70-79 kilo arasındaki bayanlar beraber zayıflayalım mı?

Tılsım

Daimi Üye
Tepki
6.212
Bırak sıkıntıyı derdi kederi Leonie'cim ya , bu yaşta keyifsizlik diye birşey olamaz , dersler sınavlardan başka düşünceğin konu olamaz olmamalı. :hayir:
Okula gidiyordun değil mi?

Forum da okuyorum.:teytey:
Dün dündür bugün bugündür.
Keyfim yerinde ablamda arada havalardan etkileniyorum sanırım.Uyku düzenimi bozunca sabah geç kalkıyorum yemek düzenimde haliyle etkileniyor.:uzgun:

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.557
Forum da okuyorum.:teytey:
Dün dündür bugün bugündür.
Keyfim yerinde ablamda arada havalardan etkileniyorum sanırım.Uyku düzenimi bozunca sabah geç kalkıyorum yemek düzenimde haliyle etkileniyor.:uzgun:

O havalar yok mu o havalar offf ben de darlanıyorum iki gündür , yağmur çamur fenalık geldi. Tatlı yemeye yöneldim iki gündür tatlı yiyorum , en iyisi böyle tatlı krizleri için şekersiz dondurma almak galiba ya , atarım buzluğa canım istedikçe çıkarıp yerim.
1 haftalık boşluk oldu şimdi eski disipline dönmekte zorlanıyorum , yine hiç yararı olmayan şeylere yönelmeye başlıyorum :sinirli:

Tılsım

Daimi Üye
Tepki
6.212
O havalar yok mu o havalar offf ben de darlanıyorum iki gündür , yağmur çamur fenalık geldi. Tatlı yemeye yöneldim iki gündür tatlı yiyorum , en iyisi böyle tatlı krizleri için şekersiz dondurma almak galiba ya , atarım buzluğa canım istedikçe çıkarıp yerim.
1 haftalık boşluk oldu şimdi eski disipline dönmekte zorlanıyorum , yine hiç yararı olmayan şeylere yönelmeye başlıyorum :sinirli:

Bende bir ara senin gibi herşey mükemmeldi yağı tuzu,abur cuburu kesmiştim. Sonra ne olduysa pizza yemekle başladım işe :kptmya:
Azcık ucundan dedim sonra 2 dilimden neolur dedim,bir baktımki bütün pizza dilimleri bitmiş. :kptmya:
Devamıda geldi haliyle.:sinirli:
Evde yaptığım egzersizlerim vardı ordan burdan duyduklarımın hepsini toparlamıştım sabah öğle akşam 3'e ayırmıştım o kadar güzel sıkılaşmıştım ki anlatamam.:eek: Kışın etkisiyle sabahları o sıcak yataktan kalmak zor geldi ve geriside geldi ablacığım...:uzgun: Şuan da sadece 3 4 kilo verip yaza daha fit girmek istiyorum.-ciko

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.557
Bende bir ara senin gibi herşey mükemmeldi yağı tuzu,abur cuburu kesmiştim. Sonra ne olduysa pizza yemekle başladım işe :kptmya:
Azcık ucundan dedim sonra 2 dilimden neolur dedim,bir baktımki bütün pizza dilimleri bitmiş. :kptmya:
Devamıda geldi haliyle.:sinirli:
Evde yaptığım egzersizlerim vardı ordan burdan duyduklarımın hepsini toparlamıştım sabah öğle akşam 3'e ayırmıştım o kadar güzel sıkılaşmıştım ki anlatamam.:eek: Kışın etkisiyle sabahları o sıcak yataktan kalmak zor geldi ve geriside geldi ablacığım...:uzgun: Şuan da sadece 3 4 kilo verip yaza daha fit girmek istiyorum.-ciko

İşte bunun bilimsel açıklaması ; glisemik indeksi yüksek gıdaların tüketilmesiyle ani kan şekeri yükselişi akabinde sindirimin hızlanması ve sonuçta ardı kesilmez bir açlık hissi.. Sonra gelsin rehavet , gelsin halsizlik ve depresyon vari bir düzen ve tabiki kilolar!!

Bi yerden toparlamak lazım bişekilde ama itici güç lazım ne biliyim şöyle bikaç kişi daha olsa da yazsa şuraya bugün bilmem kaç saat yürüdüm koştum diye en azından biraz heves ederiz yarışırız bile :hihi:

Dur ben yazıyım dün yarım saat stepper ile ay yürüyüşü-merdiven çıkışı şeklinde kardiyo çalıştım , 5 dakika dambıllarla kol çalıştım , 10 dakika da pilates topuyla merkezi kaslar ve karın kasları için hareketler yaptım toplam 50 şer kez falandı.
Bugün dinlenme günüm yarın spor günüm tekrar :findikim:

Tılsım

Daimi Üye
Tepki
6.212
İşte bunun bilimsel açıklaması ; glisemik indeksi yüksek gıdaların tüketilmesiyle ani kan şekeri yükselişi akabinde sindirimin hızlanması ve sonuçta ardı kesilmez bir açlık hissi.. Sonra gelsin rehavet , gelsin halsizlik ve depresyon vari bir düzen ve tabiki kilolar!!

Bi yerden toparlamak lazım bişekilde ama itici güç lazım ne biliyim şöyle bikaç kişi daha olsa da yazsa şuraya bugün bilmem kaç saat yürüdüm koştum diye en azından biraz heves ederiz yarışırız bile :hihi:

Dur ben yazıyım dün yarım saat stepper ile ay yürüyüşü-merdiven çıkışı şeklinde kardiyo çalıştım , 5 dakika dambıllarla kol çalıştım , 10 dakika da pilates topuyla merkezi kaslar ve karın kasları için hareketler yaptım toplam 50 şer kez falandı.
Bugün dinlenme günüm yarın spor günüm tekrar :findikim:

Evet bir kaç kişi daha yazsa bende hevesleneceğim ama diğer topiklerdede pek canlılık göremiyorum.Demekki herkes çok fit çok zayıf.:kptmya:
Ben istersen yediklerimi yazmayayım heves meves kalmaz

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.521
yazacam yazacam az kaldı saatler bu hafta alınacak ,akşamları yürüyüüş ve spor için daha çok vakit olacak
bununla beraber su içme başalyacak:huhuu:
ama bugünü ne siz sorun ne ben anlatayım ,sabah bayağı tempolu yürürdüm dönüşte kadayıf alıp geldim tatlı yaptım ,kurabiyede aldım yetmez gibi birde limonlu şerbet içtim
ne tuhaf bir gün yaa:bayil:

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.557
Evet bir kaç kişi daha yazsa bende hevesleneceğim ama diğer topiklerdede pek canlılık göremiyorum.Demekki herkes çok fit çok zayıf.:kptmya:
Ben istersen yediklerimi yazmayayım heves meves kalmaz

Evet herkes çok fit bende öyle düşünüyorum
Gerçi hani 3 kilo fazlası olan fit değildir demek doğru olmaz ama zayıf olsa bile diri olmayan insanlar vardır onlara da fit demek benim açımdan oldukça zor.
Bence yaz en azından okuyarak yaptığın yanlışı daha net görürsün belki.
Bak Hülya ne güzel ağlama duvarı gibi döktürmüş :hihi:

Tılsım

Daimi Üye
Tepki
6.212
Evet herkes çok fit bende öyle düşünüyorum
Gerçi hani 3 kilo fazlası olan fit değildir demek doğru olmaz ama zayıf olsa bile diri olmayan insanlar vardır onlara da fit demek benim açımdan oldukça zor.
Bence yaz en azından okuyarak yaptığın yanlışı daha net görürsün belki.
Bak Hülya ne güzel ağlama duvarı gibi döktürmüş :hihi:

Evet katılıyorum sana ablacığım.
Ben egzersiz yaptığım zamanlarda kendimi çok dinç hissediyordum,sağlıklı beslenmekten sanırım.İlk zamanlar çok zor geliyordu gerçi... ama sonra alıştıkça çok güzel oluyordu.
Hülya ablacığımıda azminden dolayı tebrik ediyorum.:kptmya:
Ye yeeee bende az önce gofretleri götürdüm.:cikolata:

goznuru

Daimi Üye
Tepki
396
onu yeme sunu ye , yok yagli , yok tuzlu gerdi bu diyetler TV de her gun deyisen diyet programlari sundan emin olun boazdan gecenler deyil miktar onemli bir dilim pasta var birde bir dilim pasta uc parmak eninde kesilen pasta ile bir parmak eninde olan pasta bir olamaz , bir porsiyon pilav var birse yarim su sardagina gelecek es deyerde pilav yemek var. dediyim gibi arkadaslar emin olun miktar onemli bir paket cukulatayi bir ogunde yemekle , bir paket cukulatayi iki haftaya bolmak arasinda ki farklar gibi ne yerseniz yeyin miktari azaltin her lokma sonrasi bir kac yudum su alin yediyiniz yemek normal bir tabak yerini alacaktir su ile katkida bulunursunuz.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar