mügü
Daimi Üye
- Tepki
- 11.684
Biraz izledim burda fırtına var tiviyi kapatik
Biraz izledim burda fırtına var tiviyi kapatik
Teşekkür ederim sizlere de geçmiş olsun. Kış geldi artık dikkatli olup alışacağız mecburenGeçmiş olsun
Bu sene grip olan pert oluyor çok kötü yapıyor
Bnmde ufaklık hasta
Korona salgını fena aman dikkat edin
Tekrarını verirler zatenBiraz izledim burda fırtına var tiviyi kapatik
Bir daha güncelleme geldiGüncelleme yapayım kendime izleyecek diziler buldum
Dün şu grip yüzünden sürekli yattım kafam yastıktan kalkmadı o arada yeni başlayan dizilere göz attım. "Güller ve Günahlar" ve "Taşacak Bu Deniz"i izledim şu an için favorim onlar. Veliaht, Ben Leman ve Cennetin Çocukları'nı da beğendim konuları değişik merak uyandırıyor. Bu akşam da Sahtekarlar varmış muhtemelen onu da beğenebilirim araya o da eklenir diye düşünüyorum.
Şu taşacak kelimesi hep başka şey diye okuyorum nedense aBir daha güncelleme geldiyukarıdaki mesajı yazarken de gripmişim şu anda da gribim ya ne şans var bende
Bu seneki favorim : Taşacak Bu Deniz değişmez bence senaryosu hiç sallanmadan devam ediyor belli ki kurgusunu daha başlamadan iyi oturtmuşlar
Güller ve Günahlar'ı ilk bölüm beğenmiştim ama sonraki bölümlerde sevmedim saçmalamalar başladı çünkü tahammül edemedim. Leman'ı izliyorum ama yakında erken final yapar gibi geliyor. Veliaht'a da Cennetin Çocukları'nı da arada bakmaya başladım demek ki kopmaya başladım. Sahtekarlar'ı izledim ama sevmedim sebepleri hiç uzun uzun saymayayım şimdi

Sen balık değilde akrep olabülür müsün?Şu taşacak kelimesi hep başka şey diye okuyorum nedense a
Yükselen ikizlermiş ya aSen balık değilde akrep olabülür müsün?

Leman'ı ben de izliyorum ama final mi yapacak ya biraz hızlı çözülüyor sankiAyyy Ben Leman aşırı güzel.