Baklavalık Yufkadan Çıtır Börek-Bitter

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
96.702
Komposto lazımm
Yapan olmaz dimi
Yakın olsak yapardım bn sana doğurunca getirirdim
Bn kayısı küp küp doğrayıp buzdolabına atmıştım yapacağım zaman yıkayıp tencereye atıyordum

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
64.917
Aaa! Hani yufkaya lahmacun içi konup çakma lahmacun yapılıyor ya acaba buzluğa atılıp çıkarılınca güzel oluyor mu? O da yemek olarak pratik olur
Simdi çakma lahmacun yazıp baktımda varmiş öyle bişey ama o harc kısmı domates neyim girdigi icin sulu bişe çıkarınca ıslak ıslak olmasın hamuru pek mantıklı gelmedi bana oladar harcı hazırladıktan sonra ben hamuru yogurur kocama açtırırım bacım esim çok güzel lahmacun pide açıyor :krizz: oglanıda yanımıza kattıkmı allah allahhh 5 kilo un heryerde haha

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.273
Simdi çakma lahmacun yazıp baktımda varmiş öyle bişey ama o harc kısmı domates neyim girdigi icin sulu bişe çıkarınca ıslak ıslak olmasın hamuru pek mantıklı gelmedi bana oladar harcı hazırladıktan sonra ben hamuru yogurur kocama açtırırım bacım esim çok güzel lahmacun pide açıyor :krizz: oglanıda yanımıza kattıkmı allah allahhh 5 kilo un heryerde haha
Biz buzluğa atmadan yaptık oluyor da buzluğa denemedim. Yapan var mı acaba?

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
64.917
Komposto lazımm
Yapan olmaz dimi
Yakın olsak yapardım bn sana doğurunca getirirdim
Bn kayısı küp küp doğrayıp buzdolabına atmıştım yapacağım zaman yıkayıp tencereye atıyordum
2 poset kırmızı erik ,
1 poset vişne
1 poset kızılcık var canım. Yaz bebesi olcağı içinde kaynatırken elma armutta ekleriz evde olan meyvelerden :) ahh canım düsünmen yeter yapmis kadar oldun :kkalp:

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
64.917
Pişmiş lahmacunu atıyoruz buzluğa
Çıkarıp ısıtıp yiyoruz sorun olmuyor
Biz içini hazırlayıp pideciye yollayıp yaptırıyoruz
İyiden soğutup atın hiç bişi olmuyor
Evet pişmiş olarak hazır olanlardan bende atmıştım sorun olmuyor aynı şekil mikrodalga varsa 2 dkda şipşak hazır oluyor :lili:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar