Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
tşkle kızlarrr
yeni resmine baktım ama yüklememiş pc yeee
son halinide bi ara gösteririrmmm

OP
E

Elara

Misafir
Sağol canım. Evet eşime çekmişler. Bana benzer yanları yok. Erkek olursa kime benzeyecek diye test etmek güzel olurdu. Onu kendime benzetmeyi umut ediyorum:) Tabi önce çocuk yapmaya karar vermem gerek..

yaa bende renkli gözlüyüm ama kızm bana cekmemişşş
inşallah ogluş bana benzerrr:zonk:

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
ben gormedımmmmmmmm hepsı sılınmış bcm ıs yapıyom bıyandan yetısemedım tuh:dertli::dertli::dertli:

epokhe

Aktif Üye
Tepki
118
selam kızlar,
annemdeyim,bu bilg çok yavaş geçmişe baksam 100 sayfa yazmışınızdır 2 günde, hiç bakmiym ben:)
elara maşallah kızına..

OP
G

gunness

Misafir
kızlar aranızda gastriti olan varmı

benim var canımm:böö:

Eloş tam fındık bu yaaa ağzı burnu kalemle çizilmiş sanki yerim onu :findik:
maşallah

Ezel sen söyleye söyle hamile kaldın galiba,Hürrem gibi de şehzade:besik:

Kahve falında tavuşkuşu çıktı nedir ki acep

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
hayırdır niye sordun,ben de bi ara hepsi vardı gastrit reflü mide düşüklüğü:)

benimde varda canımçok fena oluyo kusuyorum bazan hep 13 yaşından beri neler ,neler denedim geçmiyo da aklıma bişey geldi bugün benim tanıdığım gastrit ülser gibi hastalığı olan çevremdeki herkesin kızları var vücut asit çok yapıyo ya bazan midemi kola gibi hissediyorum sanki patlayacak gibi burayada bi sorim dedim senin kızmı erkekmi bide geçtimi bernil sende varmıydı canım ya

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
ne güzel maşallah bende çok severim renkli gözü

Sana samimi birşey diyeyim arkadaşım. Doğurana kadar bende inşallah renkli olurlar diyordum ancak doğurduktan sonra fikrim değişti. Renkli göz çok ilgi çekiyor hele birde sarışın olunca. Nazara çok inanırım. Alısverişe gitsek 10 kişiden abartmıyorum 9u gözünü dikip bakıyor. Gene bu 10 kişiden 5-6sı dokunmak istiyor. Kalp kırmayayım diyorum ama artık bozmaya başladım. Ellerine bakıyorum leş gibi yeminle ve çocuklarıma dokunmaya çalışıyorlar o ellerle. Hele kasiyerler o kadar cahilce davranıyorlarki. Seveceksen uzaktan sev ya... Bunlar henüz çok savunmasızlar ve biz onları koruyamazsak o zaman ne yapar bu masumlar. Ellerini nereye sürdükleri belli olmayan insanlar dokunmaya teşebbüs ettikçe kötü yüzümü gösteriyorum onlara. Çocuklar onlar yüzünden hasta oluyor. Yeter artık... Haksız mıyım?

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
Sana samimi birşey diyeyim arkadaşım. Doğurana kadar bende inşallah renkli olurlar diyordum ancak doğurduktan sonra fikrim değişti. Renkli göz çok ilgi çekiyor hele birde sarışın olunca. Nazara çok inanırım. Alısverişe gitsek 10 kişiden abartmıyorum 9u gözünü dikip bakıyor. Gene bu 10 kişiden 5-6sı dokunmak istiyor. Kalp kırmayayım diyorum ama artık bozmaya başladım. Ellerine bakıyorum leş gibi yeminle ve çocuklarıma dokunmaya çalışıyorlar o ellerle. Hele kasiyerler o kadar cahilce davranıyorlarki. Seveceksen uzaktan sev ya... Bunlar henüz çok savunmasızlar ve biz onları koruyamazsak o zaman ne yapar bu masumlar. Ellerini nereye sürdükleri belli olmayan insanlar dokunmaya teşebbüs ettikçe kötü yüzümü gösteriyorum onlara. Çocuklar onlar yüzünden hasta oluyor. Yeter artık... Haksız mıyım?

doğru canım onda haklısın bende hiç hoşlanmam öyle,ama çok tatlı oluyolar ya:cee

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar