benim oğlumada epokhe doğurur ozaman :hulya::hulya::hulya:
bu bilg deli etti beni, mouse takılıyo kapatıp açıorum süreklli baştan..
noluyo talipler var bakıyorum ayy daha ortada fol yok niyet yok talibi var kızımın ne güzel
benim oğlumada epokhe doğurur ozaman :hulya::hulya::hulya:
bu bilg deli etti beni, mouse takılıyo kapatıp açıorum süreklli baştan..
noluyo talipler var bakıyorum ayy daha ortada fol yok niyet yok talibi var kızımın ne güzel
kız ben erkek annesi olursam bi havalı gelirim size
kızlar ya çok fırtına var nette iş yok bugün habire kapanıyo kendi kendine, boncuk hoşgeldin canım inş bebişini sağlıklı bi şekilde alırsın kucağına bencede erkek-ciko
ben de internetten okuyorum zaten tecrübe kazandık 2. de aklıma takılan yerlere bakarım artık.minietek sen al ama yanında bulunsun 9 ay okuyup ezberlersin artık
Cnm bunu bılmıyorum ama bende kızımda dr kaan kocatpenın 9 ay 10 gun adlı kıtabını okumustum okadatr ısıme yaramıstı kı anlatamam her hafta heyecanla bebegımın gelısımını takıp edıyordum memnundum cok sımdı ıse netten takıp
çok sağol cnm inşallahhhKağan Kocatepe'yi bende netten takip ediyorumGerçekten onda da çok faydalı bilgiler var.:elis:
İnşallah değerlerin artar canım. Dualarım seninle.
yok cnm sölemedim dahamini etekkk kocişe demedin daha dmimi
kızz bizden başka kimse bilmiyormu yoksa
kacta sonuc alcan yarınn
merakla beklicemmmm
kızlar ya berradan haberı olan varmı ?
kızlar ben galiba dün gece yumurtladım sabaha karşı sağ kasığım bi battı sonra dönerken bi akıntı hissettim.
bugün hiç kasık ağrım yok ve akıntım bariz azaldı.ama şu uzayan akıntıyı göremedim sizce noldum ben
yok cnm sölemedim daha
ama ben ne yapcam birtek bu akşam kaldı onu da atlatırsam tamam dün gece salonda uyuyakalmışım gelmiş yanıma beni tam öpcekmiş ben korktum ve zıpladım korkudan ağlamaya başladım yine dalmışım uykuya hemen ben neden bu kadar ödleğim yaaaa :ayk::ayk::ayk::ayk:
BİRDE KIZLAR BEN YUMURTLAMADAN BIR KAÇ GÜN ÖNCE VE ÇALIŞMA ÖNCESİ EŞİME VE KENDIM ANNEMIN MEVLUDUNDE OKUNMUŞ OLAN SUDAN İÇTİK
bence yumurtladınnn
bende yumurtluyom bugünn
herkese slm kızlar. elara anlattı başıma gelenleri . bende durumlar böyle sizler nasılsınsz?
kızlar lady_s nde gebeliği devam etmemiş şimdi söyledi
ayyy inşallahbence yumurtladınnn
bende yumurtluyom bugünn
kızlar lady_s nde gebeliği devam etmemiş şimdi söyledi
biz havalımıyız kız kakuşla :dill: