2012 Şubat Anneleri

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Bende benim kizz nerde kus gorsee dikkdiiiiiikkkk diye bagirdigindan kuslu bi pasta istedim. Baykus da moda ya baykuslu yapayim didim. Aammmmaa butun gece arayisim husran. Kiro kiro pastalar cikti kusta. Baykuslar guzell ama baykus yapimini anlamadim acikcasi

Baykuş mimar sinanın logosudur.... bende severim... hep giyerim baykuşlu şeyler....

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

hee biz senmiyiz devirip totoyu yatalım...

sanada bişey söyleyende kabahat hemen başa kakmalar falan küstüm:hihh:

ben yazmadım bana FISIRRRRRRRRRR ... bide dersi kaynattım hep eheheh :D azcuk lazanyaya bulaştım o kadar , ozaman 10 üzerinden 1 bana..
- eyoo 1 aldım birinci oldum yaşasın birinci oldummm ehehe
:elif::1:

sen yazmasanda senin içinde ne marifetli hatun var biliyorum mütevazilik yapma balım

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

sonrada bize gelin.ekipmanlarla..

ne kupat deyip hava atıyıonuz...:bitter:eek:lan var olmayan var...ziililer..

ben direkt gelicem sana Nazom.. hatta simuş ve Laylayada ugricam gelmişken :D sonrada diger yerleri gezicem.. Gökceye zaten.. ama verdigi tariflerin hepsinide yapmış olucak bana eheheh :D :D
istanbuldakiler oooooohooooo babuş çalışıo ona bişey demem de leadercım çalışsada bunca tariften sonra bana pasta yapıcak artık.... ehehe..
ımmmmmm bana da gelin.. denize girerik... olup olucagıda o ... belkim bide çayın yanına hazır dankek olabiler ..:cikolata:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

sanada bişey söyleyende kabahat hemen başa kakmalar falan küstüm:hihh:

sen yazmasanda senin içinde ne marifetli hatun var biliyorum mütevazilik yapma balım

bana mı küstün bana,bana,banaa...küsmeee..demem bi daha totoyu devirip yattığını...:nazo::nazo:

ben direkt gelicem sana Nazom.. hatta simuş ve Laylayada ugricam gelmişken :D sonrada diger yerleri gezicem.. Gökceye zaten.. ama verdigi tariflerin hepsinide yapmış olucak bana eheheh :D :D
istanbuldakiler oooooohooooo babuş çalışıo ona bişey demem de leadercım çalışsada bunca tariften sonra bana pasta yapıcak artık.... ehehe..
ımmmmmm bana da gelin.. denize girerik... olup olucagıda o ... belkim bide çayın yanına hazır dankek olabiler ..:cikolata:

hiii gel pikoşum gel her zaman gel..başımla beraber...şu totosunu devirip yatan layloşada haber veririm ben..kayram için..yoksa bu layla var yaaaa:1::1:ziiliyi ne zaman arasam uyuyoo..

ayy hakikaten ya denize girmek istiyorum doyasıya..kaydıraklardan kaymak istiyorum..gece tiskoya gitmek istiyorum...2 sarkı türkü dinlemek istiyorum...muhabbet etmek istiyorum..bu sene 100 yıldızlı tatil yapasım var...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kopat ne ben bi kubat tanıyom ahjauhauıhaua yazmış ya yarıldımmmmmmm...

kız laylam üçgeninden titrettiğim naber kızzzz??? (yalan dünya zerrin sıtayla)

pikem gelmeyen???

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
aşaaaddaaaa bi ILGAZ görüyorum... ve kendısıne şu sarkıyla seslenmek ıstıyorum....

ılgaz sen anadolunun çok yüce bir dağısın....

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Kafam bi.milyon oldu yaww geleyim ben yapayim hepinizin pastasini yahuu anlaymaktan daha kolay olacak sanirsam

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
kopat ne ben bi kubat tanıyom ahjauhauıhaua yazmış ya yarıldımmmmmmm...

kız laylam üçgeninden titrettiğim naber kızzzz??? (yalan dünya zerrin sıtayla)

pikem gelmeyen???

ne olsun yıvrummmm kızlar pasta yapacaklar bende onları okuyorum sadece okurum yapmam yani bi yapan bulurum bende:D
bu arada Nazoşa küstüm

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kız leom ne lacaktım ben ya. kobat bılmem ne anlamıyom ben ya.. sepette,

Suana Beyaz Şeker Hamuru 1 Kg
Segno Mavi Gıda Kalemi
Suana Mavi Şeker Hamuru 250 gr
Vezzo Mickey Mouse Kurabiye Kalıbı
Suana Şeker Hamuru 5 Renk Bir Arada 1,25 kg.
toplam: 45,90 TL

çok ıyı degıl mı kız...

daha ne alacam soyle. kalem gereksız mı? onun yerıne harfli kubat mı alıcam.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar