Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
U

Umut Gemisi

Misafir
burda da masaj yatakları satan yerde yeşım taşlı sıseler war suyu koyup 10 defa calkalayınca alkalısı yukselıyo ama sıse 120 mılyonnnnn

Yok arkadaşım bu benim dediğim daha ucuz inan.Hatta siparş edip ph ına baktırıcam akvaryumcuda eğer yükseltiyorsa sizlere söylerim siz de denersiniz olur mu?Yazık o kadar para vermeye gerek yok.

OP
E

Elara

Misafir
umutt böle insanlarr oluyor maaleseff.
yani erkek cocuk dogurmayı marifet sanıyorlarr,ama emin ol senide içten içe kısanıyordur keşke 1 bide kızım olaydı diyee

bu sayfadada var erkek cocuk annesi ama onlarr cok iyi niyetlilerrr ve kızları olması içinn elelrinden geleni yapıyorlarr
Allah herkesin kalbine göre versin inş.

bahsettigin ph yükseltici alka life mı?

OP
E

Elara

Misafir
yönetimmmmmmmmmmm:dertli::dertli: şu sayfada mesaj sayısını 20 ye çıkarsan hadi be yap bı güzellıkkkk zırt pırt sayfa doluyooooo:eek:ky::eek:ky::eek:ky:

onu kendin yapabilirisnn gızzzz
herşeyi yönteminden beklemee-rgulu
profil ayarlarında vardı bununla ilgili bişi
dur bakayım

OP
E

Elara

Misafir
umutt eltinle ilgili yerleri istiyorsan silebilriisn.cünkü 2 erkek cocuk annesi bi kac kişi biliyom benn:hihi:

ECEMM

Aktif Üye
Tepki
46
kız benım awatarı görüp te sapıklar dadanmasın sonraaaaa :zonk::zonk:

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
slm kızlar nasılsınız hydr baska sayfaya gecmısız??

elara sen bana msneden bısey yazdınmı bugun dayımın kızı bıseyler dıyodu o acmıs benım msneyıde ??

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
onu kendin yapabilirisnn gızzzz
herşeyi yönteminden beklemee-rgulu
profil ayarlarında vardı bununla ilgili bişi
dur bakayım

Evet canım,reklama girer de uyarı alır mıyız diye başta yazmak istemedim.Fiyatı da uygun bir denemek lazım diye düşünüyorum.Hem de zayıflamaya yardımcıymış,benim doğumdan kalan 5 kg var daha emzirdiğim için çok sıkı diyet yapamıyorum.o yönüyle de deniyim diyorum.spor ve elma sirkeli suyla biraz verdim 12 kg kadar ama hala bel bölgem rahatsız ediyor.çok pantolonum olmuyor fermuarı kapanmıyor bu da çok moralimi bozuyor.Elma sirkesi ve su ile asitik oluyor muyum bilmem ama çok faydasını gördüm.yağları yakıyor.

ECEMM

Aktif Üye
Tepki
46
Kız ecem h.g dün ne ortalık karıştırdın orda yok yaprak elaramı alara kim ozaman hangisi erkek hangisi kız naptın öyle ortalığı kattın valla:nanik::nanik:

ben ne ettımm :zuzu::zuzu::zuzu: elaranın baska nıcı warmış-rgulu-rgulu yaprakla elara aynı kısıymıs dedı kaziş:acep::acep::acep: wınx de hayırrrr yaprak 2 couklu bı kadııın dedııı ben de ee yaprak kadında elara erkekmııı:biyik::biyik: deımm bırıde -nee elara bı de erkekmıı- dedııı :eek:lmaz::eek:lmaz::eek:lmaz:hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiii eeee şimdi ecenın suçu ne:kurallar::kurallar::kurallar::kurallar:

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
umutt böle insanlarr oluyor maaleseff.
yani erkek cocuk dogurmayı marifet sanıyorlarr,ama emin ol senide içten içe kısanıyordur keşke 1 bide kızım olaydı diyee

bu sayfadada var erkek cocuk annesi ama onlarr cok iyi niyetlilerrr ve kızları olması içinn elelrinden geleni yapıyorlarr
Allah herkesin kalbine göre versin inş.

bahsettigin ph yükseltici alka life mı?

