Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
G

gunness

Misafir
Sen de benim gibi geç evlenenlerdensin anlaşılan:)Ama biliyor musun olgun anne olmak daha güzel,bir çok şeyin daha çokbilincine varmış oluyorsun,evladına daha çok yetiyorsun.Allah gönlüne göre versin canım.Kız erkek önemli değil ilk bebek mi diyorsun yoksa hayal ettiğin bir cinsiyet var mı?

okuduk iş bulduk derken 27 yaşında evlendim, ama isterdim daha genç bi anne olmayı dediğin yine de çok doğru,eşim 2 erkek kardeş kayınvalidemler kız dah çok istiyo eşim için hiç farketmez diyo. Ama ben daha evlenmeden bile erkek olsun isterdim patatesçiyim yani:nk:

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Hayırlısı olsun canım.Ama ilk bebek için yine de farketmez.İstediğin olmazsa da üzülme yani.ben senden de geç evlendim 29 yaşındaydım evlendiğimde.ASma pişman değilim,eşim gibi bir insan olduktan sonra yaşın o kadar da önemi yok.Sanki erken evlenenler çok mu mutlu? çoğu pişman.

OP
G

gunness

Misafir
Hayırlısı olsun canım.Ama ilk bebek için yine de farketmez.İstediğin olmazsa da üzülme yani.ben senden de geç evlendim 29 yaşındaydım evlendiğimde.ASma pişman değilim,eşim gibi bir insan olduktan sonra yaşın o kadar da önemi yok.Sanki erken evlenenler çok mu mutlu? çoğu pişman.

geç evlenmişsin ama hızlı çıkmışsın kızını büyütmüşsün bak.
yo hiç üzülmem tabiki ama elimden geleni yine de yapacam,eşim tek çocuk istiyo
2.ye ikna edecem işim zor o konuda :zopa:

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
geç evlenmişsin ama hızlı çıkmışsın kızını büyütmüşsün bak.
yo hiç üzülmem tabiki ama elimden geleni yine de yapacam,eşim tek çocuk istiyo
2.ye ikna edecem işim zor o konuda :zopa:
Evliliğimin 3.yılında hamile kaldım.Çok sıkıntılı ve zorlu bir mücadeleden sonra kızıma kavuştum.Anlatsam roman olur...Allah oğluşumu işallah zahmetsiz tedavisiz sağlıkla verir kucağıma.

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
SEN SUS WINX IN BACISI AYNI APARTMANDA OTURUYOMUŞŞŞ:kptmya::kptmya::kptmya::kptmya:
:gul:

KIZLARR SONUC ÇIKTI SADECEE

200

NE OLCAK ŞİMMMMDİİİİİİİİİİİ :iyyyy::iyyyy::iyyyy::iyyyy::iyyyy:
:saskin:
hamişsin işte tebriklerrrrrrrrrrrrrr
her gün yaklaşık 2 kat artması normal.
ilk gün 62
2.gün 124
3.gün 248
ama illa da 2 kat artacak olması gerekmiyor,yaklaşık deniyorr
buna göre bence normal gidiyor cnm
doktorunu ara sor aradan 2 gün gecti degerim 200 normal gidiyormu sizce dee
hadi ara haber ver bizee
benimde tam 2 kat artmamışttı.rahat ol....

en son haskenaya mesaj yolladım bak demıssın son sözlerın olmuşşşşşşşşşş:deli::deli::deli:

Kizlar Ecemm yine dötünden anlamis kiz BANA MSJ YOLADIGINDA ÖZELDEN YAZDI VE BEN ZATEN BURADAYDIM EN SON HIMALIA YA msj yazip özelden sana msn adresimi yazacam v.s. gibi yazmis acik acik topikte bende simdi baktim banlanmis ece sagir duymaz uydurur derler ama seninki bini gecti:sinir:
:deli:

Mimoza hoşgeldin bu arada? nasılsın?
sağol umutcum.iyiyim.hatta fazla iyiyim.reegl sancılarım kayıp.sadece sağ kasığa arada hafif sancı giriyor.bu ay memişlerde faaliyet yok...hamilemiyim acaba.28ine kadar bekleyelim..karbonat testim negatif:dertli:
ama bu ay hamiş değilsem üzülmiycem.clearblunun testini alcam.içinde 7 tane olan gurupla içinde 20 test çubuğu olan iki paket alıcam.ikisi 179 tlye geliyor.27 tane testim olmuş oluyor.4-5 ay yeter...

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
haskena nasılsın canım..benim özelden attığım mesajıda silmişler.momofa attığım:iyyyy:henüz bi uyarı yok ama kazen kafayı fena takmış bu olaya :lululu::deli:

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
haskena senın has gardasınla aran ıyı demnı banlamadı senı bızım gıbı:deli:

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
iyi akşamlar kızlar nasılsınız,minietek canım hayırlı olsun ,mimoza inş hamilesindir clear bleu nerden alacaksın cnm bende monitör düşünüyorum çok pahalı ama araştırıyorum

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
:gul:

:saskin:
hamişsin işte tebriklerrrrrrrrrrrrrr

benimde tam 2 kat artmamışttı.rahat ol....

:deli:

sağol umutcum.iyiyim.hatta fazla iyiyim.reegl sancılarım kayıp.sadece sağ kasığa arada hafif sancı giriyor.bu ay memişlerde faaliyet yok...hamilemiyim acaba.28ine kadar bekleyelim..karbonat testim negatif:dertli:
ama bu ay hamiş değilsem üzülmiycem.clearblunun testini alcam.içinde 7 tane olan gurupla içinde 20 test çubuğu olan iki paket alıcam.ikisi 179 tlye geliyor.27 tane testim olmuş oluyor.4-5 ay yeter...

Alah gönlüne göre versin,o bekleme süreci çok zor ya.Ama çok düşünmemeye çalış sabır.

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
iyi akşamlar kızlar nasılsınız,minietek canım hayırlı olsun ,mimoza inş hamilesindir clear bleu nerden alacaksın cnm bende monitör düşünüyorum çok pahalı ama araştırıyorum

canım ben monitörü çok gereksiz buluyorum.monitor daha çok gebelik isteyenler için uygun.ama biz yum günü tespiti için alıyoruz...monitor verimli 5 günü veriyor.tabi yum gününüde veriyor ama gülenyüzlü olan dijital testte aşşağı yukarı aynı.hatta daha ii.çünkü lh artışını tespit edince direkt gülenyüz çıkıyor.ve gülen yüzün çıktığı ikinci gün yumurtlama günün...yani iki gün gülenyüz çıkıyor.ikinci gün deneme yapılacak..monitor daha teferruatlı.yok led ışığı yok regl dönemleri kaydı falan araştırdımda hiç uğraşamam...
:dertli:
zaten monitorde alsan dijital testte alsan test çubuksuz işe yaramıyor..yani ömür boyu kullanım hikaye 40ı geçince kaç kadın doğuruyor:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar