Akşam Ne Yemek Var?

OP
Maya.

Maya.

Daimi Üye
Tepki
43.588
Kurufasulye
Mercimek corbasi
Kuskus
Turşu
Salata
Afiyet olsun :kalp:
Herşey var ama o herşeyi yemeyen yemek seçen bir evlatta var :haha: bakalım evlenince karıya da öyle naz yapabilecek mi :düsün:
Çok yapamıyorlar daha doğrusu yapmak istemiyorlar:krizz: benimki de aynı yemek seçer, makarna yap boşver der haha
Maşallah sana:nazar
Benim 21 yasinda kızim var ceyizi yarim kaldi
Ben benimkileri veririmmmmmm hepsi senin olsun hahahahaha

Teyzos

Sitenin Hikaye Yazarı
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
5.877
Afiyet olsun :kalp:

Çok yapamıyorlar daha doğrusu yapmak istemiyorlar:krizz: benimki de aynı yemek seçer, makarna yap boşver der haha
Benim kardeşim de aynıydı şimdi karısı önüne ne koyarsa yemem demiyor hatırlattığında da siz yapmayı bilmiyormuşsunuz ondan der güler geçer :D

OP
Maya.

Maya.

Daimi Üye
Tepki
43.588

Teyzos

Sitenin Hikaye Yazarı
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
5.877
Ben hepsini kullandım kalmadı hiçbirşey ben eskidim onlar sağlam mı kalsın dedim de aklıma geldi anlatayım size de gül'ün biraz:haha:

Eskiden yada bizde çeyizlere el süpürgesinden bir gelin ve şimdikilerin bildiği dantel müjde(bebek) yastığı yapılır süslenir çeyizin baş köşesine konurdu arkadaşlarım bana da yaptılar koyduk çeyizin başköşesine neyse düğün oldu ertesi gün ben aldım o gelin gibi süslenmiş süpürgeyi çatır çatır söktüm eltim kız ne güzel duruyor bırak başka süpürge alırız deyince ne cevap vermişimdir sizce :kopkop:

Damlalar

Türkiye tek yürek
Tepki
6.682
Ne mutlu size o zaman ananız size hizmet ediyorsa benim rahmetli anam gittiğimizde parmağını oynatmazdı önce dip köşe temizlik yapar akşam da mutfağa girer yemekleri hazırlardık hep derdim acaba benim kızımda bana yapacakmı böyle ama nerdeeee benim kızım ya kızını bırakmaya yada almaya kapıya kadar gelir selamsız çeker gider :tripp:
Vay bee buna da şükür diyelim iyi ki çocuklarını da size aldırıp bıraktırmıyor :olamaaaz:
Kendine göre bahaneleri vardır elbet ama pişman olunca iş işten geçecek
Kaç çoçuğun var @Teyzos

Damlalar

Türkiye tek yürek
Tepki
6.682
@Elif_Eylul sizler el işi yapmıyormusunuz? :orgu: Sizlerde paylaşın marifetlerinizi görelim:islik:
Ben küçükken hep kanaviçe işlerdim annem öğrenmişti dantel örerdim sonra okul üniversite iş hiç elime almadım
Evlilik çoluk çocuk ve iş hayatı farklı hobilere yönlendirdi beni
Terzilik kursuna gittim bir iki çocuklara kıyafet dilebilecek kıvama geldim
Çocukların gelişimi için hep bir aktivite hep bir etkinlik peşinde uğraş dur onlar gelişsin diye uğraşırken farkettim ki resme yeteneğim varmış :haha:

Şimdilerde butik pasta kursuna gitmek istiyorum
Dantel ve ince iş el işçiliği bana göre değil

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar