2012 Şubat Anneleri

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
pikoşşş simuş ordasınız mıı hadi gelin bize kim alıyo bulalım.... kimler kaldı...hımmm....gökçe,bebikom,ecrin,azoş,leader,bi de ben heheheheheh..ama ben kime alıyom demem.zaten size almıyom onu derim ama :D varmı unuttuğum aaa lilacs var ahanda buldum ben bana alanı...

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
benim eşim ilk günden bilir sizleri. Senin kızlara bi sorsana der bişey oldumu..:) Anakarada buluşma fikrine oda sıcak baktı nezaman istersen gidelim demişti.

benim eşimde annemde kardeşimde bilir aynen.. hatta kardeşim de gelip bakmak istedi bir ara merak ediyormuş (beni bildigi için şaşırdı herhalde şaşkın ördek )sen kendi işine bak diye pışpışladım onu ehehe... :D :D

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
pikoşşş simuş ordasınız mıı hadi gelin bize kim alıyo bulalım.... kimler kaldı...hımmm....gökçe,bebikom,ecrin,azoş,leader,bi de ben heheheheheh..ama ben kime alıyom demem.zaten size almıyom onu derim ama :D varmı unuttuğum aaa lilacs var ahanda buldum ben bana alanı...

evek evek...
ama yeri gelmişken bidaha diyim bize gönderen teyzemiz resmini çeksin lütfen benim elime ulaşması zaman alıcak....

hmmm evet hiç renk vermeyenler acaba kız anası mııııı oglan anası mııııııııııııııııııııı????

ben lilaccıgımın leo nun ve demetin hiç bu konudan bahsettigine denk gelmedim valla.. bide leo misafirlikteydi sanırım.. demet de pek güremüyor buraya onunkini anlamak zaten zor...
bebikom ve ecrin de hiç renk vermedi Azoş Simuşa alıyo sanırım... Nazom sen mi alıyosun bana ama sen alsan ben hissederdim hatta simuşada sen almıyosun ondan da eminim.....

ya ne kadar agzı sıkı insanlarmışsınız kardeşim.. ben en kötü örnek kişisiyim.. zaten babuşda sıfır vermişti bu konuda eheheh :D :D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Sevgili hediye aldigm kisi paketin sali sabah saatlerinde elinde olucak. Kocaman opuyorum seni de minnosunu da.insallah herkes gonderip de bi ifsza olmayiz, sevgiler :D

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

evek evek...
ama yeri gelmişken bidaha diyim bize gönderek teyzemiz resmini çeksin lütfen benim elime ulaşması zaman alıcak....

hmmm evet hiç renk vermeyenler acaba kız anası mııııı oglan anası mııııııııııııııııııııı????

ben lilaccıgımın leo nun ve demetin hiç bu konudan bahsettigine denk gelmedim valla.. bide leo misafirlikteydi sanırım.. demet de pek güremüyor buraya onunkini anlamak zaten zor...
bebikom ve ecrin de hiç renk vermedi Azoş Simuşa alıyo sanırım... Nazom sen mi alıyosun bana ama sen alsan ben hissederdim hatta simuşada sen almıyosun ondan da eminim.....

ya ne kadar agzı sıkı insanlarmışsınız kardeşim.. ben en kötü örnek kişisiyim.. zaten babuşda sıfır vermişti bu konuda eheheh :D :D

benim hediyemde demetcimden geldi.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
o değilde nazoma alıyom diyen herkes hediyelerini gönderdi..hepiniz duygularımla oynadınız...evet bencede azoş simuşa olabiler yada sana yada hediyesi gitmeyen birine ühüüüü ağlıcam be...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

bende bilemedim simusum.hayır kartonu yırtan o koca siyah poşeti niye yırtan salak kadın...simuşum daha diyemediğim neler var balım içinde bi bilsen.....google amcaya sordum cok pis şeyler dedi bana...ha o spreylede bi yeri yağlıyomusun ama kırbacı değil.valla ben demedim googlenın yalancısıyım...

kız Nazo söylesene neler vardı içinde? cahil kalmayalım bacım. en azından gören bi arkadaşımız var. paylaş bizimlen gördüklerini. söz kimseye demeyiz kız :D:D:D

bu arada öyle açık haliyle mi verdin geri apartman görevlisine? :D kız yazık. kadın rezil olucak. abooooo :benmi:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
o değilde nazoma alıyom diyen herkes hediyelerini gönderdi..hepiniz duygularımla oynadınız...evet bencede azoş simuşa olabiler yada sana yada hediyesi gitmeyen birine ühüüüü ağlıcam be...

ayy aglama minnoşum sana da ya ecrin alıyo ya Azoş Azoş konusunda kararsızım.. :D

kız Nazo söylesene neler vardı içinde? cahil kalmayalım bacım. en azından gören bi arkadaşımız var. paylaş bizimlen gördüklerini. söz kimseye demeyiz kız :D:D:D

bu arada öyle açık haliyle mi verdin geri apartman görevlisine? :D kız yazık. kadın rezil olucak. abooooo :benmi:

ehehehii hehe di mi di mi :D :D :durbun::durbun:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

liste yaptım ben. kanıtlarlan konuşalım. ahahahhaha;

simuş->layla ya
layla->lidıl a
lidıl->lilacs a

aaaaay bunu yazarken cem yılmazın gora filmindeki bi sahne geldi aklıma ahahahahhahahahhaha aşçı bahçıvana bahçıvan şöfüre şöfer uşağa sonra hepsi birden uşağa ahahahhahahahhaha

neyse ciddi bi işin içine etmiiim şimdi, devam edelim:

demet->tansel e
tansel->babuş a
babuş->bebikom a
pikoş->ecrin e.

geriye de henüz hediyesini yollamayan;
lilacs,
azoş,
gökçe,
ecrin,
nazo,
bebikom ve