iyiyim umut sen nasılsın?
iyi canım ne olsun aynı
bugün kızın toplantısı varmış oraya gidecem acele ediyom
dışarısı buzzzz kar havası var
iyiyim umut sen nasılsın?
iyi canım ne olsun aynı
bugün kızın toplantısı varmış oraya gidecem acele ediyom
dışarısı buzzzz kar havası var
burası günlük güneşlik bizde oğlumla parka gidicez inşallah.
sen cumartesi de mi çalışşıyosun
evet canım malesef yıllardır böyle
burda kar yağacak sanki
kızlar ben kaçtımmm
toplantıya gidecem okula
pazartesi görüşmek üzere inşallahhhh byyy
miniii sakın moralini bozma güzelce uyu bu gece yarın ola hayrola
:ilknur::ilknur::ilknur::1::1:ecenin işi bu bacımm
herşeyi dötünden anlıyorrr:lululu::nazo:
ben ne ettımm :zuzu::zuzu::zuzu: elaranın baska nıcı warmış-rgulu-rgulu yaprakla elara aynı kısıymıs dedı kaziş:acep::acep::acep: wınx de hayırrrr yaprak 2 couklu bı kadııın dedııı ben de ee yaprak kadında elara erkekmııı:biyik::biyik: deımm bırıde -nee elara bı de erkekmıı- dedııılmaz:
lmaz:
lmaz:hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiii eeee şimdi ecenın suçu ne:kurallar::kurallar::kurallar::kurallar:
sümbül agada malzeme eksikligi varr,ben erkeksem bende herşey tamdır şüphen olmasınn,ama sizin aranızda kimyam degişiyor olabüülüüüyna4
))))
inan benim her anneye bir kız evlat lazım diyen çok iyi niyetli 2 erkek annesi tanıdıklarım da var.Ama bu kişilk meselesi inan,hazımsız ve karakteri bozuk insan heryerde kendini kabak gibi çıkarıyor ortaya.Hz Mevlana'nındediği gibi ''Köpeklerin dudakları değdi diye deniz kirlenmez'' cukk diye oturuyor böyle insancıklara biliyor musun? zavallı insancıklar...
Minietek ne yaptın canım tahlil ne zaman
miniii naaptın anlat kan verdin miiii
MAIL GELCEK 11 DE OLABILIR DEDİLER
dün gece bıraktım sizi yine olmuş nerdeyse 15 sayfaa yoruldum valla 62 de kaldım okuyamadım
KIZLARRR DUA EDİN NEE OLURRR BU ARADA BU KADAR KISA ZAMANDA karnım şişti ama gaz yapıyormuş bu dönemde eğer bebeğimi kaybettıysem çok zor bir adet dönemi geçircem NE LUR ALLAH IM ONU BANA BAĞIŞLA
LABRATUVAR DAKI KIZA DEDIM KIMSE BILMIYO SADECE INT ARKADAŞLARIM VE SIZ İYİ ÇIKARSA VE TLF ETMEK DURUMUNDA KALIRSANIZ BEN YOKSAMDA IYI DONUC SÖLEYIN AMA KÖTÜ SÖLEMEYIN LÜTFEN DEDIM KIZDA İNŞALLAH İYİ ÇIKAR BENDE DUA EDİCEM DEDİ
KADIN DAYANIŞMASI DÜNYADAKİ SORUNLARI SAVAŞLARI BİLE ÇÖZERR
Günaydin ana kimse yok iyi bende gecmisi okumaya gideyim....

inşallah canım az kalmış güzel sonuçları almaya.allahım bebişine yardım etsin tutunsun orda sağlıklı sıhatli 9 ay geçir ve ene sonunda sağlıkla kucağına al bebeğini.inşallah minii dualalarım seninle.
kız biz kimiz bizi beğenmiyo musun
günayınn kızlarrrr
günayınn kızlarrrr
hoşgeldin mimozacımmm
en altta julia yazan yere tıkla defult style olarak degiştir cnmm
kız benım awatarı görüp te sapıklar dadanmasın sonraaaaa :zonk::zonk:
HASKENA YOK NERELERDEEEEE ACEPPPPPPP:uzgun::uzgun::uzgun:
bütün hafta çalışmak zor gelmezde hafta sonu çalşmak zor gelir insana.haftasonu gezmek ve uyuşukluk zamanı bence:dertli:
inşallah canım az kalmış güzel sonuçları almaya.allahım bebişine yardım etsin tutunsun orda sağlıklı sıhatli 9 ay geçir ve ene sonunda sağlıkla kucağına al bebeğini.inşallah minii dualalarım seninle.
kız biz kimiz bizi beğenmiyo musun
innşallahh canımmm alerjimde tuttu hapşırıyorum süreklı yıne burnum tamamen tıkandı ilaçta almıyorum
ahan da beğenmedi iştee -rgulu-rgulu-rgulu