Bu sene favori diziniz hangisi?

bitter_im

Kılıç Arslan
Mod + Site Yazarı
Tepki
75.234
Kızlık şerbeti :kriz: devam
Bahar :seniseni:
Leyloş :interest:
Sandık kokisi :cilgin:
Hiç kaçırmadıklarım bunlar :lili:

nk83

࿐*⁀➷
Mod + Site Yazarı
Tepki
85.809
Dizim kalmadı ya elimde sadece "Şakir Paşa Ailesi: Mucizeler ve Skandallar" var onun başına gelenler de pişmiş tavuğun başına gelmedi :bayik:

bitter_im

Kılıç Arslan
Mod + Site Yazarı
Tepki
75.234
Bende kızılcık şerbo dogurmadan son 2 bölüm ins ben dogurmadan biter :krizz:

nk83

࿐*⁀➷
Mod + Site Yazarı
Tepki
85.809
Şakir Paşa gitti kaldım öyle Bahar'ı da geçen sezon bıraktım :( Yeni dizilere de bakıyorum ama henüz favori diyebileceğim yok sadece "Veliaht" ve "Ben Leman" şu an için kendilerini izletiyorlar. Bakacağız artık :bayik:

bitter_im

Kılıç Arslan
Mod + Site Yazarı
Tepki
75.234
Şakir Paşa gitti kaldım öyle Bahar'ı da geçen sezon bıraktım :( Yeni dizilere de bakıyorum ama henüz favori diyebileceğim yok sadece "Veliaht" ve "Ben Leman" şu an için kendilerini izletiyorlar. Bakacağız artık :bayik:
Güller ve günahlar başlıcak ona bakarım belki ama cocuklarla anlasılmıyor tabi :d

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
109.065
Şakir paşayı bende bekliyordum ki iptal edilmiş
Başka da izlediğim yok
Öyle mu e önüne düşerse
Aşk ve gözyaşıyı 2-3 video izledim

nk83

࿐*⁀➷
Mod + Site Yazarı
Tepki
85.809
Güncelleme yapayım kendime izleyecek diziler buldum:tv:

Dün şu grip yüzünden sürekli yattım kafam yastıktan kalkmadı o arada yeni başlayan dizilere göz attım. "Güller ve Günahlar" ve "Taşacak Bu Deniz"i izledim şu an için favorim onlar. Veliaht, Ben Leman ve Cennetin Çocukları'nı da beğendim konuları değişik merak uyandırıyor. Bu akşam da Sahtekarlar varmış muhtemelen onu da beğenebilirim araya o da eklenir diye düşünüyorum.

Son düzenleme:

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
109.065
Güncelleme yapayım kendime izleyecek diziler buldum:tv:

Dün şu grip yüzünden sürekli yattım kafam yastıktan kalkmadı o arada yeni başlayan dizilere göz attım. "Güller ve Günahlar" ve "Taşacak Bu Deniz"i izledim şu an için favorim onlar. Veliaht, Ben Leman ve Cennetin Çocukları'nı da beğendim konuları değişik merak uyandırıyor. Bu akşam da Sahtekarlar varmış muhtemelen onu da beğenebilirim araya o da eklenir diye düşünüyorum.
Geçmiş olsun
Bu sene grip olan pert oluyor çok kötü yapıyor
Bnmde ufaklık hasta
Korona salgını fena aman dikkat edin

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar