Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Arkadaki pembiş neŞöyle kabadan çektim daha yatak odasında nereye koycağımda belli değil
Sağlıkla kullansın miniş
Kız adı ne olacak
Arkadaki pembiş neŞöyle kabadan çektim daha yatak odasında nereye koycağımda belli değil
Amin ins sobanın üzerindekimi sallanan atArkadaki pembiş ne
Sağlıkla kullansın miniş
Kız adı ne olacak
Ne güzel kızınız kullanacak işteAmin ins sobanın üzerindekimi sallanan atonu bekarken almistik esimle istoçtan
evlenceğimiz bile beli değildi
Adı belli degil dogunca karar vercez
Alya, derin, nihan, aylin,
Oglumda kullandı vala canını çıkardıNe güzel kızınız kullanacak işte
Ne güzelmiş örtüsü falan çok hoş haftaya bu günlerde küçük hanım teşrif eder yatacığınaŞöyle kabadan çektim daha yatak odasında nereye koycağımda belli değil
Oyy cok tesekkür ederiz teyzesi inşAllah hemen kuzucuk yatarsa tabi oglan yataktan popise diken batıyordu heralde hiç yatmamisti koltukta büyüdüNe güzelmiş örtüsü falan çok hoş haftaya bu günlerde küçük hanım teşrif eder yatacığına
Çocuklar bir alem yaOyy cok tesekkür ederiz teyzesi inşAllah hemen kuzucuk yatarsa tabi oglan yataktan popise diken batıyordu heralde hiç yatmamisti koltukta büyüdü
Çocuklar bir alem ya
Çok guzel olmus ama eline sağlık canimŞöyle bi çiçek hazırladık eşimle zor bela
Yazıları azcık yamuk olmuş bide balonu çok sabitleyemedik yamuk oldu briaz ama ben sevdim çok güzel oldu
Ekli dosyayı görüntüle 46748
Ekli dosyayı görüntüle 46749
Yaa teşekkür ederim eşim balonla çok uğraştı sagolsun bu 3. Balon falan iki tanesi patladıÇok guzel olmus ama eline sağlık canim
Çok güzel olmuşŞöyle bi çiçek hazırladık eşimle zor bela
Yazıları azcık yamuk olmuş bide balonu çok sabitleyemedik yamuk oldu briaz ama ben sevdim çok güzel oldu
Ekli dosyayı görüntüle 46748
Ekli dosyayı görüntüle 46749
Sagol canııım 1500tl cepteÇok güzel olmuş