bilmiyorum pek gece hayatıyla ilgim yoktur desemde inanma
bi diskoya gittik arkadaşlarla 3 katlı binamıydı neydi,her bölümde farklı tür müzik ozaman değişik gelmişti bana burda hiç gitmediğim için..orda da değişk yerler görelim diye olmpiyat stadında mmaç seyretmiştik gençlik yaa güzelmiş..
karışık gellmedi bana inanılmaz bir düzen vardı bence aşmışlar metro konusunda 4 katlısını gördm ay dedim bizde bişey yaptık diye övünüyoz taksime
Kafayi teknolojiye,düzene yormus Avrupalilar .............
sayfa sayısı arttığı içinmi acaba
Bilmem cok yavas bende msj yaziyom bekliyorumki ha sayfa tekrar gelsin
Ay ben daha kaynanaya puaca yapacam ya :nk::nk::nk:ahanda yaptim en hizli olanindan....
Kizlar ben bi gidip bir tepsi puaca yapayim kaynanaya gec olmasa gelirim gelemesemde hepinizi öpüyorum iyi geceler kendinize iyi bakin.....
bu saatte ne poaçası kız
Ay ben daha kaynanaya puaca yapacam ya :nk::nk::nk:ahanda yaptim en hizli olanindan....
nıye gıdıyon nere gıdıyonnnnnn
yaaaaaaaa:dertli::dertli::dertli::dertli::dertli:
kolay gelsin bacım
nıye gıdıyon nere gıdıyonnnnnn
yaaaaaaaa:dertli::dertli::dertli::dertli::dertli:
Kiz esimin vefat eden yigeninin 40.mevlüdü var oraya gidecez görümceye gidiyoz 2 hafta sonra görüsürüz by.....
ecem sende çocuk var mı
kızlar ya clear blue dijitalle monitörün ne farkı var ya
Valla muz deyince heçç dayanamam hemen götürdüm bile kızlar resim koycam yapamadım ya bileniniz varmı
Elaranin kocasi berberden geldi galiba ..................:deli:
Geldiylede kalmadı elarayıda aldı traşını göstertiyo bence:deli::deli:
ewetttttttttt ben geldım kuzenın nişanı wardııııı naber kızlar ALLAH herkese tattırsın bekarlara koca:biyik::biyik::biyik::biyik: cocuk ısteyenlere ewlat:besik::besik::besik: borclulara para:teselli::teselli: hastalara şifa:elis::elis::elis: wersinnnnnnnnn
Ya bu ne bicim msj ne kadar utanmaz oldum.....:lilav:
kızz adaama gizlice viegra filan verr sennn:zopa::zopa::zopaf offf sana seksu gelıyo adamda tık yok
bendede oluyorr bazennSayfaya giris yavasladi sizdede oluyormu?
of ya kocada yok 1 hafta, uykumda gelmedi size takılırım ben de gece
elara yatmadın mı sen, kocayı kızı uyuttun mu