Akşam Ne Yemek Var?

Teyzos

Sitenin Hikaye Yazarı
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
5.877
Herşey var ama o herşeyi yemeyen yemek seçen bir evlatta var :haha: bakalım evlenince karıya da öyle naz yapabilecek mi :düsün:
Evlenirse tabii damızlık geldi 31 yaşına hiçç niyeti yok :kopkop:bazen diyorum asıl :oklava: ona mı gerekiyor acaba :islik:

Teyzos

Sitenin Hikaye Yazarı
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
5.877
Abla benim kızdan dolayı yapamiyorum
Ama yapabildiklerim
Seccade,kanavice,dantel,kurdele işi falan filan
Elişinin ne kadarı bu kadarı olmaz be kızım sakın el işini terketmeyin yapabiliyorsanız inan ben felci ve etkilerini üzerimden elişiyle attım eltim kızdı bana sanki sağlansın hala örmeye çalışıyorsun deyip ama boş oturup dedi bana,etti bana,yaptı bana diye düşünmektense 3 mü arttırdım, 5 mi eksilttim, o örnek böylemiydi diye kafa yoruyorum ;)

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
140.683
Elişinin ne kadarı bu kadarı olmaz be kızım sakın el işini terketmeyin yapabiliyorsanız inan ben felci ve etkilerini üzerimden elişiyle attım eltim kızdı bana sanki sağlansın hala örmeye çalışıyorsun deyip ama boş oturup dedi bana,etti bana,yaptı bana diye düşünmektense 3 mü arttırdım, 5 mi eksilttim, o örnek böylemiydi diye kafa yoruyorum ;)
Maşallah sana:nazar
Benim 21 yasinda kızim var ceyizi yarim kaldi

Teyzos

Sitenin Hikaye Yazarı
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
5.877
Kactımı abla benim gibi
Maalesef aslında kaçmadı kendi isteyerek bizle vedalaşarak arkasına bakmadan gitti askerdi Hatay'da istemeye geldiler bende bitirsin gelsin ne isterseniz beraberiz ama askere kız vermem ben dedim bir ay sürmedi hemde anlatsam masal gibi

Teyzos

Sitenin Hikaye Yazarı
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
5.877
Simdi senden uzak mutlumu peki
Uzak mı :haha: sömürmek varken uzak dururmu sence :haha:alacak birşey kalmadı ya şimdide kızını yönlendiriyor okul açılacak anane çanta ve okul kıyafetimi alsana,kış geliyor anane kaban yada bot alsana ahh yavrum ahh

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
140.683
Uzak mı :haha: sömürmek varken uzak dururmu sence :haha:alacak birşey kalmadı ya şimdide kızını yönlendiriyor okul açılacak anane çanta ve okul kıyafetimi alsana,kış geliyor anane kaban yada bot alsana ahh yavrum ahh
Eğer ben annemi istemiyosam uzak dururum,bisey istemem,cocuklarimida yönlendirmem mesela
Bende kaçtim evlendim 3cocugum var,genede anneme saygı duyarim 1dedigini 2etmem

Teyzos

Sitenin Hikaye Yazarı
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
5.877
Eğer ben annemi istemiyosam uzak dururum,bisey istemem,cocuklarimida yönlendirmem mesela
Bende kaçtim evlendim 3cocugum var,genede anneme saygı duyarim 1dedigini 2etmem
Ne güzel benimki tam tersi lanet okur beddua eder ama istemekten de geri durmaz demez yani ya ben anneme neler dedim nasıl yüzüne bakarım benki beddua edene kızardım hala da kızarım ama benn artık kendi evladıma diyorum ki ne yaşattıysan yaşa yaşa ki bana neler yaşattığını anla başka türlü anlamayacaksın

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
140.683
Ne güzel benimki tam tersi lanet okur beddua eder ama istemekten de geri durmaz demez yani ya ben anneme neler dedim nasıl yüzüne bakarım benki beddua edene kızardım hala da kızarım ama benn artık kendi evladıma diyorum ki ne yaşattıysan yaşa yaşa ki bana neler yaşattığını anla başka türlü anlamayacaksın
Valla çok üzüldüm ben yapamam anneme

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar