OP
Elara
Misafir
AYNI BEN ŞEHZADE DOĞURCAM DİYE MIÇI YIRTILCAK
:gul:
KIZLAR İİİ GECELER BEN ÇIKIYOM BEYİM BANA SESLENIYO:zopa:
ii geceelr cnm
AYNI BEN ŞEHZADE DOĞURCAM DİYE MIÇI YIRTILCAK
KIZLAR İİİ GECELER BEN ÇIKIYOM BEYİM BANA SESLENIYO:zopa:
hooohhhhh kız bu elarayı harbi erkek sanıyo heralde yapıştı bırakmıyo baksanıza

ecede beni kötü emellerine alet etcekk galibaahooohhhhh kız bu elarayı harbi erkek sanıyo heralde yapıştı bırakmıyo baksanıza
cnm cok gecmıs olsun ınan cook uzuldum rabbım ıns yakın zamanda hayırlı bır erkek evlad nasıp etsın sana*ama bebek 7 haftada kalmış
*bebek öleli 10 gün olmuş dedi,
*kalp atışları yok dedi
*tabi ben bittim perişan oldum
*nasıl ağlıyorum dünyam yıkıldı
*çok zor günler geçirdim
*daha yeni yeni kendime gelmeye çalışıyorum
durum bu kızlarr((
h.geldın cnmkızlaaaaar ben geldiiiiiiim ya özledim sizi şok oldum dün topiğin halını gorunce sabah beri moralım çok bozuktu ayy çok sevindim yine beraberizzzzzzzzzz
valla umut sen smilelerle ugurla benım anam aglasın:sinifsinif::uzgun::uzgun:sendee buldun işin kolayını smilelerle misafir agırlıyonn
h.geldın bonuckcum cnm ıyı olmana ınan cok sevındım ıns böle devam eder artıkhosbuldum cnmha tsk edeım cnm ama hamur ısınden haz almıyorum nedense et ve hamur ısı gormek ıstemıyorum dogumdan sonra ıns
)))))))
Tsk ederım Elaracım dun cok kotuydum de sukur bugun ıyıyım bır gun ıyı bırgun kotu ıdare edıyorum hamd olsun rabbıme .Evet sanırım p.tesı artık cınsıyetı ogrenmıs olurum gece ruyamda sılahım vardı ve erık bahcesınde erık topluyup yedım erık kız sılah erkek derler ama artık bakıcaz once saglıklı haberını alırım ıns
cnm ben yaptım karsısınıda urkce yaptım sayfa mavı oldu ama yazılar yabancı oldu??gız sen benim yazdıgım mesajları yarım yamalakmı okuyonn
her gelene yazıyomm
sayfanın en alt sol tarafında julia yazıyor
onu default style olarak degiştir
yanındakini de turkce yap
puecede beni kötü emellerine alet etcekk galibaa
kızlar bugünlük bukadar iyi geceler
bu arada ekleyin benüüüü
seviyorum hepünüzüüüüü
kızlar ya ben resim koyamıyorum dbat büyük diyo nası küçültücem diğer taraftaki resmim buraya büyük geldi sizinkiler olmuş nasıl yaptınız
:
:dertli::dertli::dertliNE YAPAM BU ARALAR ADAMIN SIKINTISI WAR GOZU KIMSEYI GÖRMÜYO BENDE KIMI BULURSAM YAPISIYOMMMM:elis::elis:::AWATARIMA BAKSANAAAAAAA
bencede korkulur bu kızdann
iyi geceler canımm Allah rahatlık versin
kızlar bugünlük bukadar iyi geceler
bu arada ekleyin benüüüü
seviyorum hepünüzüüüüü
:
:dertli::dertli::dertliNE YAPAM BU ARALAR ADAMIN SIKINTISI WAR GOZU KIMSEYI GÖRMÜYO BENDE KIMI BULURSAM YAPISIYOMMMM:elis::elis:::AWATARIMA BAKSANAAAAAAA
alıntı ve cevap yaz butonları yabancı sadeec dimicnm ben yaptım karsısınıda urkce yaptım sayfa mavı oldu ama yazılar yabancı oldu??
çok saol bacım ya helal et hakkını ayy çok sevindim tam ben oldum şimdi-rgulu-rgulu
alıntı ve cevap yaz butonları yabancı sadeec dimi
yukardaki profil,kısayol v.ss türkce???
Bernilcim türkçe tr yapma sadece türkçe yap ozamanda değişiyo
bişi degil cnmm
bide cetvel yaparız sanaa
ne yazıyordu senin cetvelde,yada ne yazalım