Güle güle kullansınlar canımBunlarda ablam yollamış geçen enişteden sagolsun
Sagol canımGüle güle kullansınlar canım

Bi önceki sayfada kalmıs kıza aldıklarım onlarada puan verGüle güle kullansınlar canım

Hepsi çok güzelHollandadan kuzenlerim ablam falan cok şey getirmişte tek tek resim çekemedim kaldırdım
Bunlar kuzenin getirdigi bi kaç parça 3-4 tane daha elbise vardıda çekmedim o ara çocukla cebelleşmekten
Hırka elbise tişörtler çok güzel giydirebilir ürünlerBi önceki sayfada kalmıs kıza aldıklarım onlarada puan ver
Hepsi marka kaliteli ürünler bizimkiler yakın derece oldugu için paraya kıymışlarHırka elbise tişörtler çok güzel giydirebilir ürünler
Baxıları var atsan atılmaz satsan satılmaz türden yolluyor güzeller
Ya Orda hm bizim burda lcw demek uygun yaniHepsi marka kaliteli ürünler bizimkiler yakın derece oldugu için paraya kıymışlar
Ama dediğin gibi bi kaç bebek görmeye gelenler cidden çok zevksiz çok işe yaramaz şeyler getiriyor parasını ver daha mesela bilemiyorsanda ne biliyim

Evet hm zara bershka faln onlar icin lcw defacto yaniYa Orda hm bizim burda lcw demek uygun yani
E bi zahmet yakında yapsın gerçi beklenti içine girmemek en güzeli
bende ablam teyzem abimler sagolsun bu markalarla büyüdüm yalan degil Tam erkek çocuğuna uygunTe geçen ikea gittigimde almıştım çok güzel
Reklamdegil
Çadırda almıştık onu içine koymak için aldımda çadırı 2 gün sonra kaldırdım çünkü oğlum hunharca içine girip dönmeye baslamıstı cadırla beraberTam erkek çocuğuna uygun
Bizde oğlana trafikli almıştık iyi iş gördü

Çok şirin ya güle güle giysinOğlanıma yurtdısından hedaye geldi

Yaaa evet paw patrol sardı bu aralarÇok şirin ya güle güle giysin

sagolsun teyzem getirtmişSen benim kızçemin barbili papuçlarını gördünmü arka sayfadaÇok şirin ya güle güle giysin

Ay bakayım cicilerine küçük hanımefendininSen benim kızçemin barbili papuçlarını gördünmü arka sayfada