Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
kızlar ya en haziranda deneme yapabilirim bana fikir versenize diete başlıcam bioritim 15 geliyo diete ayın 15 nimi bekleyim ayın 1 de başlayimmi bide sıkımı başlayım yoksa son 6 hafata çok sıkı bi rejimmi yapim karar veremiyorum fikir verseniz bana:kahve:

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
kızlar ya en haziranda deneme yapabilirim bana fikir versenize diete başlıcam bioritim 15 geliyo diete ayın 15 nimi bekleyim ayın 1 de başlayimmi bide sıkımı başlayım yoksa son 6 hafata çok sıkı bi rejimmi yapim karar veremiyorum fikir verseniz bana:kahve:

renginciğim hemen hamiş kalırmısın peki sen
ben hemen kalacağımı sanıyodumda o yüzden sordum canım

kakule

Daimi Üye
Tepki
417

bence ne kadar erken başlarsan okadar garanti olur.

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
kızlar şu yumurta akı gibi gelen akıntı olmazsa yumurtlamamışmı oluyruz.ben dünden beri kasık ağrısı bar iğne batması çatladı çatlayacak diyorum ama o akıntı gelmedi daha.3 gündür sıvı akıntım var inşallah bugün yumoşlarım

OP
M

minietek

Misafir
KIZLARR BENDE BÜYÜK PROBLEM VARRR DAHA ÖNCE HAMILELIKLERINDE BU PROBLEMI YAŞAYAN VARMII HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENMEDEN ÖNCE BİLE KABIZLIK BAŞLAMIŞTI NAPCAM BEN NAPTINIZ SİZLERR :uzgun::uzgun:

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
renginciğim hemen hamiş kalırmısın peki sen
ben hemen kalacağımı sanıyodumda o yüzden sordum canım

yok cnm ya sanmıyorum benim rahmim ters bide üçüncüde senin gibi çok uğraştım ama allah bilir ilk düşüğümdede ilk ay hamile kalmıştım bide eylülde ara vericem bioritim hiç yok belki ekimde de boş geçerim çok karışım cnm olan tarihlerde yumurtlamaya denk gelirmi bilmem:uzgun:

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
KIZLARR BENDE BÜYÜK PROBLEM VARRR DAHA ÖNCE HAMILELIKLERINDE BU PROBLEMI YAŞAYAN VARMII HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENMEDEN ÖNCE BİLE KABIZLIK BAŞLAMIŞTI NAPCAM BEN NAPTINIZ SİZLERR :uzgun::uzgun:

hiç başıma gelmedi hamileyken ama kuru kayısı kuru erik falan tüket gün içinde bol bol su iç diyebilirim.

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
yok cnm ya sanmıyorum benim rahmim ters bide üçüncüde senin gibi çok uğraştım ama allah bilir ilk düşüğümdede ilk ay hamile kalmıştım bide eylülde ara vericem bioritim hiç yok belki ekimde de boş geçerim çok karışım cnm olan tarihlerde yumurtlamaya denk gelirmi bilmem:uzgun:

eee peki ne yapmıştın en son 3. de nasıl kaldın
kendi kendinemi oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar