kesinlikleeeeee. gel bahar geeeeeeeel gel gel
benim eşim ilk günden bilir sizleri. Senin kızlara bi sorsana der bişey oldumu..
kesinlikleeeeee. gel bahar geeeeeeeel gel gel
benim eşim ilk günden bilir sizleri. Senin kızlara bi sorsana der bişey oldumu..Anakarada buluşma fikrine oda sıcak baktı nezaman istersen gidelim demişti.
pikoşşş simuş ordasınız mıı hadi gelin bize kim alıyo bulalım.... kimler kaldı...hımmm....gökçe,bebikom,ecrin,azoş,leader,bi de ben heheheheheh..ama ben kime alıyom demem.zaten size almıyom onu derim amavarmı unuttuğum aaa lilacs var ahanda buldum ben bana alanı...
Sevgili hediye aldigm kisi paketin sali sabah saatlerinde elinde olucak. Kocaman opuyorum seni de minnosunu da.insallah herkes gonderip de bi ifsza olmayiz, sevgiler
evek evek...
ama yeri gelmişken bidaha diyim bize gönderek teyzemiz resmini çeksin lütfen benim elime ulaşması zaman alıcak....
hmmm evet hiç renk vermeyenler acaba kız anası mııııı oglan anası mııııııııııııııııııııı????
ben lilaccıgımın leo nun ve demetin hiç bu konudan bahsettigine denk gelmedim valla.. bide leo misafirlikteydi sanırım.. demet de pek güremüyor buraya onunkini anlamak zaten zor...
bebikom ve ecrin de hiç renk vermedi Azoş Simuşa alıyo sanırım... Nazom sen mi alıyosun bana ama sen alsan ben hissederdim hatta simuşada sen almıyosun ondan da eminim.....
ya ne kadar agzı sıkı insanlarmışsınız kardeşim.. ben en kötü örnek kişisiyim.. zaten babuşda sıfır vermişti bu konuda eheheh![]()
benim hediyemde demetcimden geldi.
Tansel face de bi mesaj attım sana yevrümmmmmmmm
bende bilemedim simusum.hayır kartonu yırtan o koca siyah poşeti niye yırtan salak kadın...simuşum daha diyemediğim neler var balım içinde bi bilsen.....google amcaya sordum cok pis şeyler dedi bana...ha o spreylede bi yeri yağlıyomusun ama kırbacı değil.valla ben demedim googlenın yalancısıyım...
vayyyy fis kos mu yapıyonuz özelden...saksıyız demi biz
Littlemin ben bahar gelsin ANKARADA Bİ ORAGANİZASYON PLANLIYORUM. Bİ HAFTA SONU ANKARADA BULUŞALIM.
o değilde nazoma alıyom diyen herkes hediyelerini gönderdi..hepiniz duygularımla oynadınız...evet bencede azoş simuşa olabiler yada sana yada hediyesi gitmeyen birine ühüüüü ağlıcam be...
kız Nazo söylesene neler vardı içinde? cahil kalmayalım bacım. en azından gören bi arkadaşımız var. paylaş bizimlen gördüklerini. söz kimseye demeyiz kız
bu arada öyle açık haliyle mi verdin geri apartman görevlisine?kız yazık. kadın rezil olucak. abooooo :benmi:
pikoşşş simuş ordasınız mıı hadi gelin bize kim alıyo bulalım.... kimler kaldı...hımmm....gökçe,bebikom,ecrin,azoş,leader,bi de ben heheheheheh..ama ben kime alıyom demem.zaten size almıyom onu derim amavarmı unuttuğum aaa lilacs var ahanda buldum ben bana alanı...