Üstteki yazına cevap vermeyi unuttum kusura bakma.Evet şunu unutuyor o sığ beyinli kişiler kızı da erkeği de veren Allah.Kimsenin evladıyla övünmemesi lazım diye düşünüyorum,evlatlarımız bize Rabbimizin emaneti.Ama malesef yanında belli etmedim ama evimde düşünüp düşünüp çok ağladım yedim kendimi,hamileliğimi de zehir ettiler,Allaha havale ediyorum.Yavrumun yüzüne baktıkça kendimi ve onu üzdüğüm için bazen üzülüyorum hiç değmezmiş.Eşimin de dediği gibi herkese hakettiği değeri vermek lazımmış.

OP
E

Elara

Misafir
kız benım awatarı görüp te sapıklar dadanmasın sonraaaaa :zonk::zonk:

dadansınn anacım degişiklikk olurr ,hep kadın kadınaa sıkıyorrr:eek:ky:

slm kızlar nasılsınız hydr baska sayfaya gecmısız??

elara sen bana msneden bısey yazdınmı bugun dayımın kızı bıseyler dıyodu o acmıs benım msneyıde ??

hoşgeldin cnm nereelrdesinn özledikk
naptın yoruldun dimiii
evet cnm msnden yazdım sanaa
berra geldiii onu haber verdim cok merak ediyorduk ya
bebegi 7 haftalıkken karnında ölmüş:((
detaylar gecmişte yazıyorr
bu arada sayfanın en altında julia yazan yeri default style olarak degiştirr
yanındaki dil secenegide turkce olsun tamammıı cnm

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
ecenin işi bu bacımm
herşeyi dötünden anlıyorrr:lululu::nazo:
:hihi::hihi::hihi: dğru valla
ben ne ettımm :zuzu::zuzu::zuzu: elaranın baska nıcı warmış-rgulu-rgulu yaprakla elara aynı kısıymıs dedı kaziş:acep::acep::acep: wınx de hayırrrr yaprak 2 couklu bı kadııın dedııı ben de ee yaprak kadında elara erkekmııı:biyik::biyik: deımm bırıde -nee elara bı de erkekmıı- dedııı :eek:lmaz::eek:lmaz::eek:lmaz:hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiii eeee şimdi ecenın suçu ne:kurallar::kurallar::kurallar::kurallar:

:hihi::hihi::hihi: bak ikimizde burdayız o kazenmidir nedir yanlış anlamış şekerim erkek yok hepimiz aynıyız Allahımıza bin şükürr

OP
E

Elara

Misafir

:gul::gul:

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
dadansınn anacım degişiklikk olurr ,hep kadın kadınaa sıkıyorrr:eek:ky:

hoşgeldin cnm nereelrdesinn özledikk
naptın yoruldun dimiii
evet cnm msnden yazdım sanaa
berra geldiii onu haber verdim cok merak ediyorduk ya
bebegi 7 haftalıkken karnında ölmüş:((
detaylar gecmişte yazıyorr
bu arada sayfanın en altında julia yazan yeri default style olarak degiştirr
yanındaki dil secenegide turkce olsun tamammıı cnm
ay hadıya ınan aklımada geldıı kız gelmıs senın arkadasın bırı bebgımı dusurmus ne öle yazdı deyınce ay uzuldum ya neyse gecmısı bı okyayım ....elara yorulmak ne kelıme valla öldum sabah 7 de kalktım daha sımdı mısafırlerın yarısı kalmısdı onları yolcu ettım annemlerde memlekete gıttı onları gecırdım

buraya geldım...

OP
E

Elara

Misafir
kızzz eloşşşşşşşşşşş sümbül ağamızsın sennnnnnnnnnnnnnnnn-ayse-ayse-ayse:D:D:D:rujsigara:inna sabirinnnnnnnnnnnnnsigara::rujsigara:

sümbül agada malzeme eksikligi varr,ben erkeksem bende herşey tamdır şüphen olmasınn,ama sizin aranızda kimyam degişiyor olabüülüüü:eek:yna4

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar