Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
sen daha 10. gündetım umut 28-18 10 . gündesin

ve son adet dönemınde problemlı olduya 11-12-13 bence bu günlerden bırınde yumurtlucaksın bence bu gece bırsey olamsın saklayın spermlerı 11 ve 13 olsun zaten sen sanırım artık cınsıyet önemlı değil gıbı bır yorum yapmıstın bence rıske atma yarın akşam ve sonrakı ve 13. akşam olsun

canım bugün 11. gün değilmi?? benmi yanlış hesaplıyorum
ya tabiki istiyorum rabbim bitanede oğlum olsun diye ama kaçaydır olmuyorya o yüzden dedim yani ben ne kadar zor olsada hem hamile kalmaya hemde oğluşu bulmaya çalışıyorum :huhuu::huhuu:

OP
M

minietek

Misafir
kızlar yanaklarım kıpkırmızı oldu başım dönuyo hafıften hamılelık şekerı olan var mı acaba

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
çookk tatlııı kızlar sız kendınız ve eşinız kumral mı esmermıydınız ve çocukalr nasıl oldu

ben küçükken baya sarıymış saçlarım eşimde kızıl :hihi:

acaba bebıs kumral olurmukıneee bırde benım anneannemde esımınde anneanesı yesıl gözlu acep bızede vurmusmudur

peygamber efendimiz zamanında bi kadının zenci çocuğu olmuş adamda beyaz tenlimiş karısında şüphelenmiş artık boşanacaklarmış adam inanmamış karısına peygamber efendiimize gelmişler anlatmışlar durumu peygamber efendimiz yedi göbek araştırın demiş araştırmışlar gerçekten yedi göbek öncesi atalarında zenci çıkmış ,yedi göbek çekermiş canım:cokkomik:

OP
M

minietek

Misafir
canım bende küçükken sapsarıymışım beyaz gibi o kadar sarışın şimdi koyulaştı saçlarım kumralım,benim eşimde kızılmış küçükken şimdi sanki küçükken sarışınmış gibi kumral büyük kızım bana çekmiş sarışın diğerleri kumral benim anneannemin gözleri deniz mavisi çocukları hep kahverengi gözlü hiçbirisi çekmemiş bi kardeşimle ben ela gözlüyüm torunlarda çekmemiş hiç belli olmaz canım karışık yani

ahanda aynı eşimın sakalları sarı gibi görünüyo ama kızıllar adam 33 yasında sakal hala sarımsı kızıl anaaa benım koca ekımde 34 oluyoo baya buyumus bee:dill::dill::dill::dill::1::1::1:

beni gördünn,eşimde esmerr
kızımda beyaz tenliii benim gibii
ama gözleri bana cekmemiş
habuki benim ailem hep renkli gözlüdürrr
eşimin aiesinde yoktur sadece daysıı rekli gözlüü
er iki taraftada renkli göz vrsa bebişde oluyor renkli gözlüüü
sizin bebeişde olabilirr

bişi degil cnm
,bebegi begenmediysen degişebilriisn.

inşş canımm önce sağlıklı olsun sonrada kumral renklı gözlü ne güzelll ayy diyolarla kız hala ya oğlan dayıya inşş kızım olursa küçük görümceme benzemezde büyüye benzese olabılır ama benle kocama benzer ıns kızım oğlum

atladım herhalde canım pardon ya
akıntım varrr sancım yok gibi
ama bliyosun ben zaten pek anlamıyorum ki

canım bak akıntınn bıldığın yumurtanın beyazı mı yoksa sarımsımı şeffaf su rengı akıntın varsa parmaklarının arasına al bak uzuyormu

tmm cnm ayırt edebılırsın emınımm

OP
M

minietek

Misafir
peygamber efendimiz zamanında bi kadının zenci çocuğu olmuş adamda beyaz tenlimiş karısında şüphelenmiş artık boşanacaklarmış adam inanmamış karısına peygamber efendiimize gelmişler anlatmışlar durumu peygamber efendimiz yedi göbek araştırın demiş araştırmışlar gerçekten yedi göbek öncesi atalarında zenci çıkmış ,yedi göbek çekermiş canım:cokkomik:

umarım eşimin 7 göbek üsüne çekmez bebıs

OP
M

minietek

Misafir
ikinizde krışık olsun mini :hihi:

valla zeka benden :cokkomik::cokkomik:
hayat bakış açısı eşimden
yüz hatları benden
burnu buyuk görümceden
boy küçük dayıdan
sorumluluk buyuk dayıdan
işine sahp çıkma çalışkanlık kayınpederim (dedesınden )
sanatkarlıgı benım babamdan

kendını koruması kayınvalıdeden
iyi nıyetlı temız kalplılı anneanneden

ooo say say bıtmezz töbe töbe sankı siparıs :ilknur:

OP
E

_eZeL_

Misafir
aa o nerden cıktı yaww

ya bilmiyorum Elara dün korunmasız ilişki oldu adetimin 15. günü yumurtamın çatladığını sandım yumurta akı uzayan akıntı geldi sonra aradan 2 gün geçti yani cumartesi günü çoook yoğun şeffaf akıntı geldi sonrasında da yumurta akı kıvamında akıntı oldu dünde fiki fiki oldu akşam üstüne doğru bugünde tuvalette yine lönk diye şeffaf bir akıntı düştü peçeteye fındık büyüklüğünde meni desem değildir çünkü ilişkiden sonra banyo yaptım gezmeye gittim yürüdüm oturdum direk yatmadım yani

inşallahhh nerden anladın kızz yum gununmuydu ates ölçtün mü

ateş ölçmedim canım hastaydım zaten 38 falan olmuştu ateşim

ne gülüyosun kız zilli

kız sen bence hamıle kalcan bugunmu desem yarınmı desem:hihi::hihi::hihi::hihi::hihi::hihi:

kasığımdada ağrı var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar