Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
Tsk ederım Elaracım dun cok kotuydum de sukur bugun ıyıyım bır gun ıyı bırgun kotu ıdare edıyorum hamd olsun rabbıme .Evet sanırım p.tesı artık cınsıyetı ogrenmıs olurum gece ruyamda sılahım vardı ve erık bahcesınde erık topluyup yedım erık kız sılah erkek derler ama artık bakıcaz once saglıklı haberını alırım ıns:huhuu::huhuu::huhuu::huhuu::huhuu:
[/QUOTE]

hayır olsun cnmm
bencee ogluşş geliyorrr Allahın izniyle inşallahhhh
kacta gitcen doktoraaa gerim sayım başlasınnn

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.488
Tsk ederım Elaracım dun cok kotuydum de sukur bugun ıyıyım bır gun ıyı bırgun kotu ıdare edıyorum hamd olsun rabbıme .Evet sanırım p.tesı artık cınsıyetı ogrenmıs olurum gece ruyamda sılahım vardı ve erık bahcesınde erık topluyup yedım erık kız sılah erkek derler ama artık bakıcaz once saglıklı haberını alırım ıns:huhuu::huhuu::huhuu::huhuu::huhuu:

Kaç haftalık hamilesin Boncuk?:hamis:

OP
E

Elara

Misafir
mini etekkk kocişe demedin daha dmimi
kızz bizden başka kimse bilmiyormu yoksa
kacta sonuc alcan yarınn
merakla beklicemmmm

BoNCuK_

Aktif Üye
Tepki
51

hayır olsun cnmm
kacta gitcen doktoraaa gerim sayım başlasınnn[/QUOTE]
Ins Cnm ya
Sanırım 1 de gıdıcem dr'a Evet sızlerı unuturmuyum kız yada erkek eve geldıgım gıbı bılgı verıcem

Kaç haftalık hamilesin Boncuk?:hamis:

Cnm 14+2 haftalık

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.488
hayır olsun cnmm
kacta gitcen doktoraaa gerim sayım başlasınnn
Ins Cnm ya
Sanırım 1 de gıdıcem dr'a Evet sızlerı unuturmuyum kız yada erkek eve geldıgım gıbı bılgı verıcem

Cnm 14+2 haftalık[/QUOTE]

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Bu sene erkek senesi gibi. Bizim Temmuz annelerininin çoğu erkek bebek bekliyor. :1:

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
Ins Cnm ya

Cnm 14+2 haftalık

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Bu sene erkek senesi gibi. Bizim Temmuz annelerininin çoğu erkek bebek bekliyor. :1:[/QUOTE]

belki aralarda kız çıkar ama dimii:sirin:

BoNCuK_

Aktif Üye
Tepki
51
Ins Cnm ya

Cnm 14+2 haftalık

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Bu sene erkek senesi gibi. Bizim Temmuz annelerininin çoğu erkek bebek bekliyor. :1:[/QUOTE]
Amin cnm cumlemızın ıns
Ins bakalım kısmetımızde vrsa olur.

boncuk bence de erkek geliyo:cicibebek:

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Bu sene erkek senesi gibi. Bizim Temmuz annelerininin çoğu erkek bebek bekliyor. :1:

belki aralarda kız çıkar ama dimii:sirin:[/QUOTE]

Kesınlıkle kız ısteyene kız erkek ısteyene erkek versın rabbım

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
kızlar ben galiba dün gece yumurtladım sabaha karşı sağ kasığım bi battı sonra dönerken bi akıntı hissettim.
bugün hiç kasık ağrım yok ve akıntım bariz azaldı.ama şu uzayan akıntıyı göremedim sizce noldum ben

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar