afiyet olsuntürlü yaptım
brokoli çorbası birde inş vakit bulursam pilav bebeyle çoook zor
oo afiyet olsun, ben de ne var hiç bilmiyorumDünden yemeklerim var mantı makarnanın içini kıyma doldurmuştum
Mantı makarna
Brokoli
Yoğurt çorbası
Saolasın mayalı poğaçaoo afiyet olsun, ben de ne var hiç bilmiyorumbu ara tesadüf dışarda yedik 2 kere
Kv yakınsa ona davet ettir kendini bugünoo afiyet olsun, ben de ne var hiç bilmiyorumbu ara tesadüf dışarda yedik 2 kere
he yok eşim istemezKv yakınsa ona davet ettir kendini bugün
Geçerken uğra nolcekhe yok eşim istemezöyle emrivaki bi ilişkimiz de yok zaten
buzluğumda tavugum vardıGeçerken uğra nolcek
Ayfer’e at bişiler bi çorba tamamdır yada tavuk fileto al cızbız yap tavuklu salata yaparsın
yok ya da sebze salata tarzı takılırım. bu ara çok tavuktur ettir tükettik biraz hafifleyelimGeçerken uğra nolcek
Ayfer’e at bişiler bi çorba tamamdır yada tavuk fileto al cızbız yap tavuklu salata yaparsın
Bnm gibi kararsız kaldınyok ya da sebze salata tarzı takılırım. bu ara çok tavuktur ettir tükettik biraz hafifleyelim
mantı makarna yeBnm gibi kararsız kaldın
Brokoli de yiyemem şimdi yarına şişmiş olurum
Yaaa çok güzel olmuş ama 7 de yicem mecburen az yicem bi de yanına bol yeşil salata yicemmantı makarna yeerken ye ama
Afiyet olsuntürlü yaptım
brokoli çorbası birde inş vakit bulursam pilav bebeyle çoook zor
Afiyet olsunDünden yemeklerim var mantı makarnanın içini kıyma doldurmuştum
Mantı makarna
Brokoli
Yoğurt çorbası
Saol canımAfiyet olsun
Afiyet olsun
Karışık sebze yemeği yaptım lahana , pancar,domates,havuç,soğan,patates,maydanoz vardı içindeSaol canım
Sen ne pişirdin bakalım
Afiyet olsun canımmKarışık sebze yemeği yaptım lahana , pancar,domates,havuç,soğan,patates,maydanoz vardı içinde
Afiyet olsun canımKarışık sebze yemeği yaptım lahana , pancar,domates,havuç,soğan,patates,maydanoz vardı içinde
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canımm
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canım
Bu alıntıyı silmeye üşendimGünaydın canim tebrikler güzel eksi
Günaydın canım hayırlı cumalar
88 nerdededim sana gelmez
Tek ögüde veremezsin zaten,arada agzina attiklarinda var tabiki
Bazen bana da öyle oluyor neden aldıgımı da unutuyorum sil beyim silTeşekkür ederim canım
Teşekkür ederim canım
Bu alıntıyı silmeye üşendim![]()