Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
U

Umut Gemisi

Misafir
osmanlı olmasa bu topraklarda nasıl yasardık valla tarıhımız gururumuz

onların sayesınde böle rahat rahat oturuyoz vatanımızda

Tabi ki düşün canım İnsanlar Osmanlıda Ramazan ayında zekat verecek yoksul bulamazlarmış,devlet okadar zengin ve refah içindeymiş ki,yoksulluk ya da işsizlik yokmuş.İnsanlar mecburen zekatlarını kese içinde ağaca bağlarlar ihtiyaç sahiplerinin gelmesini beklerlermiş.Nereden nereyeeeeeeeee bir düşün.

OP
M

minietek

Misafir
elara ben lılıyden olusturdum

yazısını nere yazcaktımm

OP
G

gunness

Misafir
Kızlar ben de çıkıoyrum işlerim var annemle çarşı pazar gezcezzz,akşam grşrz-ciko

ECEMM

Aktif Üye
Tepki
46
AŞKIMIN YÜZÜNÜ GÖRMEK İSTİYORUMMM

cnm benim nasıl mutlu olcak bu ara zaten üstüme düşüyor inşallah anlamamıştır inşallah siteye girmemiştir

SLMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM -rgulu-rgulu-rgulu-rguluMINI ETEK HAYIRLI OLSUNNNNNNNNNNNNNN BEBEGINNNNNNNNNNNNNNNN KOCAN HANGI SITEYE GIRIYO KI BURAYAMIIIIIIII:biyik::biyik::biyik::biyik::biyik::biyik:

OP
U

Umut Gemisi

Misafir

PROFİLE GİR
İMZA DÜZENLE Yİ SEC
ORDAKİ BOŞ SAYFANIN ÜSTÜNDE ZARF GİBİ SİMGE VAR RESİM EKLE BUTONU
ONA TIKLA VE İKİ IMG YAZININ ORTASINA LİNKİ YAPIŞTIR

dENİYORUM CANIM AMA SANIRIM BİR SORUN OLUŞTU TEKRAR DENİYCEM.ÖNCE KIZIMA YOĞURDUNU YEDİREYİM GELİYORUM.

OP
B

breeze

Misafir
KIZLAR SELAM...

Minietek..canımm çok sevindim..işallah saglıklı alırsın kucagına bebeğini..:kayris::kayris::kayris::kayris::kayris::kayris::kayris::kayris:

ya dün kızmla beraber uyumuşum bi kalktım saat 3 olmuş:)
neyse rekenden de kalktım...okudum geçmişi...

berra ya da çook üzüldüm..hayırlısı diyelim yinede Allahın taktiri bize bişey demek düşmez...:acep::acep:

elara cnm dün bir arkadaş bana bol bol kabak çekirdeği yiyin kocanla dedi..böyle bişey duydun mu cnm???

OP
M

minietek

Misafir
Bir çift de bebiş patiği koy yanına:))

GÜZEL FİKİR

mini etek gitmediysen sana hamiş cetveli yapalımm

YENI GÖRDUM CNM MSJ INI ÇOK SAĞOL DÜŞÜNDÜĞÜN İÇİN

SLMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM -rgulu-rgulu-rgulu-rguluMINI ETEK HAYIRLI OLSUNNNNNNNNNNNNNN BEBEGINNNNNNNNNNNNNNNN KOCAN HANGI SITEYE GIRIYO KI BURAYAMIIIIIIII:biyik::biyik::biyik::biyik::biyik::biyik:

YOK KIZ EVDEKI PC DE ŞİFREM KAYITLI MERAK ETMEZ ÖLE KISKANMAZ AMA BIRDE AKLINA ŞEYTANLIK GELIP DUR BAKIM NELER YAZMIS DER GECEN GÜN YUMURTLAMA TARIHIMI YA DA ADET TARIHI YAZARKEN GÖRDÜ NEDEN YAZIYORSUN BUNU BURAYAMI YAZIYORSUNUZ DEDI

BENDE OOO BIZ BIRBIRIMIZE NE ZAMAN ŞEY YAPTIMIZI BILE SÖLÜYORUZ DEMISTIM :1::1:

OP
M

minietek

Misafir
KIZLAR SELAM...

Minietek..canımm çok sevindim..işallah saglıklı alırsın kucagına bebeğini..:kayris::kayris::kayris::kayris::kayris::kayris::kayris::kayris:

ya dün kızmla beraber uyumuşum bi kalktım saat 3 olmuş:)
neyse rekenden de kalktım...okudum geçmişi...

berra ya da çook üzüldüm..hayırlısı diyelim yinede Allahın taktiri bize bişey demek düşmez...:acep::acep:

elara cnm dün bir arkadaş bana bol bol kabak çekirdeği yiyin kocanla dedi..böyle bişey duydun mu cnm???

ÇOK SAĞOL CANIM DARISI HERKESIN BAŞINA DAHA İYİ SONUÇLARLA

ECEM CNM ÇOK TŞK EDERİMM

KIZLAR BERRA NIN KANAMASI LEKESI OLMUSMUYDU HIC BEN ONUNKINI GÖREMEDIM HIC HAMILEYIM DEDIĞINI FALAN NICKI MI FARKLIYDI

BU ARADA KIZLAR BIR SORUYU IKI KEZ SORABILIRIM BENİM HAFIZAM ÇOKK KÖTÜÜ BİLGİNİZ OLSUNN :böö:

OP
B

breeze

Misafir
umut gemisi bu arada hoşgeldim..geçmişi okurken yaşadıklarını da okudum...çok üzücü..bence kız evlat çok önemli..2 oğlu olan arkadaşlarım var kızları görünce içleri gidiyor..benimde bir kızım var ve iyikide var..ikinciyi düşünüyorum ve oda kız olursa hiiiçç üzülmem..tabi içimden kızımın bir erkek kardeşi olsun geçiyor ama olsun..3.de olur o zaman:nanik::nanik: napalım yanii:eek:ky::eek:ky:

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
umut gemisi bu arada hoşgeldim..geçmişi okurken yaşadıklarını da okudum...çok üzücü..bence kız evlat çok önemli..2 oğlu olan arkadaşlarım var kızları görünce içleri gidiyor..benimde bir kızım var ve iyikide var..ikinciyi düşünüyorum ve oda kız olursa hiiiçç üzülmem..tabi içimden kızımın bir erkek kardeşi olsun geçiyor ama olsun..3.de olur o zaman:nanik::nanik: napalım yanii:eek:ky::eek:ky:

evet canım malesef sadece o olsa iyi daha hamileyken bebeğimin cinsiyeti belli değilken görümcekin yaptıklarını ve dediklerini saymıyorum bile zaten kanamalı ve sürekli yatmamı gerektiren bir hamilelik geçiriyordum,sıkıntıdan hergün bebeğimin kalp atışını dinletiyordum eve sağlık ocağından hemşire çağırıp bir de onların laflarıyla uğraştım.Ama hakkımı hiç helal etmiyorum.çok resmiyim.konuşuyorum ama sadece özel zamanlarda ve çok soğuğum.unutamıyorum çünkü.Bu lafları ne ben ne de karnımdaki yavru haketmişti.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir

Canım ben büyük konuşmuyum ama çalıştığım için 3.cocuk düşünmüyorum pek o yüzden Allahım ikincide kızımın yanına bir de erkek kardeş nasib etsin işallah yeter diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar