanma yok benım kocada benım terbıyemıde bozdu

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Hoşbuldum ezel ve kakule.İyi sohbetler,şimdilik izlemedeyim...

OP
M

minietek

Misafir
ben bi kalayım sır gibi saklayacam
şu anki düşüncem bu
ama mini eteğin ilk olduğu için normal şu an

evet hem ılk bebek hemde bır evın tek oğluyla evlıyım tek gelınım onlar onun için çok mutlu olurlar
bırde bende pko vardıya geç olma ihtimali çok yüksektı
hıç problem bıle olmadan hamıle kalmak zorken bende pko var ve görümcemde aynı sorundan 5. senede olmus pko böl. bır sürü arkadaşım var yıllardır deneyen bende anneme kızkardesıme falan anlattım gec olabılır benı sıkıstırmayın sormayın dıye annem özellıkle üzülmesın dıye sölemek zorunda kaldım

yoksa bende 2 ay sölemıcektım eşime bile ama aklıma korkutma huyu falan gelmedı bırde cınsellıkte gelmedı kocaya ne dıcektım

neyse söledık artık allah kayırsın inşallah

ayy kızlar hamileler okumasınn ama yayla çorbası istedi canımmmmmmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar