Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ECEMM

Aktif Üye
Tepki
46
YAPRAKKKKKKKKKKK SEN YAPMA BARİİİİİİİ BEN DIYOM BEN GELDIM YAPRAK ORDA KALDIIIIIIIII:uzgun::uzgun: SENI DUSUNUYOM:acep::acep: ELARA DEDI MERAK ETME SOLEDIK DEDI :sila::sila:EEEEE SEN GELDIN BANA FIRCA ATIYON:ayk::ayk: KÜSSSSSSSSSSS:sinifsinif::sinifsinif:

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
umutt eltinle ilgili yerleri istiyorsan silebilriisn.cünkü 2 erkek cocuk annesi bi kac kişi biliyom benn:hihi:

:)))))
inan benim her anneye bir kız evlat lazım diyen çok iyi niyetli 2 erkek annesi tanıdıklarım da var.Ama bu kişilk meselesi inan,hazımsız ve karakteri bozuk insan heryerde kendini kabak gibi çıkarıyor ortaya.Hz Mevlana'nındediği gibi ''Köpeklerin dudakları değdi diye deniz kirlenmez'' cukk diye oturuyor böyle insancıklara biliyor musun? zavallı insancıklar...

OP
E

Elara

Misafir
ay hadıya ınan aklımada geldıı kız gelmıs senın arkadasın bırı bebgımı dusurmus ne öle yazdı deyınce ay uzuldum ya neyse gecmısı bı okyayım ....elara yorulmak ne kelıme valla öldum sabah 7 de kalktım daha sımdı mısafırlerın yarısı kalmısdı onları yolcu ettım annemlerde memlekete gıttı onları gecırdım

buraya geldım...

bacım bırak gecmişi okumayıı
baksana 60 sayfa olmuşşş,yorgunsun zatenn
öenmli bişi yokk gecmiştee bol bol geyik yaptık,
ben sana önemli şeyleşri söleyim

boncuk pazartesi cinsiyei ögrencek
layd-s in kanaması varmış cok üzgünmüş
minietekte test yapmış tekrar ama testte iki koyu cizgi cıkmamış,normalde hcg degeri yüksekldiginde testte cizgi koylaşırr
o da yarın test yaptırcak.inşallahh sorun yoktur

mimozaa yaprak can parcam filandaa geldii tamamlandık sayılırrr,

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Bu arada gerçekten 2 erkek annesi olan arkadaşlarıma saygı duyorum,söylediklerim tek kişiyi (!) o sığ beyinli insanı bağlıyor asla onları değil...Kimseyi incitmek istemem.Aman yanlış anlaşılmasın.

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
YAPRAKKKKKKKKKKK SEN YAPMA BARİİİİİİİ BEN DIYOM BEN GELDIM YAPRAK ORDA KALDIIIIIIIII:uzgun::uzgun: SENI DUSUNUYOM:acep::acep: ELARA DEDI MERAK ETME SOLEDIK DEDI :sila::sila:EEEEE SEN GELDIN BANA FIRCA ATIYON:ayk::ayk: KÜSSSSSSSSSSS:sinifsinif::sinifsinif:

Yok şekerim fırça atmıyom severim ben seni bilirsin küsme sadece adamı iyice kıllandırdın onu söyleyim dedim neyse bacım burda mutlu günlerimiz olur inş.ben burayı çok sevdim pozitif bi enerji verdi bana rengindenmidir nedir herkese uğur getirir inş.

ECEMM

Aktif Üye
Tepki
46
sümbül agada malzeme eksikligi varr,ben erkeksem bende herşey tamdır şüphen olmasınn,ama sizin aranızda kimyam degişiyor olabüülüüü:eek:yna4

ne bıleyım hakkında öyle suçlamalar wardıkı
1-baskasının nıcını kullanma
2-kazoşu fırcalama
3-çete kurma
-4 bırkac profıl acma
yanı erkek te olabılır dınnnn düşene 1 tekmede ben wuram dedımmmmmm:nanik::nanik:

OP
E

Elara

Misafir
:)))))
inan benim her anneye bir kız evlat lazım diyen çok iyi niyetli 2 erkek annesi tanıdıklarım da var.Ama bu kişilk meselesi inan,hazımsız ve karakteri bozuk insan heryerde kendini kabak gibi çıkarıyor ortaya.Hz Mevlana'nındediği gibi ''Köpeklerin dudakları değdi diye deniz kirlenmez'' cukk diye oturuyor böyle insancıklara biliyor musun? zavallı insancıklar...

momof diye bi arkadaş vardıı onun lafı geldi aklıma
her anneye bi kız ,her kızada bir kız kardeş lazım
gercekten cok dogruu
ben tek kızım ve inan cok şikayetciyim bundann
yanii kızım olursada inan mutlu olcamm
erkek cocuk saplantım yok benim.ama cevredeki luzumsuz insanlar bizi bazen saplantılı ahle getirebiliyor maalesef

OP
E

Elara

Misafir
Yok şekerim fırça atmıyom severim ben seni bilirsin küsme sadece adamı iyice kıllandırdın onu söyleyim dedim neyse bacım burda mutlu günlerimiz olur inş.ben burayı çok sevdim pozitif bi enerji verdi bana rengindenmidir nedir herkese uğur getirir inş.

yaprakcım aynen banada iyi geldi burası
öyle sakin sakin yazıyorum kii artıkk
diger yerdee yetişemiyordum herkesee yoruluyordum vallaa
burda sadece sevdiklerim var onlarlaa sohbet daha keyifli
bide misafir olayı beni gıcık ediyorduuu
burda misafirde yok daha özgür hissediyorum kendimii:eek:ky:

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
Kızlar ben size söyleyemedim geçen doktora gittim plazenta rahimin önünü kapatmış ve takip edilecek eğer douma kadar değişmesse sezeryan olucak dedi çok üzüldüm inş. düzelir ama yerleşmiş gözüküyo dedi :sinifsinif::sinifsinif:

ECEMM

Aktif Üye
Tepki
46
anammmmmmmmmmm:acep::acep:uyarılar mesajlar lambası yandı sönduuuuu tıstım:zonk::zonk: dedım ahaa burdan da atıyolarrr:sinifsinif::sinifsinif: megerse yaprak arkadaslık yollamışşşşşşşşşşş-rgulu-rgulu

ECEMM

Aktif Üye
Tepki
46
beni de sewıyormusunnnnnnnnn

:eek:ys::eek:ys::eek:ys:

OP
A

asidemet

Misafir

canımyeni yerimiz hayırlı olsun-rgulu-rgulu

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
Kızlar ben size söyleyemedim geçen doktora gittim plazenta rahimin önünü kapatmış ve takip edilecek eğer douma kadar değişmesse sezeryan olucak dedi çok üzüldüm inş. düzelir ama yerleşmiş gözüküyo dedi :sinifsinif::sinifsinif:

:saskin:gerçekmi digerlerinde olmusmuydu bole

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
ne bıleyım hakkında öyle suçlamalar wardıkı
1-baskasının nıcını kullanma
2-kazoşu fırcalama
3-çete kurma
-4 bırkac profıl acma
yanı erkek te olabılır dınnnn düşene 1 tekmede ben wuram dedımmmmmm:nanik::nanik:
Ay alemsin kız sevorummm seniiiiiii
gercekten cok dogruu
erkek cocuk saplantım yok benim.ama cevredeki luzumsuz insanlar bizi bazen saplantılı ahle getirebiliyor maalesef
aynen öyle elaracım ikinci hamileliğimde inanın hiç dua etmedim oğlum olsun diye aksine oğlum olursa hemen arkasından bidaha yaparım kızımın yanına arkadaş olsun diye derdim Allahım gönlüme göre verdi şükürler olsun darısı isteyen herkese inş.

OP
A

asidemet

Misafir
bacım bırak gecmişi okumayıı
baksana 60 sayfa olmuşşş,yorgunsun zatenn
öenmli bişi yokk gecmiştee bol bol geyik yaptık,
ben sana önemli şeyleşri söleyim

boncuk pazartesi cinsiyei ögrencek
layd-s in kanaması varmış cok üzgünmüş
minietekte test yapmış tekrar ama testte iki koyu cizgi cıkmamış,normalde hcg degeri yüksekldiginde testte cizgi koylaşırr
o da yarın test yaptırcak.inşallahh sorun yoktur

mimozaa yaprak can parcam filandaa geldii tamamlandık sayılırrr,

eloşşş beni unutmuşsyun anacım ya:bebecik:bebecik:bebecik

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
:huri::huri:özgür hatun

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
gercekten cok dogruu

Aynennnn.Ha bir de eşimin istediğini hissediyorum asla dayatmaz ama erkek çocuklarına bakışından anlıyorum.Ha kızına bayılır hiç kıyamaz ama heralde bir de oğlu olsun istiyor.Annem de der ki erkek çocuğu düşman kilidi,düşmanların ağzını kapar.Allah iki meyvadan da tattırsın der her zaman.Allahım isteyen tüm arkadaşlarımın ve benim dualarımızı kabul eyle,bizlere sağlıklı hayırlı ömürlü oğluşlar ver aminn.

OP
A

asidemet

Misafir
ben tek kızım ne erkek kardeşim var nede abim oyüzden oğluma arkadaş bana destek olsun diye kız istiyorumm-ciko-ciko-ciko

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar