Adını Feriha Koydum -Emir'in Yolu (Showtv)

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
cover.php



Adını Feriha Koydum


Başrollerini Hazal Kaya, Vahide Gördüm, Metin Çekmez, Deniz Uğur ve Çağatay Ulusoy'un paylaştığı, zengin arkadaşlarına özenen kapıcı kızı Feriha'nın çevresinde gelişen olayları anlatacak dizinin ismi "Adını Feriha Koydum" olarak netleşti.

Çekimlerine geçtiğimiz hafta başlanan dizinin, Ocak ayında Show Tv ekranlarında başlaması planlanıyor.
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
[DM]video/xgdkv4_adyny-feriha-koydum-1-bolum-3-fragmany_shortfilms[/DM]

SHOW TV'DEN YENİ BİR HAYAT SERÜVENİ...

İZLEYİCİYİ HAYATIN İÇERİSİNDE SÜRÜKLEYECEK...

Show TV ekranlarında başlayacak olan Med yapım imzalı "Adını Feriha Koydum" isimli dizi izleyicileri yeni bir hayat serüveni içerisine sokacak. Seçkin oyuncu kadrosu içerisinde; Vahide Gördüm, Hazal Kaya, Metin Çekmez, Melih Selçuk, Çağatay Ulusoy, Deniz Uğur, Ceyda Ateş, Yusuf Akgün, Eray Özbal, Feyza Civelek, Gökçe Uzuner, Gülşah Fırıncıoğlu, Kaan Olcay, Ahu Sungur da yer almakta.

Yayınlanacağı tarihten itibaren hayatın içerisinden bir dizi haline gelecek olan "Adını Feriha Koydum", yıldızı parlayan ve ekranlarda güzelliğiyle adından söz ettiren dizinin 'Feriha'sı Hazal Kaya ile seyirci karşısına çıkacak. Fakir bir ailenin hayat imtihanının anlatıldığı dizide, iki hayat arasında sıkışıp kalan 'Feriha' hayalleriyle ve arzularıyla izleyiciyi bambaşka bir hayatın içerisine sokacak.

Adeta bir Türkiye gerçeğinin anlatıldığı dizide, pırıltılı Etiler dünyasının gölgesinde yaşayan bir kapıcı ailesinin, hayatla imtihanına yer veriliyor. Dizide, ailesiyle beraber yaşadığı bodrum katından hayallerinin dünyasına seçkin bir üniversiteyi burslu olarak kazanması ile giren Feriha'nın ve ailesinin hayatı ve başlarından geçen olaylar anlatılacak. Kapıcının güzel kızı kendi dünyasından çıkıp, yarattığı yalan dünyanın prensesi olacaktır. Ne var ki, bir genç kızın küçük pembe bir yalan üzerine inşa ettiği yeni dünyası ailesini de çevresindeki herkesi de yutacak ve anne kızın gerçek hayatla mücadelesi adım adım geri dönüşü olmayan bir savaşa dönüşecektir.

vahide_gordum.jpg

Vahide Gördüm
Zehra
hazal_kaya.jpg

Hazal Kaya
Feriha
metin_cekmez.jpg

Metin ÇekmezRıza
cagatay_ulusoy.jpg

Çağatay Ulusoy
Emir
deniz_ugur01.jpg

Deniz Uğur
Sanem
Sedef_sahin.jpg

Sedef Şahin
Cansu
ceyda_ates.jpg

Ceyda Ateş
Hande
yusuf_akgun.jpg

Yusuf Akgün
Koray

b_adiniferihakoydum01.jpg


b_adiniferihakoydum02.jpg
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
Bence ne çok iyi ne çok kötü orta karar bir reytingle gider gideceği yere kadar ilk bölümünü gördükten sonra belli olur zaten dizi kendine bağlıyormu bağlamıyormu...
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
feriha175.jpg


Tarih: 2011-01-06 TV : SHOW TV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi


YENİ
ADINI FERİHA KOYDUM

Show TV yeni yıla yepyeni dizisi “Adını Feriha Koydum” ile iddialı başlıyor. Başrollerini Vahide Gördüm, Hazal Kaya, Metin Çekmez, Melih Selçuk, Çağatay Ulusoy, Deniz Uğur, Ceyda Ateş, Yusuf akgün, Eray Özbal, Feyza Civelek, Gökçe Uzuner, Gülşah Fırıncıoğlu, Kaan Olcay, Ahu Sungur’un paylaştığı dizi 6 Ocak Perşembe günü izleyicileriyle buluşuyor.
Bir Türkiye gerçeği olarak sınıf atlama mücadelesinin hikayesi olan dizide pırıltılı Etiler dünyasının gölgesinde yaşayan bir kapıcı ailesinin hayatla imtihanı anlatılıyor. Kapıcının iki hayat arasına sıkışıp kalmış güzel kızı Feriha ve kızının güzelliğini hayata dair tek umudu ilan etmiş hırslı bir anne olan Zehra’nın ne ‘aşağıya’ ne ‘yukarıya’ ait olamayan hayalleri, arzuları, umutları ve Feriha büyüdükçe rengi değişmeye başlayan pembe yalanları çerçevesinde gelişen olaylar dizide konu ediliyor.
İstek ve imkanların sınırsız olduğu bir dünyanın hem ortasında hem uzağındadır Feriha. Bir omzunda elini uzatsa dokunabileceği kadar yakın olduğu hayallerini, diğer omuzunda penceresinden baktığında dışarıdaki dünyanın sadece yarısını görebildiği bodrum katının gerçeklerini taşır. Seçkin bir üniversiteyi burslu olarak kazanması ile Feriha’nın hayalleri ve gerçekleri birbirine karışacak, kapıcının güzel kızı kendi dünyasından çıkıp, yarattığı yalan dünyanın prensesi olacaktır. Ne var ki, bir genç kızın küçük pembe bir yalan üzerine inşa ettiği yeni dünyası ailesini de çevresindeki herkesi de yutacak ve anne kızın gerçek hayatla mücadelesi adım adım geri dönüşü olmayan bir savaşa dönüşecektir.

“Adını Feriha Koydum” 6 Ocak Perşembe akşamı saat 20.00’da Show Tv ekranlarında başlıyor…
 

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Fatmagül'ü izlerken artık sinir oluyorum. İlk bölümden bu yana hep aynı :kahve: Bu dizi bence tutar. Çünkü Vahide Gördüm'ün dizileri her zaman güzel olur-ayse Birçok kişi Fatmagül'den de soğudu zaten; başta ben:lululu:

Bilindik, tanıdık bir senaryo; ama biz severiz böyle tip dizileri:hulya:
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
top_adiniferihakoydum.jpg


Tarih: 2011-01-14 TV : SHOW TV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

YENİ

ADINI FERİHA KOYDUM

Show TV yeni yıla yepyeni dizisi “Adını Feriha Koydum” ile iddialı başlıyor. Başrollerini Vahide Gördüm, Hazal Kaya, Metin Çekmez, Melih Selçuk, Çağatay Ulusoy, Deniz Uğur, Ceyda Ateş, Yusuf Akgün, Eray Özbal, Feyza Civelek, Gökçe Uzuner, Gülşah Fırıncıoğlu, Kaan Olcay, Ahu Sungur’un paylaştığı dizi 14 Ocak Cuma günü izleyicileriyle buluşuyor.

Etiler’de lüks bir apartmanda yaşayan kapıcı kızı Feriha ve annesi Zehra’yı üniversite sınavı sonuçlarının heyecanı sarmıştır. Üniversite, anne kızın geleceğe yönelik hayallerinin kilit noktasıyken, Feriha’nın ilkokuldan sonra okumayan ikizi Mehmet ve tabiatı gereği kaderci bir adam olan babası Rıza ise, onlarla aynı heyecanı duymaz. Mehmet, Feriha’yı içten içe kıskanırken bir yandan da ikizinin içindeki heveslerin, ‘yukarının’ şatafatlı hayatına duyduğu özlemin de farkındadır.

Feriha’nın hayatında ise, üniversite hedefi dışındaki en önemli şey ise ‘yukarıda’ oturan ve üvey annesi ile problemli bir ilişkisi olan Cansu’dur. Cansu da Feriha gibi sınav sonuçlarını beklemektedir. Sonunda büyük gün gelir.Seçkin bir özel üniversiteden burs alan Feriha’nın üniversiteye attığı adım ise onu bambaşka bir hayatın içine sokacaktır. Okulun renkli simaları Feriha’nın dikkatini çekerken, o da bir anda okulun ve cemiyet hayatının yakışıklı playboyu Emir Sarrafoğlu’nun takibine girer. Üzerinde Cansu’nun elbiseleri ile okula giden ve Etiler’de oturan Feriha görünürde onlardan farksızdır. Feriha, bu suni benzerliklerin tadını çıkarırken, babasının okula yaptığı ani bir ziyaret ise genç kızın, hayatını değiştirecek yalanlarla dolu bir dünya kurmasına sebep olacaktır.

Feriha, Emir’in ilgisini çekmesi ile uzun zamandır Emir’e karşı dile getirmediği duygular içinde olan Hande’nin de hedef tahtasına geçerken, tek bir küçük yalan yeni yalanlara gebedir. Yalanlar birbirini kovalarken, Feriha’nın attığı yanlış bir adım ise küçük kapıcı dairesinin ortasında patlayacak pimi çekilmiş bir bomba haline gelir.

Adını Feriha Koydum ilk bölümü ile 14 Ocak Cuma akşamı saat 20.00’da Show Tv ekranlarında başlıyor…

 

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Bizde çok beğendik eşimle. Yaşamdan kesitler sonuçta. Bunu yaşayan binlerce genç vardır kesinlikle.
 

BıCıR_kıS

Moderatör
Moderatör
Katılım
7 Ocak 2009
Mesajlar
1.411
Tepki
1.276
Puan
113
Yaş
41
Konum
istanbul
walla iyi oldu perşembe izleyecek bişey yoktu ben beğndim hiç yoktan iyidir kötü olsada zaten:D
 

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Bıcır Cuma günleri oynuyor kız Feriha:D:D
 

zehra

Daimi Üye
Katılım
2 Şubat 2009
Mesajlar
546
Tepki
379
Puan
63
Konum
muğla
bende beğendim ama cuma günüye aldılar diziyi onun için izleyemeyeceğim..çünkü ogün gönülçelen var perşembe olsa çok iyi olacaktı...
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
39858_adini-feriha-koydum.JPG

Adını Feriha Koydum



Tarih: 2011-01-28 TV : SHOW TV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi




YENİ BÖLÜM
ADINI FERİHA KOYDUM
SANCILI GÜNLER BAŞLIYOR !
Mehmet’in hatasının bedeli Zehra ve ailesi için yıkıcı olur. Oğlu yüzünden büyük utanç yaşayan Rıza ile kocasına karşı çocuğunun arkasında duran Zehra’nın arası gerilir.
İçine düştükleri zor durumdan çıkmanın bir yolunu arayan Rıza’nın aldığı karar ise tüm ailenin huzurunu kaçırır. Yalanlar ve gerçekler arasına sıkışan Feriha, yaşananlar yüzünden büyük bir acı içindedir. Bu sırada, beklenmedik yerden gelen bir destek, dört duvar arasından çıkmasını sağlar.
Araba yüzünden babasıyla gerilen Emir’in, yaşananlara kendi dünyasından yaklaşması ise Feriha için hayalkırıklığı olur. Feriha, duygularını bastırıp Emir’den köşe bucak kaçarken, ondaki değişimin nedenini çözemeyen Emir ise ezberini bozan Feriha’nın peşini bırakmamaya kararlıdır. Bu durumla birlikte Feriha Hande için açık hedef haline gelir.
Zehra ise bir yandan aile dertleri ile boğuşurken bir yandan da kızının dünyasında neler olup bittiğini anlamaya çalışır. Öte yandan, evde, Zehra ve Rıza arasındaki ipler gerilirken Rıza, girdikleri büyük borçla ilgili son kararı vermek zorundadır.
Okulda ise, Emir’in sürekli kendisinden kaçan Feriha ile konuşmak için yaptığı bir plan beklenmedik sürprizlere gebedir.
Adını Feriha Koydum üçüncü bölümü ile 28 Ocak Cuma akşamı saat 20.00’da Show Tv ekranlarında sizlerle olacak…
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst