Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
B

breeze

Misafir
İyiyim meltemcim çok sevindim işallah bu monitör oğlunun karnına düşmesi için bir vesile olur,Rabbim bunu vesile eder sana ve hepimize.Ben de sen memnun olursan alcam ve işallah oğlum olursa Allahım nasib ederse doğum yaptıktan sonra ihtiyacı olan bir insana verebilirim artık.sağlıkla oğullarımızı kucağımıza bir alalım da işallah.

AMİN.. bende kullanınca bizim geline vercem:)) oda 1-2 sene sonra düşünüyoo..o önce kız istiyo sonra erkek:hihi::hihi:
işallah benim tutarsa ona tüm bilgilerimi aktarıcam:)

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
teşekkür ederim
11 haftalıktı kalbi durmuş
bu benim 3. düşüğüm
kanımda pıhtılaşmaa var
hergün iğne oluyodum ama olmadı

ben de de var pıhtılaşma canım orta düzeyli.
pıhtılaşma türünü biliyor musun? bir de hangi tür iğne kullanıyordun? dozu kaçtı? hamile kalmadan 1 yıl önce hergün coraspin iç dedi doktorum.ben de coraspine başlıycam.

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
hu huuu ben geldim-kop-kop-kop

Elaracım ben buraya başladığımdan beri oraya tek kelime bişey yazmayı bırak siteye bile girrmedim...kesin buraya geldim diye banlamıştır...yada o tartışma yüzünden..başka bir sebebi yok...

cnm ben clearblue dan sipariş verdim..önümüzdeki hafta annemlere gelicek..bende 10 gün sonra Türkiye ye gelcem:cokkomik::cokkomik: o zaman bakalım kullancam ...mart ayı benim ayım olsuuunnn...yarmı benden başka deneme yapıcak??

umut gemisi nasılsın cnm??

mrb meltemmelis bende monitör düşünüyorum cnm nerde spariş verdin

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
hoşgeldin sıhatler olsun.dün erken çıktım senden,soracakların varsa sor canım bildiklerimi söylerim.

sağol canım,yengenler et yemişmi canım bide o ph ı yükseltmek için bişey söylemiştin ismini sormuştum hani yasaksa özelden yazabilirmisin,bide şeker var çay hiçmi içmemişler ya umut hani çok açık bir kaç tane içsem diyorum of çokmu sordum kusura bakma canım ,başlıcam ya diete kafamda bişeyleri oturtmaya çalışıyorum en azından uygulayıp sonuca ulaşanların ortak yaptıklarını uygulayım die düşünüyorum canım

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
yani yuhhh diyorum size kız kaç kişisiniz burda bi soru sordum dün içinizden bi elara cevaplamış sağolsun.
:zopa::zopa::zopa::zopa: hakediyonuz yaniii

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
teşekkür ederim
11 haftalıktı kalbi durmuş
bu benim 3. düşüğüm
kanımda pıhtılaşmaa var
hergün iğne oluyodum ama olmadı

gwert cnm cok gecmıs olsun ay ya ınan uzuldum rabbım ıns en kısa zamanda saglıkla kucagına almayı nasıp etsın cnm ya üzulme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar