Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
U

Umut Gemisi

Misafir
cnm hoşgeldinn.kızını Allah bagışlasınn
tanıştıgıma memnun oldummm
bende ev hanımıyım 30 yaşındayım
2.5 yaşında kızım var
bende senin gibi yaz sonu bebeiş düşünüyorumm
İnşallahh birşlikte denemeler yaparızzz
aktif katılmaya devam edersenn sana topluca 4 mesajlıkk yöntemelri yollarımm:panter:

kolay gelsin
ne ögretmenisinnn
bu arada sen bizim diger sitedeki topikten haberdarmıydın??
beni tanıyor gibi konuştun da:)

Kusura bakmayın hem hanımın çiftliğini seyredip hem de kızımı emziriyordum.Ben diğer siteye üye değildim ama diğer sitedeki topiğinizi sürekli misafir olarak takip eden alt komşum vardı.Hatta bana da beraber üye olalım dedi son zamanlar ben de baktım dürüst olayım... Tam üye olmaya karar verdim ki çok sevgili dedikoducu(!) eltimin siteye üye olduğunu ve aktif katıldığını öğrendim kendi ağzından.Sizin topiği takip edip etmediğini bilmiyorum ama olur da karşılaşırsak k.valdemi bire bin katıp dolduracağından ve huzurumu kaçıracağından korktuğum için üye olma cesareti gösteremedim.Tanımaya da bilirdi belki ama yine de tırstım ne yalan söyleyim.Evlere şenliktir kendisi bir ara anlatırım incilerini:)))Ama sizinle birebir tanışmayı çok istedim ,bazı özelliklerimiz uyuyor benim de gözüm karadır çok konuda,haksızlığa uğradım mı karşımdakine lafını afiyetle yedirdiğim olmuştur.Sizin gibi güçlü kadınları seviyorum ben:)Bu arada ben Tarih öğretmeniyim.Osmanlı tarihi konusunda uzmanlaştım.Ama ilköğretimde sosyal bilgiler derslerine de giriyorum.Hem lisede hem ilköğretimde çalışmak biraz yorucu oluyor ama Annem sağolsun kızıma bakıyor bu yüzden içim rahat biraz daha.Bu arada mutlaka tüm yöntemleri biliyorsunuzdur ama bir arkadaşım karbonatlı kaynar buhara oturmanın da vajeni alkali yapacağını öğrenmiş jinekoloğundan bilmiyorum belki duymuşsunuzdur.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Bu arada kızımdan kalan vakitlerde elimden geldiğince aktif katılmaya çalışacağım elara.Malesef doğduğundan beri gündüz topu topu 2 saati geçmeyen uykusu olan ve sürekli kucakta gezen bir kızım var.Çok gazlı bir bebek olduğu için kucağa mecburen alıştı:(Akşamlar ve haftasonları tatil olunca katılmaya çalışacağım.Mesajlarını bekliyorum zahmet olmazsa.Bu arada ben de bazı dualar biliyorum burada zevkle paylaşırım sizlerle.

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
hello bayanlar.benim nickim burda varmış.o sebepten ---daki mimoza burda mimoza. oldu ok.....-kop

Slm dün için kusura bakma kız kardeşim sinirlenmedi aslında ama sen öyle anladın sanırım konuya hakim olması şundandı ayrıca msn den ben yazıyodum o kopyalıyodu ziyaretçi olarakta ben takipteydim zaman zaman oda katılıyo tekrar kusura bakma kapansın sayfa demene biraz sinirlendim tepkiliydik yani haksızlığa

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
canım sayfa kapansın daha mantıklı.ilk sayfayı değişmekle olmaz.çok bilgi paylaşım var.millet okur okur çıkar.madem kapandı elara ve diğerleri yok.tamamen kapatılmasını o sebepten istedim.

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
canım sayfa kapansın daha mantıklı.ilk sayfayı değişmekle olmaz.çok bilgi paylaşım var.millet okur okur çıkar.madem kapandı elara ve diğerleri yok.tamamen kapatılmasını o sebepten istedim.

Hani bende bir ihtimal dedim açarsa yeniden okadar konuşmaya olmadı ama neyse hayırlısı olsun artık buralıyız

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
tamam elaracım yaptım...
yani yaprakcım yaprak olarak girseydin.benim aklıma kardeşin değil direk sen geldin ne yalan sööliyim...çünkü dediğim gibi konulara çok hakimdin...haklıyken haksız duruma düşmekte var ortada

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
Kızlar teletubyy vardı orda ya biraz öncede ordaydı ona bi msj atsanız benim msj hakkım yoktu atamadım oda iyi biri ne benziyodu

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
kızlar bu ayda regl olursam kesin bi karar aldım.clearblue gülenyüzlü dijital testi vee çubuklarında alcam.179 tl...vercem valla.bıktım..dra gitmek daha kötü..üstelik diğer testlerde yok koyu yok açıkçizgi...bunda daha mantıklı.gülenyüzün çıktığı ikinci gün deneme yapılacak.içindede 20 tane var.her ay 5 tane kullansam 4 ay yeter...inşallah ilk denemede tutar valla.hiç acımam giden paraya...önemli olan ikinci gülenyüz gününde hamiş kalmak...tek yapıması gereken bu kadar bence.diğerlerini yapmıycam.:deli:
ne dersiniz

OP
E

Elara

Misafir
guness hoşgeldin cnmm
sayfanın en altındaki julia yazısını default style olarak degiş cnm

OP
E

Elara

Misafir
kızlar bu ayda regl olursam kesin bi karar aldım.clearblue gülenyüzlü dijital testi vee çubuklarında alcam.179 tl...vercem valla.bıktım..dra gitmek daha kötü..üstelik diğer testlerde yok koyu yok açıkçizgi...bunda daha mantıklı.gülenyüzün çıktığı ikinci gün deneme yapılacak.içindede 20 tane var.her ay 5 tane kullansam 4 ay yeter...inşallah ilk denemede tutar valla.hiç acımam giden paraya...önemli olan ikinci gülenyüz gününde hamiş kalmak...tek yapıması gereken bu kadar bence.diğerlerini yapmıycam.:deli:
ne dersiniz

cok mantıklı mimozaa
bide senin yumurtlaman cok düzenlii,ve hissediyorsunn
testlede teyit ederek ilişki deneme yaparsınn
sen dene bakalım memnun kalırsan bende alabilirimm
ben ilk ay doktora gitmeyi düşünüyorum
hemen hamiş kalamazsam clear blue alırım
senin bu ay da mı olmdı??daha gününe var dimi

Tepki
19
ne dersiniz

fiyatı çok uygunmuş nerden almayı düşünüyosun bende arştırıyorum 240 filandı ebayda

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
evet 28 şubat günüm.ama hiç umudum yok.regl sancım başladı...ama bu ay gecikebilirim.8 tane antibiyotik iğne yedim....çok hastaydım.belki ondan uzar bu ay.antibiyotik kullanınca regl gecikebiliyor...regl olduğum ilk gün alcam clearbluyu.mutluelif onu kullandı..dediğim gibi gülenyüzün ikinci akşamında gebe kaldı ve oğluş yolda.......

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar