OP
gunness
Misafir
kızlar arkadaş eklemek için napacaz yavv
fiyatı çok uygunmuş nerden almayı düşünüyosun bende arştırıyorum 240 filandı ebayda
Kusura bakmayın hem hanımın çiftliğini seyredip hem de kızımı emziriyordum.Ben diğer siteye üye değildim ama diğer sitedeki topiğinizi sürekli misafir olarak takip eden alt komşum vardı.Hatta bana da beraber üye olalım dedi son zamanlar ben de baktım dürüst olayım... Tam üye olmaya karar verdim ki çok sevgili dedikoducu(!) eltimin siteye üye olduğunu ve aktif katıldığını öğrendim kendi ağzından.Sizin topiği takip edip etmediğini bilmiyorum ama olur da karşılaşırsak k.valdemi bire bin katıp dolduracağından ve huzurumu kaçıracağından korktuğum için üye olma cesareti gösteremedim.Tanımaya da bilirdi belki ama yine de tırstım ne yalan söyleyim.Evlere şenliktir kendisi bir ara anlatırım incilerini))Ama sizinle birebir tanışmayı çok istedim ,bazı özelliklerimiz uyuyor benim de gözüm karadır çok konuda,haksızlığa uğradım mı karşımdakine lafını afiyetle yedirdiğim olmuştur.Sizin gibi güçlü kadınları seviyorum ben
Bu arada ben Tarih öğretmeniyim.Osmanlı tarihi konusunda uzmanlaştım.Ama ilköğretimde sosyal bilgiler derslerine de giriyorum.Hem lisede hem ilköğretimde çalışmak biraz yorucu oluyor ama Annem sağolsun kızıma bakıyor bu yüzden içim rahat biraz daha.Bu arada mutlaka tüm yöntemleri biliyorsunuzdur ama bir arkadaşım karbonatlı kaynar buhara oturmanın da vajeni alkali yapacağını öğrenmiş jinekoloğundan bilmiyorum belki duymuşsunuzdur.
kızlar arkadaş eklemek için napacaz yavv
canım seninki monitördür ki monitörü o fiyata bulduysan al
ben clearblunun kendi sitesinden alıcam.benimki gjital ovulayon testi..monitör değil.monitöre gerek yok.kayıt etmesemde olur...benim bildiğim gülen yüz çıknca 36 saate çatlama gerçekleşiyor.zaten buda gülen yüzün çıktığı ikinci güne denk geliyor.....
fiyatı çok uygunmuş nerden almayı düşünüyosun bende arştırıyorum 240 filandı ebayda
Bu arada kızımdan kalan vakitlerde elimden geldiğince aktif katılmaya çalışacağım elara.Malesef doğduğundan beri gündüz topu topu 2 saati geçmeyen uykusu olan ve sürekli kucakta gezen bir kızım var.Çok gazlı bir bebek olduğu için kucağa mecburen alıştıAkşamlar ve haftasonları tatil olunca katılmaya çalışacağım.Mesajlarını bekliyorum zahmet olmazsa.Bu arada ben de bazı dualar biliyorum burada zevkle paylaşırım sizlerle.
:halay:halay

evet ebayda monitçrler 240 civarıı
ama monitörü almaya gerek yok.bende önceden monitör düşünüyordum ömür boyu kullanırım diyee
ama sonradan ögrendimki test cubukları olmadan o monitör bi işe yaramıyor
ve asıl para eden o test cubuklarıı
herzamanda onları almak sıkıntııı
hemen hamile kalırım diyorsan mimoza gibi dijital olanından all
ebayda onlar baya ucuzz.cubuklarda ucuzz,yedekte alırsınn
huuuuuuu huuuuuuu kızlar nasılsınızzzzzzzzzzzz
burda da masaj yatakları satan yerde yeşım taşlı sıseler war suyu koyup 10 defa calkalayınca alkalısı yukselıyo ama sıse 120 mılyonnnnnDoğrusunu söyleyeyim nikini sormadım topiğe uğradığımdan şüphelenebilir diye.Duyduğumda çok gerildim ve ona nefret duydum çünkü siteye üye olup sizinle paylaşımda bulunmayı çok istiyordum.Ama Allah büyük kalbim temiz ve niyetim halis olunca Burada karşılaştık işte.Allah doğrunun yanında...Kendisinin tuzu kuru tabi 2 oğlu var ve benim yüzüme eller üzerine oğlan doğurdu sen bekle diyen bir patavatsız.Ki odönem ben tedavi oluyordum.Çok sorunla karşılaştım.Herkes yaşadığını bilir işte,uzaktan ahkam kesmek bazı sığ zihniyetli insanlara çok kolay geliyor malesef.Kızım hem sıkıntılı oldu hem de 8 ay yatarak dünyaya getirdim.Ayrıntıları özelden yazarım sana.Çünkü belli mi olur buraya da üyeyse.Onun bilmediği şeyler var çünkü...Ama istersen ağzını bi ararım çaktırmadan nikini öğrenmeye çalışırım.Bu arada öğrendiğim bişeyi daha paylaşayım bi ürün var içilen suya damlatılınca suyu ph ı 10 dereceye kadar alkali hale getiriyormuş.ürünün adını tam öğrenip yazarım bi ara site adı vermeden...
hoşgeldin bacım:biyik:
profil ayarlarına girelara mesaj takıp ederken yazılar ılk sayfaya gelmesı ıcın ne yapıyoduk ayarlardanmııııııııııı yapıyoduk
hayırlı aksamlar kızlar
kızlar profilimi düzenlicem ama hep yabancı yazıyo anlamıyom bişe:dertli: