Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

epokhe

Aktif Üye
Tepki
118
benimde varda canımçok fena oluyo kusuyorum bazan hep 13 yaşından beri neler ,neler denedim geçmiyo da aklıma bişey geldi bugün benim tanıdığım gastrit ülser gibi hastalığı olan çevremdeki herkesin kızları var vücut asit çok yapıyo ya bazan midemi kola gibi hissediyorum sanki patlayacak gibi burayada bi sorim dedim senin kızmı erkekmi bide geçtimi bernil sende varmıydı canım ya

benim oğlum var canım, beslenmeyede bağlı tabi ama psikolojik mide rahatsızlıkları..benim okurken ve çalışırken devamlı gaz ve bulantım olurdu,çok stresliydi işim..hamile kalınca işi bıraktım ne bulantı ne bişey hayatım değişti, herkes hamileyken kusar ben onun öncesinde yıllarca çektim..yani çoğu psikolojik bu rahatsızlıkların bi de tabi yediklerinin etkisi artırıyo

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
benim oğlum var canım, beslenmeyede bağlı tabi ama psikolojik mide rahatsızlıkları..benim okurken ve çalışırken devamlı gaz ve bulantım olurdu,çok stresliydi işim..hamile kalınca işi bıraktım ne bulantı ne bişey hayatım değişti, herkes hamileyken kusar ben onun öncesinde yıllarca çektim..yani çoğu psikolojik bu rahatsızlıkların bi de tabi yediklerinin etkisi artırıyo

bu tezimin çürümesine çok sevindim canım inş,benimde geçer

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
doğru canım onda haklısın bende hiç hoşlanmam öyle,ama çok tatlı oluyolar ya:cee

Tamam birgün nasip olurda görüşürsek seversin gönlünce:)... Nazara inanmasam Ajansa falan kayıt yaptıracam ve kazandıkları parayıda gelecekte eğitimlerine harcamak için kullanacam. Ama nazardan korkarım. Allah korusun bebeklerimizi.

epokhe

Aktif Üye
Tepki
118
hoşgeldin cnm
eve nzaman gececenn
annengil oglunla ilgilenirken sen bol bol dinlennn :)

şuanda uyuyo rahatım..yoksa tepemden inmiyo yine ya, güya çizgifilm seyrediyo eli ya saçımda yada koltuk tepesinde sırtıma oturuyo, çok fenaa ama Allah bağışlasın çok tatlı napalım evlat zor da olsa katlancaz

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Senin Behlül yakışıklıymış. Allah sahibine bağışlasın kardeşini. Kaç yaşındaydı bekarmıdır:))) Aklımda bulunsun:)

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
Tamam birgün nasip olurda görüşürsek seversin gönlünce:)... Nazara inanmasam Ajansa falan kayıt yaptıracam ve kazandıkları parayıda gelecekte eğitimlerine harcamak için kullanacam. Ama nazardan korkarım. Allah korusun bebeklerimizi.

allah bağışlasın canım,inş severim bi gün

epokhe

Aktif Üye
Tepki
118

bana da çok söylüyolar kıvırcık hafif sarışın oğlum ama korkarım ben de nazardan...face e koyunca annem demişti,koydun çocuğun resmini hastalıktan kurtulmuyo diye..
senin ikizlerin mi var, kaç yaşındalar?

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
maşallah canım kardeşinde çok yakışıklı allah sahibine bağışlasın:hihi: kız bu kadar güçlü renkli göz geni varken nasıl beceremedin kızını renkli göz yapmayı:hihi:

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
bana da çok söylüyolar kıvırcık hafif sarışın oğlum ama korkarım ben de nazardan...face e koyunca annem demişti,koydun çocuğun resmini hastalıktan kurtulmuyo diye..
senin ikizlerin mi var, kaç yaşındalar?

Canım ikizden pek farkları yok. Küçük 1 büyük 2,5. Seneler önce Dalin reklamı vardı orada upuzun saçlı sarışın mavi gözlü bir kız vardı. Onun için öldü dediler bir ara. O zamandan beri ürkerim.

epokhe

Aktif Üye
Tepki
118
kız tam göremedim o da mı maviş senin gibi, hemen kaldırdı ya :cokkomik:
burda talibi çıkmaz kız korkma :cokkomik:

OP
E

Elara

Misafir
maşallah canım kardeşinde çok yakışıklı allah sahibine bağışlasın:hihi: kız bu kadar güçlü renkli göz geni varken nasıl beceremedin kızını renkli göz yapmayı:hihi:

abim babam dayım teyzem anneanem babam dedem kuzenlerim hep renkli gözlüü
ama benim kız baba tarafına cekmiş galiba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar