Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Demek ki bize demedi küselimNe biliyim mevlidde kiminkinde getircekler yapmis demekki

Demek ki bize demedi küselimNe biliyim mevlidde kiminkinde getircekler yapmis demekki
Gelirken kola süt meyve suyu falan getirilir ya biri de buzluk için getirmiş tebrik ettikMevlidde mi ne alaka
Nimet markası
İnstada görmedin mimevlid ne zaman yapmış görmedik
Yalnız simdi aklıma geldide baklavalık yufkadan börek milföy hamurundan baklava yapmışımÇok iyimiş bu
Valla demedi herhal laf sokmuş altta durDemek ki bize demedi küselim
Kızzz görmeeedim nerde hani aboo gözümden mi kaçtıkineGelirken kola süt meyve suyu falan getirilir ya biri de buzluk için getirmiş tebrik ettik
İnstada görmedin mibi de takip ediyor püüüü bu pazar değil dhaa önceki pazar yaptıkk
Sevende seviyor benim esimde çok sever cevizli falanÖyle deme yapan efso yapıyor
HaBaşka bişey diyecektim yemek sayfası demem![]()
aşk olsun atmıyor mu dedim yaaa
Kaçmış demek ki arkadasladım paylaştıııııı ben de alıntıladımKızzz görmeeedim nerde hani aboo gözümden mi kaçtıkine
Valla kusura bakma hiç görmedim yaaKaçmış demek ki arkadasladım paylaştıııııı ben de alıntıladımlohusa geceliklerimleen
Kaçmış demek ki arkadasladım paylaştıııııı ben de alıntıladımlohusa geceliklerimleen
Senmi yaptın benek mevlidi bende görmedimValla kusura bakma hiç görmedim yaa
Mevlüt’te mi bunlar gelir bizde bebeğe hediye getirilirGelirken kola süt meyve suyu falan getirilir ya biri de buzluk için getirmiş tebrik ettik
İnstada görmedin mibi de takip ediyor püüüü bu pazar değil dhaa önceki pazar yaptıkk
Kiz ne zaman yaptı bu daha yeni 40.cıkti aMevlüt’te mi nöar gelir bizde bebeğe hediye getirilir
Püüüü Bnm için wpda paylaşır insan
Jetgillerden jetmayaKiz ne zaman yaptı bu daha yeni 40.cıkti a
Ben farketmedim valla
Ayy kız bizi engellemis heraldeSenmi yaptın benek mevlidi bende görmedim
Jetgillerden jetmaya
Valla Bnde bilmim bilin bn en son duyarım
İnsan para takar altın takar bögrek meyvesuyu neMevlüt’te mi bunlar gelir bizde bebeğe hediye getirilir
Bnde şok bim a101İnsan para takar altın takar bögrek meyvesuyu ne
Sedanınkilere şaşıyorduk mayacık basladı simdideBnde şok bim a101
Mayanınki maceralı gizli MevlitSedanınkilere şaşıyorduk mayacık basladı simdideneydi kız ne diyodu seda maceralı günler
Eveett atarım sizeSenmi yaptın benek mevlidi bende görmedim
Bebeğe ayrı içecek yiyecekte getiriliyor.Mevlüt’te mi bunlar gelir bizde bebeğe hediye getirilir
HahMayanınki maceralı gizli Mevlit
Kızzz @Maya. mevlitte macera oldu mu
İyi böreği pişir yiyelim denemiş kadın