Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Merhaba kızlarrrr,işlerimi bitirip geldim ama kimse kalmamış.neredesiniz yaaaaaaa?

OP
E

Elara

Misafir
Günaydın Elara,albime yüklerim de siz gördükten sonra albümü silme şansım var mı,olaki bir tanıdık falan siteye üyeyse? eşim de fotoğraf olayından hiç hazetmez,buraya girdiğimi biliyor da foto koydurmamıştı.Yükleyip aynı gün silsem olur mu var mı böyle bir şans?

tamam yükle albüme bizde yükleyelim,bakınca silerizz albümden.

kızlar günaydın..
Elara cnm ovülasyon testi buldum 2 adet...bu konuda hiçbir bilgim yok..internetten bakıyorum..bu ikisi hakkında ne düşünüyorsun?

ezel ve umutta tükürükle yapılan ovulasyon mikroskobu var ve hiç bi işe yaramıyorrr
boncukta kullanmıştı oda memnun degildii.
o nedenle idrarla yapılan testler almanı tavsiye ederim.
yada direkt yum takibi yaptırabilirsin.

OP
E

Elara

Misafir
:1::1::1::1:gerçekten mi?? buraya geldiğimiz içindir belkiiii..:dertli::dertli:
neyse bizde banlanma tadına vardık:3::3::3::3:

aanammm şimdi baktımmm..süresiz banlanmışımmmm...
sen başkasına mesaj filan atmışmıydın son bi kac gündür??

kızlar bunu almaya karar verdim..+ 20 adet test çubugu 179 tl..şimdiden sipariş verdim..
umarım yanılmamışımdır...:uzgun::uzgun:

bence gayett ideall.mimozadaa bundan alcaktı.memnun kalırsanız bizde alırız.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
tamam yükle albüme bizde yükleyelim,bakınca silerizz albümden.

ezel ve umutta tükürükle yapılan ovulasyon mikroskobu var ve hiç bi işe yaramıyorrr
boncukta kullanmıştı oda memnun degildii.
o nedenle idrarla yapılan testler almanı tavsiye ederim.
yada direkt yum takibi yaptırabilirsin.

OK son 2 yıl içindeki bir kaç fotomu yükleyeyim,ama bazıları laptobumda ondan pc ye aktarırım haftaiçi yüklerim.öğlen yüklerim mesela gece geç saat sileriz olur mu? hala eltimden tırsıyom ya kadının nerden çıkacağı belli olmaz,hayır eşime söylemeyeceğini bilsem hiç tınlamam da dengesiz işte kıt beyinli ne yapacağı belli olmuyor.yüklediğimde haber veririm size.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Elaracım coraspin kullanacam ya ben gelecek ay başlayacağım,hamilelik düşünmeden en az 6 ay önceden başlanıyor aslında 1 yıl diye öneriytor doktorum bu sebeple daha erken başlıyacağım.coraspinin erkek diyetine olumsuz bir etkisi var mı?

OP
B

breeze

Misafir
hu huuu ben geldim-kop-kop-kop

Elaracım ben buraya başladığımdan beri oraya tek kelime bişey yazmayı bırak siteye bile girrmedim...kesin buraya geldim diye banlamıştır...yada o tartışma yüzünden..başka bir sebebi yok...

cnm ben clearblue dan sipariş verdim..önümüzdeki hafta annemlere gelicek..bende 10 gün sonra Türkiye ye gelcem:cokkomik::cokkomik: o zaman bakalım kullancam ...mart ayı benim ayım olsuuunnn...yarmı benden başka deneme yapıcak??

umut gemisi nasılsın cnm??

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
hu huuu ben geldim-kop-kop-kop

Elaracım ben buraya başladığımdan beri oraya tek kelime bişey yazmayı bırak siteye bile girrmedim...kesin buraya geldim diye banlamıştır...yada o tartışma yüzünden..başka bir sebebi yok...

cnm ben clearblue dan sipariş verdim..önümüzdeki hafta annemlere gelicek..bende 10 gün sonra Türkiye ye gelcem:cokkomik::cokkomik: o zaman bakalım kullancam ...mart ayı benim ayım olsuuunnn...yarmı benden başka deneme yapıcak??

umut gemisi nasılsın cnm??

İyiyim meltemcim çok sevindim işallah bu monitör oğlunun karnına düşmesi için bir vesile olur,Rabbim bunu vesile eder sana ve hepimize.Ben de sen memnun olursan alcam ve işallah oğlum olursa Allahım nasib ederse doğum yaptıktan sonra ihtiyacı olan bir insana verebilirim artık.sağlıkla oğullarımızı kucağımıza bir alalım da işallah.

OP
B

breeze

Misafir
ben bebeğimi kaybettim
hastaneden buğün çıktım
size haber veriyim dedim

cnm yaa çok büyük geçmiş olsun..Allah bir daha böyle acı yaşatmasın..biz tanışmadık galiba daha önce....kaç haftalıktı bebeğin cnm??bi sebebi var mı??

qwert

Yeni Üye
Tepki
0
cnm yaa çok büyük geçmiş olsun..Allah bir daha böyle acı yaşatmasın..biz tanışmadık galiba daha önce....kaç haftalıktı bebeğin cnm??bi sebebi var mı??

canım çok üzüldüm,Allahım tez zamanda sağlıklı bir bebek nasib etsin? düşük mü yaptın? kan pıhtılaşman var mı?

teşekkür ederim
11 haftalıktı kalbi durmuş
bu benim 3. düşüğüm
kanımda pıhtılaşmaa var
hergün iğne oluyodum ama olmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar