burda benim işim ne...kupat ne onu bile bilmiyom..kubat mı sarkıcı olan...bilmediğinizde yok zillisiniz hepiniz...
Bildiginizz kurabiye kalibinin seker hamuruna uyarlanmis irili ufakli manasiz fiyatli halleri. Baska bisi deeel kizlar.
burda benim işim ne...kupat ne onu bile bilmiyom..kubat mı sarkıcı olan...bilmediğinizde yok zillisiniz hepiniz...
Bende benim kizz nerde kus gorsee dikkdiiiiiikkkk diye bagirdigindan kuslu bi pasta istedim. Baykus da moda ya baykuslu yapayim didim. Aammmmaa butun gece arayisim husran. Kiro kiro pastalar cikti kusta. Baykuslar guzell ama baykus yapimini anlamadim acikcasi
sen leadercımla bize gelin, o yapsın sen süsle...
eee bende yiyim hapur hupur..![]()
sen leadercımla bize gelin, o yapsın sen süsle...
eee bende yiyim hapur hupur..![]()
Bildiginizz kurabiye kalibinin seker hamuruna uyarlanmis irili ufakli manasiz fiyatli halleri. Baska bisi deeel kizlar.
hee biz senmiyiz devirip totoyu yatalım...
ben yazmadım bana FISIRRRRRRRRRR ... bide dersi kaynattım hep ehehehazcuk lazanyaya bulaştım o kadar , ozaman 10 üzerinden 1 bana..
- eyoo 1 aldım birinci oldum yaşasın birinci oldummm ehehe
:elif::1:
sonrada bize gelin.ekipmanlarla..
ne kupat deyip hava atıyıonuz...:bitterlan var olmayan var...ziililer..
Kupat degil onun adi Kopat kopar at dan gelio kalibi basiosun ileri itince kendini atio seker hamurunu disari
sanada bişey söyleyende kabahat hemen başa kakmalar falan küstüm:hihh:
sen yazmasanda senin içinde ne marifetli hatun var biliyorum mütevazilik yapma balım
sanada bişey söyleyende kabahat hemen başa kakmalar falan küstüm:hihh:
sen yazmasanda senin içinde ne marifetli hatun var biliyorum mütevazilik yapma balım
ben direkt gelicem sana Nazom.. hatta simuş ve Laylayada ugricam gelmişkensonrada diger yerleri gezicem.. Gökceye zaten.. ama verdigi tariflerin hepsinide yapmış olucak bana eheheh
![]()
istanbuldakiler oooooohooooo babuş çalışıo ona bişey demem de leadercım çalışsada bunca tariften sonra bana pasta yapıcak artık.... ehehe..
ımmmmmm bana da gelin.. denize girerik... olup olucagıda o ... belkim bide çayın yanına hazır dankek olabiler ..:cikolata:
kopat ne ben bi kubat tanıyom ahjauhauıhaua yazmış ya yarıldımmmmmmm...
kız laylam üçgeninden titrettiğim naber kızzzz??? (yalan dünya zerrin sıtayla)
pikem gelmeyen???
ne olsun yıvrummmm kızlar pasta yapacaklar bende onları okuyorum sadece okurum yapmam yani bi yapan bulurum bende
bu arada Nazoşa küstüm