Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
kızlar ya çok fırtına var nette iş yok bugün habire kapanıyo kendi kendine, boncuk hoşgeldin canım inş bebişini sağlıklı bi şekilde alırsın kucağına bencede erkek-ciko

OP
M

minietek

Misafir
ben de internetten okuyorum zaten tecrübe kazandık 2. de aklıma takılan yerlere bakarım artık.minietek sen al ama yanında bulunsun 9 ay okuyup ezberlersin artık

çok sağol canım alcam ilk heves ya şimdiden hayaller dizili kafada sağlıklı olsun inşallah

Cnm bunu bılmıyorum ama bende kızımda dr kaan kocatpenın 9 ay 10 gun adlı kıtabını okumustum okadatr ısıme yaramıstı kı anlatamam her hafta heyecanla bebegımın gelısımını takıp edıyordum memnundum cok sımdı ıse netten takıp :cokkomik:

evet kaan kocatepe yi sitesinden takip ediyorum

iki kitap arasında karar verıcem sağolun kızlar

Kağan Kocatepe'yi bende netten takip ediyorum :cokkomik: Gerçekten onda da çok faydalı bilgiler var.:elis:

İnşallah değerlerin artar canım. Dualarım seninle.
çok sağol cnm inşallahhh
mini etekkk kocişe demedin daha dmimi
kızz bizden başka kimse bilmiyormu yoksa
kacta sonuc alcan yarınn
merakla beklicemmmm
yok cnm sölemedim daha
ama ben ne yapcam birtek bu akşam kaldı onu da atlatırsam tamam dün gece salonda uyuyakalmışım gelmiş yanıma beni tam öpcekmiş ben korktum ve zıpladım korkudan ağlamaya başladım yine dalmışım uykuya hemen ben neden bu kadar ödleğim yaaaa :ayk::ayk::ayk::ayk:

boncukk cnm SENDE İNŞALLAH BEBEĞİNİ SAĞ SALİM KUCAĞINA ALIR BÜYÜTÜRSÜN

KIZLAR ANNEM HEP DERKİ EKSİK DİLEK DİLEME BEN NE DİLEDİYSEM OLDU AMA EKSİK DİLEMİŞİM DER

BİRDE KIZLAR BEN YUMURTLAMADAN BIR KAÇ GÜN ÖNCE VE ÇALIŞMA ÖNCESİ EŞİME VE KENDIM ANNEMIN MEVLUDUNDE OKUNMUŞ OLAN SUDAN İÇTİK

OP
E

Elara

Misafir
kızlar ben galiba dün gece yumurtladım sabaha karşı sağ kasığım bi battı sonra dönerken bi akıntı hissettim.
bugün hiç kasık ağrım yok ve akıntım bariz azaldı.ama şu uzayan akıntıyı göremedim sizce noldum ben

bence yumurtladınnn
bende yumurtluyom bugünn

OP
E

Elara

Misafir
yok cnm sölemedim daha
ama ben ne yapcam birtek bu akşam kaldı onu da atlatırsam tamam dün gece salonda uyuyakalmışım gelmiş yanıma beni tam öpcekmiş ben korktum ve zıpladım korkudan ağlamaya başladım yine dalmışım uykuya hemen ben neden bu kadar ödleğim yaaaa :ayk::ayk::ayk::ayk:

BİRDE KIZLAR BEN YUMURTLAMADAN BIR KAÇ GÜN ÖNCE VE ÇALIŞMA ÖNCESİ EŞİME VE KENDIM ANNEMIN MEVLUDUNDE OKUNMUŞ OLAN SUDAN İÇTİK

cnm bu korkutma huyu cok kötü yaa
benide abim cok korkuturdu bekarken,
Alalhtan eşimde böle bişi yokk

ama bi kac kez ben eşimden önce uyumuştum ilk evlendigimiz dönemlerdee
o yatagaa girince birden cok korkmuştummm,benim uykum hafiftir cünküü
o günden sonraa ya önce eşim yatar yatagaa yada beraber yatarız.
bazen der sen yaat ben film izlicem diyee ,bende ben korakrım sen gelince derim heemnn o gün aklına gelir tamam geliyorum der

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar