Bu sene favori diziniz hangisi?

nk83

࿐*⁀➷
Mod + Site Yazarı
Tepki
85.809
Güncelleme yapayım kendime izleyecek diziler buldum:tv:

Dün şu grip yüzünden sürekli yattım kafam yastıktan kalkmadı o arada yeni başlayan dizilere göz attım. "Güller ve Günahlar" ve "Taşacak Bu Deniz"i izledim şu an için favorim onlar. Veliaht, Ben Leman ve Cennetin Çocukları'nı da beğendim konuları değişik merak uyandırıyor. Bu akşam da Sahtekarlar varmış muhtemelen onu da beğenebilirim araya o da eklenir diye düşünüyorum.
Bir daha güncelleme geldi :D yukarıdaki mesajı yazarken de gripmişim şu anda da gribim ya ne şans var bende :D

Bu seneki favorim : Taşacak Bu Deniz değişmez bence senaryosu hiç sallanmadan devam ediyor belli ki kurgusunu daha başlamadan iyi oturtmuşlar

Güller ve Günahlar'ı ilk bölüm beğenmiştim ama sonraki bölümlerde sevmedim saçmalamalar başladı çünkü tahammül edemedim. Leman'ı izliyorum ama yakında erken final yapar gibi geliyor. Veliaht'a da Cennetin Çocukları'nı da arada bakmaya başladım demek ki kopmaya başladım. Sahtekarlar'ı izledim ama sevmedim sebepleri hiç uzun uzun saymayayım şimdi

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
150.698
Bir daha güncelleme geldi :D yukarıdaki mesajı yazarken de gripmişim şu anda da gribim ya ne şans var bende :D

Bu seneki favorim : Taşacak Bu Deniz değişmez bence senaryosu hiç sallanmadan devam ediyor belli ki kurgusunu daha başlamadan iyi oturtmuşlar

Güller ve Günahlar'ı ilk bölüm beğenmiştim ama sonraki bölümlerde sevmedim saçmalamalar başladı çünkü tahammül edemedim. Leman'ı izliyorum ama yakında erken final yapar gibi geliyor. Veliaht'a da Cennetin Çocukları'nı da arada bakmaya başladım demek ki kopmaya başladım. Sahtekarlar'ı izledim ama sevmedim sebepleri hiç uzun uzun saymayayım şimdi
Şu taşacak kelimesi hep başka şey diye okuyorum nedense ahaha

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar