Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Vardır baktın mı hiç nete 2li satılıyor genelde lcw defacto hm vardır illa kiumuta sadece şort almak istesem
Kısa olanlardan yazlık
Tanesi belli bi fiyattan bulabilirmiyim acaba ?
Vardır baktın mı hiç nete 2li satılıyor genelde lcw defacto hm vardır illa kiumuta sadece şort almak istesem
Kısa olanlardan yazlık
Tanesi belli bi fiyattan bulabilirmiyim acaba ?
Baktım .Vardır baktın mı hiç nete 2li satılıyor genelde lcw defacto hm vardır illa ki
Çok güzeller güzel günlerde giysin.Ekli dosyayı görüntüle 47211
Ekli dosyayı görüntüle 47213
Ekli dosyayı görüntüle 47214 bu en sondaki üç parça şort badi ve gömlek buda 250 tl .
Bende almistim 120tl şort falan abimşn oglana hediye, kırmızı etiketliler uygun oluyorGeçen cumartesi günü umuta giysi aldım.
Yedekledim.
Biraz vakit olunca eşim götürdü
Mağazadan görüp aldım.
fiyatlar uygundu.
bir kaç parça topluca aldım.
Lcw de iki şort alsam
Sadece 399 tl
Kargo parası da alır tabi.
Mağazada fiyat 150 tl idi kısa kollu tişört ve şortlu takımlar.
Teşekkür ederim.Çok güzeller güzel günlerde giysin.
Evet en azından topluca bi kaç parça aldık.Bende almistim 120tl şort falan abimşn oglana hediye, kırmızı etiketliler uygun oluyor
Biranda büyüyorlar ya bende kücükleri hep verdim birazını abime birazını esimin kuzenine şimdi kıza daha cok alınıyor oglanının büyümesi yavaşladıda allahtanEvet en azından topluca bi kaç parça aldık.
Çok güzeller canım güle güle kullanınEkli dosyayı görüntüle 47294 hediye olanlar
TeşekkürlerÇok güzeller canım güle güle kullanın
İyi günlerde kullanın.Hollandadan kuzenlerim ablam falan cok şey getirmişte tek tek resim çekemedim kaldırdım
Bunlar kuzenin getirdigi bi kaç parça 3-4 tane daha elbise vardıda çekmedim o ara çocukla cebelleşmekten
Sagol canım akşam abimde bi sürü hediye getirmiş yarın resimlerim çok tatlış takımlar almışİyi günlerde kullanın.

İçinde en zevklisi abinmişAbim getirdikleri çok ciiciler ben çok begendim
yenge mi seçti acaba 

İçinde en zevklisi abinmişyenge mi seçti acaba
Sağlıksız şeylerde var içinde ama neyse
yenge seçmiştir o kokanak çocukları o markalardan giydiriyor güzel şeyler bende begendimde biz ne alacağız şimdi onun çocuklara bilemedim