Adını Feriha Koydum -Emir'in Yolu (Showtv)

OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.298
Tepki
83.537
Puan
113
Konum
İstanbul
Başlıkta neden kanal D yazıyor...?


Ben fatmagülü hiç izlemedim bunu izliyorum...
icon10.gif
düzelttim canım...
 
Katılım
11 Temmuz 2008
Mesajlar
8.210
Tepki
8.216
Puan
113
Konum
istanbul
Konusu o kadar klasik ki diğer bölümde ne olacak insan tahmin edebiliyo o yüzden artık izlemiyorum olaylarda çok abartılı :findikim:
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.298
Tepki
83.537
Puan
113
Konum
İstanbul
40019_adini-feriha-koydum.JPG

Adını Feriha Koydum


Tarih: 2011-02-04 TV : SHOW TV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi


YENİ BÖLÜM
ADINI FERİHA KOYDUM
EVDE SULAR DURULMUYOR ! OKULDA İSE FERİHA HANDE’YE PATLIYOR !

Feriha ve Emir’in kilitli kalmaları aralarındaki tansiyonu yükseltir. Feriha, köşeye sıkışmıştır. Rıza, tarlayı satmak için Mehmet’le birlikte memlekete gitmeye karar verir. Bu karar, Zehra için hayata karşı aldığı büyük bir yenilgidir. Derinlerinde büyük bir acı yaşayan Zehra, kocası ve oğlu arasındaki dengeleri sağlamaya uğraşırken bir yandan da çevreye karşı kuyruğu dik tutmaya çalışır.
Feriha, kilitli kalmalarında Hande’nin parmağı olduğunu öğrenir. Feriha’nın Hande’ye gösterdiği tepki Emir’i ve tüm okulu çok şaşırtırken, Feriha için büyük bir tehdit haline gelecektir. Feriha’nın öfkesinden Emir de payına düşeni alır ve aralarındaki gerilim büyür. Gerçekler ve yalanlar arasında savrulup duran Feriha’nın davranışları Emir’le arasında gel gitlere sebep olur.
Evde ise, Rıza ve Mehmet’in ardından, anne kız birbirlerine kenetlenir. Yaşananlardan etkilenen küçük Ömer’in yüzü beklenmedik yerden gelen sıcak bir ilgiyle gülümserken, kapıcı dairesinde ağırlanan sürpriz misafir ise evdeki hüzün bulutlarını dağıtır.
Cansu, nihayet Emir’i görebilme umuduyla Sanem’le birlikte Emir’in kulübüne gider. Ancak gece, Cansu’nun beklediği gibi geçmez. Öte yandan Cansu ve Feriha sonunda Emir’le ilgili karşı karşıya gelir. Bu yüzleşme Feriha’ya beklenmedik bir adım attırır.
Adını Feriha Koydum dördüncü bölümü ile 4 Şubat Cuma akşamı saat 20.00’da Show Tv ekranlarında sizlerle olacak…
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.298
Tepki
83.537
Puan
113
Konum
İstanbul
175xadiniferihakoydum.jpg

Adını Feriha Koydum

Tarih: 2011-02-11 TV : SHOW TV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

YENİ BÖLÜM
ADINI FERİHA KOYDUM
FERİHA’YA BÜYÜK TUZAK!

Hayatında ilk kez gece dışarı çıkan Feriha’nın eğlencesi, Hande’nin tehlikeli tuzağıyla kabusa döner. Gece rayından çıkarken Feriha için güvenli olan tek yer Emir’in yanıdır. Gecenin izleri ise Emir için de Feriha için de kolay silinmez. Büyük tuzakla birlikte Emir ve Feriha, kalplerinin sesine kulaklarını tıkar ve birbirlerine sırtlarını dönerler.
Bu sırada Feriha’nın odasında unuttuğu küçük bir kağıt parçası, Zehra için kızının hayatında olan bitenlere dair bir ipucu haline gelir. Kızının kendisinden bir şeyler sakladığını sezen Zehra’nın, Cansu sayesinde öğrendiği bazı gerçekler endişeli anneyi iyice meraklandırır. Zehra’nın gözü kızının üzerindedir. Annesine hayatındaki çalkantıları sezdirmemeye çalışan Feriha ise düştüğü zor durumların içinde, tamamen yalnızdır.
Öte yandan, tarlayı yok pahasına satan Rıza ve Mehmet, memleketten döner. Tarla parasının borcu karşılamaya yetmemesi, Zehra’nın memleketteki akrabalara olan kırgınlığı ile birleşince, evdeki tansiyonu yükseltir. Mehmet’in tamirhanedeki eski arkadaşları ile kavga etmesi ise Rıza için bardağı taşıran son damla olur. Baba oğul arasındaki mesafe, Zehra’nın tüm çabasına rağmen giderek açılır. Kocasını oğluna karşı yumuşatmaya çalışan Zehra bir yandan da vargücüyle Mehmet’i toparlama gayretindedir.
Kötü gecenin gölgesinden bir türlü kurtulamayan Feriha, okulda sıkıntılı günler geçirirken Hande ise, ona son darbeyi vurmaya kararlıdır. Hande’nin bir hamlesi, Feriha’nın okuldaki geleceğini tehlikeye atar.
Zehra ise, farkında bile olmadan, hem kendisini hem de kızını çok etkileyecek bir adım atmak üzeredir.
Adını Feriha Koydum beşinci bölümü ile 11 Şubat Cuma akşamı saat 20.00’da Show Tv ekranlarında sizlerle olacak…
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.298
Tepki
83.537
Puan
113
Konum
İstanbul
40406_adini-feriha-koydum.jpg

Tarih: 2011-02-18 TV : SHOW TV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi


YENİ BÖLÜM
ADINI FERİHA KOYDUM

FERİHA VE EMİR ARASINDA TANSİYON YÜKSELİYOR ZEHRA KIZININ DÜNYASINA YAKLAŞIYOR

Emir’i ellerinde çiçeklerle karşısında bulmak Feriha için sarsıcı olur. Gerçekler ve yalanlar arasında sıkışan Feriha, duygularına yenilmemeye kararlıdır. Emir’i kendinden uzak tutmak için verdiği sert tepki, okuldaki gözleri bir kez daha Feriha’nın üzerine çevirir. Hande ise Koray’ın elinde koz olarak tuttuğu cd’nin peşindedir.

Hande’nin evinde çalışmaya başlayan Zehra, kızının dünyasına yaklaşırken bir yandan da Mehmet için endişelidir. Babasıyla arasındaki buzları eritemeyen ve bir türlü iş bulamayan Mehmet, zor günlerde dağılmaya başlar. Feriha’ya sünnet düğününden çıkan talip ise Rıza ve Zehra arasında gerilime neden olur.

Evde, büyük borcun ilk kısmını denkleştirme sıkıntıları yaşanırken, Rümeysa Hanımlar Zehra’nın aklına yeni bir iş imkanı getirir. Hayatı boyunca gündelikçilikten başka bir iş yapmamış olan Zehra, yepyeni bir heyecan yaşar.

Feriha ise Sanem’e olan aidat borcunu ödemek için otelde çalışmaya başlar. Feriha ve Sanem’in yakınlaştıklarını düşünen Cansu’nun tavırları gerginliğe neden olur. Öte yandan Zehra’nın küçük bir dalgınlığı, Cansu’ların evinde ortalığı karıştırır.

Feriha’ya rağmen kalbinin sesini dinlemeye kararlı olan Emir, her şeyi göze alır ve bir kez daha Feriha’nın karşısına çıkar. Emir ve Feriha, bastırmaya çalıştıkları güçlü duyguların şiddetiyle karşı karşıya gelirler. Bu sırada meraklı bir çift göz de, ikilinin üzerindedir. Zehra’yı ise Hande’nin evinde büyük bir sürpriz beklemektedir.

Adını Feriha Koydum altıncı bölümü ile 18 Şubat Cuma akşamı saat 20.00’de Show Tv ekranlarında sizlerle olacak…
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.298
Tepki
83.537
Puan
113
Konum
İstanbul
40599_adini-feriha-koydum.jpg

Adını Feriha Koydum

Tarih: 2011-02-25 TV : SHOW TV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi


YENİ BÖLÜM
ADINI FERİHA KOYDUM
ZEHRA FERİHA’DAN HESAP SORUYOR
Hande’nin evinde gördükleri ile büyük bir şok yaşayan Zehra, Feriha’dan hesap sorar. Anne kız ağır bir yüzleşme yaşarken Feriha büyük itirafın kıyısındadır. Kızına olan güvenini yitiren Zehra, Feriha’nın hayatını takip etme şansını kaybetmek istemez ve Hande’lerin evinde çalıştığını gizler.
Feriha, bir yandan annesine kendisini affettirmeye çalışırken bir yandan da ilk aşkın büyüsüne kapılmıştır. Bu durum Hande için yıkıcı olur. Otel, ev ve okul arasında mekik dokuyan Feriha ile Emir arasındaki dünya farkı da kendini belli etmeye başlar. İlk şokun ardından kendini toparlayan Hande ise, sonunda biraraya gelen aşıkları rahat bırakmamaya kararlıdır.
Pencereden gördüklerinin şaşkınlığını yaşayan Cansu, Feriha’yı mercek altına alır. Üzerinde Emir’in adının yazdığı kağıt yüzünden çıkan gerilim ise devam eder. Zehra ve Sanem, karşı karşıya gelir.
Evde ise, Zehra’nın reçellerinin pazarda satılmaya başlaması Rıza ile aralarında sorun yaratır. Karısının ek iş yapmasını gurur meselesi yapan Rıza, Veysel’in taksisinde çalışmaya başlar. Mehmet, vargücüyle iş aramakta ve her geçen gün umudunu biraz daha kaybetmektedir. Mehmet’in, geçmişten gelen bir dostla karşılaşması ise onun için şaşırtıcı olur.
Feriha, otelde büyük bir sürprizle karşı karşıya kalırken, Rıza ise gecenin karanlığında büyük tehlike altındadır. Kapıcı dairesine ulaşan kara haber ortalığı yangın yerine çevirir.
Adını Feriha Koydum yedinci bölümü ile 25 Şubat Cuma akşamı saat 20.00’de Show Tv ekranlarında sizlerle olacak…
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.298
Tepki
83.537
Puan
113
Konum
İstanbul
40801_adini-feriha-koydum.jpg

Adını Feriha Koydum



Tarih: 2011-03-04 TV : SHOW TV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi




YENİ BÖLÜM
ADINI FERİHA KOYDUM
EMİR FERİHA’NIN YALANINI YAKALIYOR
ZEHRA’YA BÜYÜK ŞOK
Otelde gerilimli anlar yaşayan Feriha, ailesinden gelen haberle neye uğradığını şaşırır. Hastanede geçen gece, aile fertleri için kolay olmayacaktır. Zehra ve Feriha, olanlardan kendini sorumlu tutan Mehmet’e destek olmaya çalışır.
Babasının başına gelenlerden büyük vicdan azabı duyan Mehmet, borçla ilgili Ünal’la konuşmak isteyince Ünal’ın korumalarından dayak yer. Mehmet, yardımına koşan Emir’le de karşı karşıya gelir.
Öte yandan aşıklar, Feriha’nın kısıtlı özgürlüğü ve altında ezilmeye başladığı yalanlarının etkisiyle ilk aşk heyecanının tutukluğunu üzerlerinden atamaz. Emir, kalbinin ezberini bozan Feriha’yı ürkütmemek için, ona bir şey belli etmemeye çalışsa da, aşklarındaki bu tutukluğun içten içe sıkıntısını çeker. Cansu’nun takıntılı duyguları ise Feriha’yı Emir’le ilgili Cansu ile konuşmaya iter.
Zehra, Mehmet için endişeliyken bir yandan da baba oğul arasındaki buzları eritmeye çalışır. Bu sırada, başı sıkışan Gülfidan’a da yardım elini uzatır. Okulda ise, hamile olduğunu öğrenen Günce’ye uzanan dostluk eli Feriha’dan başkasının değildir. Doğum günü gecesinden eli boş dönen Hande ise tam yenilgiyi kabul etmek üzereyken eline Feriha’yı zor durumda bırakacağı büyük bir koz geçer.
Feriha’yı beğenen Halil ve ailesi Rıza’yı ziyaret etmek ister. Rıza ve Zehra, basit bir geçmiş olsun ziyaretinin ötesinde olduğu belli olan bu ziyaret yüzünden ters düşer. Ne var ki, tam da misafirlerini ağırlarken çalan kapı, Zehra ve tüm aile için kötü bir sürprizin habercisi olur. Öte yandan Emir ise, bir anda Feriha’nın yalanlarından biriyle yüzyüze gelir ve büyük bir şok yaşar.
Adını Feriha Koydum sekizinci bölümü ile 4 Mart Cuma akşamı saat 20.00’de Show Tv ekranlarında sizlerle olacak…
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.298
Tepki
83.537
Puan
113
Konum
İstanbul
41002_adini-feriha-koydum.jpg

Adını Feriha Koydum



Tarih: 2011-03-11 TV : SHOW TV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi




YENİ BÖLÜM
ADINI FERİHA KOYDUM
EMİR ŞÜPHENİN PENÇESİNDE! ZEHRA ADALET PEŞİNDE!
Zehra’ya atılan iftira aileyi altüst eder. Hırsızlıkla suçlanan Zehra için, uğradığı haksızlığı unutmak kolay olmayacaktır. Feriha’nın Koray’la gizlice buluşması Emir’in kafasını karıştırır. Şahit olduğu yalanla sarsılan Emir, Hande’nin tüm kışkırtmasına rağmen neler olduğunu anlamak için beklemeyi seçer. Ne var ki, hamilelikle ilgili kimseye bir şey söylememek için Günce’ye söz veren Feriha ve Koray’ın davranışları Emir’in kafasındaki soru işaretlerini arttırır.
İşsizlikten bunalan ve annesinin yaşadıklarıyla hırslanan Mehmet, eski dostu Gürkan’ın kirli dünyasına doğru bir adım atar. Zehra, Hande’nin evinde Emir’le karşılaşır. Bu karşılaşma sonrasında, Zehra’nın kızıyla ilgili endişeleri artar.
Öte yandan Rıza’nın gözü zor anlarda onları yalnız bırakmayan Halil’i tutar. Yaşadığı haksızlığa karşı eli kolu bağlı oturmak istemeyen Zehra ise adalet aramaya karar verir.
Şüphenin pençesinde kıvranan Emir, kafasındaki soruları silmeye çalışarak Feriha’ya doğru romantik bir adım atar. Hande ise Koray’a her şeyi itiraf etmesi için son bir şans verir. Fakat Koray ve Hande karşı karşıya geldiğinde yaşananlar, Hande’nin ihanetten emin olmasına sebep olur. İhaneti ispatlamaya kararlı olan Hande’nin oyunu, herkesin hayatını etkileyecektir.
Adını Feriha Koydum dokuzuncu bölümü ile 11 Mart Cuma akşamı saat 20.00’de Show Tv ekranlarında sizlerle olacak…
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.298
Tepki
83.537
Puan
113
Konum
İstanbul
41184_adini-feriha-koydum.JPG

Adını Feriha Koydum

Tarih: 2011-03-18 TV : SHOW TV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi


YENİ BÖLÜM
ADINI FERİHA KOYDUM
DERGİ ŞOKU DALGA DALGA YAYILIYOR !
Hande’nin ayarladığı paparazzinin çektiği fotoğraflar dergiye düşer. Dergiyi görüp çılgına dönen Emir’in Feriha ve Koray’a tepkisi çok sert olur. Günce’ye verdiği söze sadık kalan ve Emir’i kaybeden Feriha yıkılır. Emir’e karşı kendini savunmaya fırsat bile bulamayan Koray, olayın peşini bırakmaz. Fotoğraflarını çeken paparazziye ulaşmaya kararlıdır.
Emir, uğradığına inandığı ihanetle, nefrete teslim olurken, bu kez fazla ileri gittiğini anlayan Hande Koray’ı kaybetme korkusu ile yüzyüze gelir.
Feriha hayatının en kötü günlerini yaşarken Mehmet ise yaşadığı ikinci hayata uyum sağlamaya çalışır. İkizlerin yolu Feriha’nın garsonluk yaptığı otelde kesişir.
Dergiyi gören Cansu, Feriha’yı bir kez daha çok kıskanır. Feriha ise kırılan gururuna rağmen aşk acısıyla kıvranırken, diğer yandan dergiyi başka kimlerin göreceği konusunda çok endişelidir. Kızının zor günler geçirdiğinin farkında olan Zehra, hiçbir şey anlatmayan Feriha’ya rağmen neler olduğunu anlamak için çırpınır.
Feriha’nın dergi ile ilgili korkuları gerçek olurken açılan yaralar kolay kapanmayacaktır.
Adını Feriha Koydum onuncu bölümü ile 18 Mart Cuma akşamı saat 20.00’de Show Tv ekranlarında sizlerle olacak…
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.298
Tepki
83.537
Puan
113
Konum
İstanbul
41351_adini-feriha-koydum.JPG

Adını Feriha Koydum

Tarih: 2011-03-25 TV : SHOW TV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

YENİ BÖLÜM
ADINI FERİHA KOYDUM
FIRTINA KOPMAK ÜZERE !

Günce’nin beklenmedik ziyareti ile neye uğradığını şaşıran Emir, öğrendiği gerçeklerle vicdan azabının pençesine düşer. Hande, Emir’de kaldığı geceyi yeni bir oyuna dönüştürür, ancak gerçekler onu da sarsar. Koray ve Cansu internetten konuşmaya başlar. Uçurumun kıyısından dönen Mehmet, babasıyla arasını nihayet yumuşatırken, Feriha ile kopma noktasındadır. Çocukları arasındaki gerilim, Zehra’yı huzursuz eder. Yaşananlar yüzünden büyük utanç duyan Emir, vicdan azabı ile içine kapanır. Sonunda Koray’a doğru bir adım atsa da, duyduğu utançla Feriha’ya yaklaşamaz. Birbirlerinden habersiz acı çeken aşıklar en beklenmedik yerde karşı karşıya gelir. Cansu’nun Feriha ile ilgili imalı sözleri Zehra’nın sabrını taşırınca büyük gerilim yaşanır. Zehra, Cansu’larda çalışmayı bırakır. Bu durum Feriha’yı da derinden etkiler. Feriha, hayatında ilk kez gururunu bir kenara bırakıp Emir’den tek bir adım beklerken, herkesi derinden sarsacak büyük fırtına kopmak üzeredir.

Adını Feriha Koydum onbirinci bölümü ile 25 Mart Cuma akşamı saat 20.00’de Show Tv ekranlarında sizlerle olacak…
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.298
Tepki
83.537
Puan
113
Konum
İstanbul
feriha154.jpg

trans.gif

Adını Feriha Koydum

trans.gif

Türü: Yerli Dizi
Tarih-Saat: 01.04.2011 20:00
trans.gif

Dergideki fotoğrafı gören Rıza’nın öfkesi yıkıcı olur. Küçük kapıcı dairesi büyük fırtınayla sarsılır. Zehra, ilk kez ne yapacağını bilemez. Kızının yoldan çıktığına inanan Rıza, Feriha’yla evlenmek isteyen Halil’e yeşil ışık yakar. Zehra, vargücüyle Rıza’yı kararından döndürmenin yollarını arar. Feriha’nın ani ziyaretinden sonra hapsolduğu derin pişmanlıktan sıyrılmak zorunda olduğunu anlayan Emir, Feriha’dan vazgeçmemeye kararlıdır. Okula gidebilmek için babasına boyun eğmek zorunda kalan Feriha ise kalbinin sesini bastırıp Emir’e sırtını dönmeye mecburdur. Mehmet, Halil’in dükkanında çalışmaya başlar. Halil ve ailesinin Feriha’yı istemeye geldiklerini öğrenen Cansu, sebep olduklarının ağırlığını taşımaya çalışırken Koray’la internet üzerinden konuşmaya devam eder. Hande’nin Günce’ye olan davranışları sonunda Koray’ın sabrını taşırır. Koray, Hande’nin başını ağrıtacak hap tuzağına ait görüntüleri kurtarmanın peşine düşer. Feriha’nın kararlı duruşuna rağmen onu unutamayacağını anlayan Emir’in ise pes etmeye niyeti yoktur. Adını Feriha Koydum onikinci bölümü ile 1 Nisan Cuma akşamı saat 20.00’de Show Tv ekranlarında sizlerle olacak…
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst