Kurabiye düsünmedim hic ayy dogurcam nerdeyseKurabiye yap daha pratikte olur

Kurabiye düsünmedim hic ayy dogurcam nerdeyseKurabiye yap daha pratikte olur
El açması yapmıştım pratik ama çok yağla uğraşıyorsun yerken aklına geliyor
Sen yaparsın 1 tepside öyle yap
Bnde bi kere öyle dedim tarif istedilerA101 den alıyordum rulo börek patateslisi şahane hatta ben yaptıgım diye söyledügimde inanıyorlardıçaktırmıyordum
Fileninde bosnak böreği var oda çok güzelBnde bi kere öyle dedim tarif istediler
Söyledim tarifi senin ki gibi olmuyor dedi
Biminki hiç güzel olmuyor
Aaa! Hani yufkaya lahmacun içi konup çakma lahmacun yapılıyor ya acaba buzluğa atılıp çıkarılınca güzel oluyor mu? O da yemek olarak pratik olurel açması yapardımda karnım tezgaha yanaşmama mani oluyor
sancım oluyor simdi yapamam
Simdi çakma lahmacun yazıp baktımda varmiş öyle bişey ama o harc kısmı domates neyim girdigi icin sulu bişe çıkarınca ıslak ıslak olmasın hamuru pek mantıklı gelmedi bana oladar harcı hazırladıktan sonra ben hamuru yogurur kocama açtırırım bacım esim çok güzel lahmacun pide açıyorAaa! Hani yufkaya lahmacun içi konup çakma lahmacun yapılıyor ya acaba buzluğa atılıp çıkarılınca güzel oluyor mu? O da yemek olarak pratik olur
Biz buzluğa atmadan yaptık oluyor da buzluğa denemedim. Yapan var mı acaba?Simdi çakma lahmacun yazıp baktımda varmiş öyle bişey ama o harc kısmı domates neyim girdigi icin sulu bişe çıkarınca ıslak ıslak olmasın hamuru pek mantıklı gelmedi bana oladar harcı hazırladıktan sonra ben hamuru yogurur kocama açtırırım bacım esim çok güzel lahmacun pide açıyoroglanıda yanımıza kattıkmı allah allahhh 5 kilo un heryerde
2 poset kırmızı erik ,Komposto lazımm
Yapan olmaz dimi
Yakın olsak yapardım bn sana doğurunca getirirdim
Bn kayısı küp küp doğrayıp buzdolabına atmıştım yapacağım zaman yıkayıp tencereye atıyordum
He o an pisiiripte yemek olabilir bacım buzluk olayı biraz mantıklı gelmedi bilmiyorum yapar varmıBiz buzluğa atmadan yaptık oluyor da buzluğa denemedim. Yapan var mı acaba?
Pişmiş lahmacunu atıyoruz buzluğaBiz buzluğa atmadan yaptık oluyor da buzluğa denemedim. Yapan var mı acaba?
Çok iyimiş buPişmiş lahmacunu atıyoruz buzluğa
Çıkarıp ısıtıp yiyoruz sorun olmuyor
Biz içini hazırlayıp pideciye yollayıp yaptırıyoruz
İyiden soğutup atın hiç bişi olmuyor
Evet pişmiş olarak hazır olanlardan bende atmıştım sorun olmuyor aynı şekil mikrodalga varsa 2 dkda şipşak hazır oluyorPişmiş lahmacunu atıyoruz buzluğa
Çıkarıp ısıtıp yiyoruz sorun olmuyor
Biz içini hazırlayıp pideciye yollayıp yaptırıyoruz
İyiden soğutup atın hiç bişi olmuyor
Biri bana mevlidde getirmiş dondurulmuş börek ama a101 mi bilmem.Birde reklam değil a101de donuk patatesli börek var ya o da çok güzel
Mevlidde mi ne alakaBiri bana mevlidde getirmiş dondurulmuş börek ama a101 mi bilmem.
Mevlidde mi ne alaka
Nimet markası
Tesekkür ederim canımEline sağlık
Bnde bilmiyorum yapmış mımevlid ne zaman yapmış görmedik
Ne biliyim mevlidde kiminkinde getircekler yapmis demekkiBnde bilmiyorum yapmış mı