Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
elaraaaaaa uyuyomusun fıstıgım daha yhu kalk artık gel ıkı muhabbete edelım ısler benı beklıyo sonra bugun yemegımde yok zaten:dertli::dertli::dertli::dertli::dertli::dertli:

aynen bernil ya işler beni bekliyo şöle köşeli bucaklı bi temizlik yapim dün kızım toz aldı ohhh gün görelim dimi biraz

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
günaydın hoşgeldiniz kızlarr

minietek ne güzel süprizler yapmışsın ailene eşine Allahım bizede yaşatsın inşaAllah

kızlar bu arada boncuğun bebişin cinsiyeti belli oldu mu kontrole mi gidecek ne olacak_?

bu hafta öğrenecek canım testteki dr ben cinsiyete bakmıyorum demmiş

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
kaçta ordaydın bernil biz 3 gibi gittik önce koçtaşa uğradık bidaha haberleşelim buluşalım aacaba seni tanıyomuyum,kız bi resmini koymadın gitti

ıananmıyom bende 3de tam ordaydım yenı gelmısdım valla ya bende senı cok merak edıyom cnm ya ortancı matamatık sonavından 100 almıs gene onun öduludur burgerkıng oyuzden mıgrosu gezdım sonra yukardaydım 5 se kadar cnm ya valla bulusalım

OP
M

minietek

Misafir
günaydın hoşgeldiniz kızlarr

minietek ne güzel süprizler yapmışsın ailene eşine Allahım bizede yaşatsın inşaAllah

kızlar bu arada boncuğun bebişin cinsiyeti belli oldu mu kontrole mi gidecek ne olacak_?

tşk ederimmm kızlarr

İNŞALLAH KİM NE İSTİYORSA OLSUN KUCAĞINDA OLSUN İNŞ EN KISA ZAMANDA SAĞLIKLAAAAA

OP
G

gunness

Misafir
layd ,berra,qwert çok üzüldüm üçünüze de geçmiş olsun üzüldüm okuyunca
sizleri.

Ezel sana da geçmiş olsun canım.

OP
M

minietek

Misafir
ya canım bu tabloda nerdeki senin yumurtanın çatladığı gün :(

sıteye göre 20. Günde yumurtladım de yumurtladım

ki zaten 19, günde çatlatma iğnemi olmustum 24-36 saat arası çatlama oluşuyorsa 20. Günden hamıle kaldım buyuk olasılıkla 19. Gün iğne 20. -21. Günde çalışmaa

CANIM TABLONU EKLESENE

TABLOYU ÖĞRENDIM AZ ÇOK

EZEL GEÇMİŞ OLSUN CANIMM

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
ıananmıyom bende 3de tam ordaydım yenı gelmısdım valla ya bende senı cok merak edıyom cnm ya ortancı matamatık sonavından 100 almıs gene onun öduludur burgerkıng oyuzden mıgrosu gezdım sonra yukardaydım 5 se kadar cnm ya valla bulusalım

bernil bizde burgerkingde yedik ama koçtaşta yedik canım ya bu kadar olur valla

OP
E

_eZeL_

Misafir
kızlar galiba benim bu ay iki tane yumurtam oluştu çünkü eminim ki adetimin 15. günü yumurtam çatladı kasık ağrım ve uzayan yumurta akı akıntım oldu sonra kasık ağrım geçti cumartesi sabahı yine yani adetimin 17. günü bir kasık ağrısı daha doğrusu batması başladı ve acayip derecede yoğun şeffaf akıntım oldu resmen süzüldü diyebilirim ardındadanda yumurta akı akıntı uzayan ondan sonraki günde yani pazar günü beyaz krem kıvamında akıntı başladı şimdide geçen ayki gibi sarı akıntım oluyor

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
sıteye göre 20. Günde yumurtladım de yumurtladım

ki zaten 19, günde çatlatma iğnemi olmustum 24-36 saat arası çatlama oluşuyorsa 20. Günden hamıle kaldım buyuk olasılıkla 19. Gün iğne 20. -21. Günde çalışmaa

CANIM TABLONU EKLESENE

TABLOYU ÖĞRENDIM AZ ÇOK

EZEL GEÇMİŞ OLSUN CANIMM

canım benim tablom yokkk
kendim tutuyorum
seninki 36.1 den 37 'ye çıkmış anlaşılıyor bayağı çatladığı
ben akşam deneme yapmayı düşünüyorum ama bi baksana sen
4.gün 36,1
7.gün 35,7
8.gün 36,3
9.gün 36,4
10.gün 36,4
11.gün 36,4

OP
M

minietek

Misafir
kızlar galiba benim bu ay iki tane yumurtam oluştu çünkü eminim ki adetimin 15. Günü yumurtam çatladı kasık ağrım ve uzayan yumurta akı akıntım oldu sonra kasık ağrım geçti cumartesi sabahı yine yani adetimin 17. Günü bir kasık ağrısı daha doğrusu batması başladı ve acayip derecede yoğun şeffaf akıntım oldu resmen süzüldü diyebilirim ardındadanda yumurta akı akıntı uzayan ondan sonraki günde yani pazar günü beyaz krem kıvamında akıntı başladı şimdide geçen ayki gibi sarı akıntım oluyor

canım benim tablom yokkk
kendim tutuyorum
seninki 36.1 den 37 'ye çıkmış anlaşılıyor bayağı çatladığı
ben akşam deneme yapmayı düşünüyorum ama bi baksana sen
4.gün 36,1
7.gün 35,7
8.gün 36,3
9.gün 36,4
10.gün 36,4
11.gün 36,4

canım daha erken günlerındesın 28 gündü dime senın döngün

28 GÜNSE eğer ilerki 2-3 gün çok önemli sen erkek istiyordun akşam deneme yapma bence bekleyın bence tabı sağlıklı spermler bırıksın ben 17. gün son ilişki 20. ilişki oldu sonra

yanı adetımın 11.13 15 17 20 21 26 27 günlerde oldu sık ılıskı olmus oldu bakalım ama ılk kez bu ay bu kadar sık oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar