kızlar ya en haziranda deneme yapabilirim bana fikir versenize diete başlıcam bioritim 15 geliyo diete ayın 15 nimi bekleyim ayın 1 de başlayimmi bide sıkımı başlayım yoksa son 6 hafata çok sıkı bi rejimmi yapim karar veremiyorum fikir verseniz bana
Teşekkürler
inşallah hayırlı sağlıklı bi oğluş verir bu sayfa bana
günaydın canım
inşallah önce senle bana getirirrr
bunlar şu an düşünmüyolar nede olsa birde kakule varr
kızlar ya en haziranda deneme yapabilirim bana fikir versenize diete başlıcam bioritim 15 geliyo diete ayın 15 nimi bekleyim ayın 1 de başlayimmi bide sıkımı başlayım yoksa son 6 hafata çok sıkı bi rejimmi yapim karar veremiyorum fikir verseniz bana
elera süper olmuş canım ellerine sağlık
KIZLARR BENDE BÜYÜK PROBLEM VARRR DAHA ÖNCE HAMILELIKLERINDE BU PROBLEMI YAŞAYAN VARMII HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENMEDEN ÖNCE BİLE KABIZLIK BAŞLAMIŞTI NAPCAM BEN NAPTINIZ SİZLERR :uzgun::uzgun:
selam kızlar bende geldim sizden nasıl ayrı kalayım ben canlarımmmm
GÜNAYDDIIINN KIZLAARRR
HAYIRLI OLSUN SAYFAMIZZ :zuzu:
renginciğim hemen hamiş kalırmısın peki sen
ben hemen kalacağımı sanıyodumda o yüzden sordum canım
KIZLARR BENDE BÜYÜK PROBLEM VARRR DAHA ÖNCE HAMILELIKLERINDE BU PROBLEMI YAŞAYAN VARMII HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENMEDEN ÖNCE BİLE KABIZLIK BAŞLAMIŞTI NAPCAM BEN NAPTINIZ SİZLERR :uzgun::uzgun:
yok cnm ya sanmıyorum benim rahmim ters bide üçüncüde senin gibi çok uğraştım ama allah bilir ilk düşüğümdede ilk ay hamile kalmıştım bide eylülde ara vericem bioritim hiç yok belki ekimde de boş geçerim çok karışım cnm olan tarihlerde yumurtlamaya denk gelirmi bilmem:uzgun:
selam kızlar bende geldim sizden nasıl ayrı kalayım ben canlarımmmm
GÜNAYDDIIINN KIZLAARRR
HAYIRLI OLSUN SAYFAMIZZ :zuzu: