Cheesecake
cok üzgünüz şu boş dünyaya ne çok anlam yükledik
Ben de Bahar+ kızıl goncalar..
Arada taş kağıt makas
Arada taş kağıt makas
Aa Bnmde arada kızılcık şerbeti var unutmuşumBenim de
1-Bahar
2-İnci taneleri
3-Kızıl goncalaray bi de kızılcık şerbetine başladım ortasından

Sandık Kokusu'nu da ekleyeyim izledikçe onu da sevdimBu sene favorim açık ara Bahar oldu
Güller ve günahlar başlıcak ona bakarım belki ama cocuklarla anlasılmıyor tabi :dŞakir Paşa gitti kaldım öyle Bahar'ı da geçen sezon bıraktımYeni dizilere de bakıyorum ama henüz favori diyebileceğim yok sadece "Veliaht" ve "Ben Leman" şu an için kendilerini izletiyorlar. Bakacağız artık
Ona ben de bakacağımGüller ve günahlar başlıcak ona bakarım belki ama cocuklarla anlasılmıyor tabi :d
Şakir paşayı bende bekliyordum ki iptal edilmişŞakir Paşa gitti kaldım öyle Bahar'ı da geçen sezon bıraktımYeni dizilere de bakıyorum ama henüz favori diyebileceğim yok sadece "Veliaht" ve "Ben Leman" şu an için kendilerini izletiyorlar. Bakacağız artık
Now TvSahtekarlar hangi kanalda bende bakayım
Geçmiş olsunGüncelleme yapayım kendime izleyecek diziler buldum
Dün şu grip yüzünden sürekli yattım kafam yastıktan kalkmadı o arada yeni başlayan dizilere göz attım. "Güller ve Günahlar" ve "Taşacak Bu Deniz"i izledim şu an için favorim onlar. Veliaht, Ben Leman ve Cennetin Çocukları'nı da beğendim konuları değişik merak uyandırıyor. Bu akşam da Sahtekarlar varmış muhtemelen onu da beğenebilirim araya o da eklenir diye düşünüyorum.