2012 Şubat Anneleri

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
yaaa ben de 1-2 saatliğine gelebilicem Laylaaaaaaaaaaaaam, noooooooooooooooluuuuuuuuuuuuur geeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel noooolurrr bak sana bi süprizim de olabilir hem diyim yaniiiii

Eloşun diş buğdayı var yarın :D

yarın bi olsun Simuşum 1 saatliğinede olsa gelirim belki ne süprizi kızzzzzzzzzzz heyecan yaptım bakkkkkk

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Ayrıca belirtmek isterim hepiniz biliyorsunuz esimin sanaldaki dostluklara inanmadıgı icin sizlerle bile gizli konustugumu telefonumun oldugu halde esimden gizli gorustugumu. Ben size guvenmiyor degilim fakat esime laf anlatayamacagım bunu nerden tanıyosun su kim bu kim diye sorun yasamamak adına baska face adresimde eklisiniz. Ve o surekli acık oluyor asıl olandan daha cok ona giriyorum. Ama siz beni hic anlamamıssınız. Face deki gruba gelince orda konustuklarım da sizin gibi tanıdıgım bildigim kisiler Daha sonra duyan anneler gruba katılıp cogaldı kisiler. Orayı takip etmek kolay oldugu icin zaten haftada 1-2 anca girip takip edebiliyorum. Burada gecmisi okuyamayacagım icin size de ceee diyip gitmek olmayacagı icin buraya girmiyordum. Ayrıca beni gercekten merak eden konusanların ulasamayacagı kadar uzak degilim sizlere. O kadar da onemsenmemis demekki sadece lafım gecmis. Neyse daha fazla ne sizi ne kendimi uzmeyeyim zaten kendi sorunlarım bana yetiyor.

Dunyam, bize verdiğin sürekli açık duran facebook hesabın sürekli açık durabiliyorsa sanırım buraya da uğrayabilirdin. Neyse önemli değil. biz zaten sen başka yerde yazıyorsun, anladın sen o başka yeri, demedik. feyste başka arkadaşların bi grubun olduğunu yazdık. hııı ama zaman zaman da o başka yerde de yazdığını görmüştüm ben, mesela hamile olduğunu öğrendiğin zaman oraya da yazdığını hatırlıyorum. neysee... gerçekten uzatmaya gerek yok. burda sana yazan herkes kırgınlığından yazdı, bozulduğundan yazdı. ki, kimse de umursamayıp aaa selam diyebilirdi. ama o zaman gerçek olmazdı....

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Pikoşşşş hediyenimi aldın balım yani bana aldın dimi?don istemem ben zati:nazo:

aldım balım evek.. hatta söyledim yarın sana ulaşır ehehehe :D ama don yok o ayrı :D :D

buarada ben kaçırdım Tacı neyi begenmediniz zilliler.. ben bornoz takımı istiyodum vardı da kırmızılı bişey olsa begenirdim ben ehehe :D :D

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
evet ben de hayal kırıklığı yaşadım bu hafta :( hatta dedim püüüüüüüüüüüü bu muymuuuş :D:D:D ama olsun bak, idman oldu, haftaya nevresim takımı gelir de alırız inşallah :D
Batura alsam artık o tür şeyleri istemiyor genç olduya teyzesi bende geri bıraktım nevresim takımı süper olurdu valla
aldım balım evek.. hatta söyledim yarın sana ulaşır ehehehe :D ama don yok o ayrı :D :D

buarada ben kaçırdım Tacı neyi begenmediniz zilliler.. ben bornoz takımı istiyodum vardı da kırmızılı bişey olsa begenirdim ben ehehe :D :D
çocuk yatak örtüsü ben nevresim umut ediyodum olmadı
sürprüz benümmmmmm... megersem ben şimdi simuşumdaymışım... beraber gelicekmişiz belkide :D :D sonra sana gelicem Nazoma zatenn gidiyorum... :D :D :D
heee heee pastadanmı çıkacan kız
bende şimdi bunları okuyup inanırmışımmmm:kahkaha:
keşke gelsen ne güzel olarrrrrrrrrr

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

Benimkide öyle bebikom geceden beri mız mız birazdan calpol verip yatıracam nihayet üst dişi azcık patlamış heralde onun sıkıntısı var

aynen layla'm..alt iki dis tamam üst sag dişi de cıktı baya sol disi kaldı su an sıkıntı veren patlamıs goruyorum ama tam meydanda degil heralde ondan yapıyo ayyh...

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Günaydın simuşum... Evet ben de demin duydum, Ankara’da kar varmış, kesin Eskişehire de yağmıştır, anneme bi sorayım bakalım.
İstanbul da soğuk ama. Yağmur vardı sabah, valla kar yağmasın ama ya, bu arabayı burdan eve karda, bu trafikte ve bu yokuşlu güzergahta aslaaaaa götüremem :)
Manuel bi de :) Atlar minibüse giderim valla :)

Dünyam konusuna gelince. Ben de Dünyamın başka bir profille Batuhan’ın fotoğrafı altına yorum yaptığını gördüm.
İsmi ve soyadıylaydı.
Doğrusu bozuldum. Kırıldım da.
Çünkü ben buradaki dostlarıma çok güveniyorum. Dost diyorum bakın, arkadaş değil.
İsmim, telefonum, adresim hepsi bilinir. Ve dahi iş yerimin ismini, adresini vermişimdir.
Herkes benim için ayrı ayrı çok önemli burda. Telefonla, mesajla, whatsapptan, buradan ya da facebooktan bir şekilde ulaşıyorum dostlarıma.
Ne şekilde olduğu değil, onlara ulaşıyor olmam önemli.
Çünkü hepsi, ama hepsi benim için çok değerli.
Şöyle biçilsin isterim: Doğuma giderken, sancılı bir şekilde, gecenin 2buçuğunda, annemi ve eşimi kapıda beklerken ben Tuğbaya mesaj atıyordum.
Ertesi gün beni göremezler de merak ederler diye.
Sancılarım 3 dk.da bire düştüğünde elimde telefon yine haber veriyordum, benimle birlikte dokuz doğuruyorlardır diye.
Doğurdum, telefon yine elimdeydi, kilosunu boyunu yazıyordum, iyiyiz diyordum.
Bir çok akrabamdan önce hem de.
Ve herkes de öyle yaptı. Annesine, eşine, kardeşine haber verin benim dostlarıma dedi. Bizler merak ettik, anneler, eşler bize haber verdi.
Yoğun bakımda olan bebelere dualar ettik biz, aradık sorduk. Hastalar olundu, kahrolduk.
Neredeyse 2 sene oldu. Biz birlikteyiz.
Birbirinin peşine ordan buraya sürüklendi bu grup.
Hayatım gitti, saygı duyarım, ama o zaten bazı tavırlarıyla da ayrılıyordu, bizden değildi.
Keni de belirtti giderken sizden hissetmiyorum diye.
Burası herhangi bir yer değil, bu aramızdaki enerji de alelade birşey değil.
Ben burdaki dostlarımdan kimin evine gitsem, ayağımı uzatıp, ben çok açım birşeyler yesek? Diyebilecek kadar samimiyim.
Kopmadım, Allah izin verdikçe de kopmayacağım.
Günde tek bir mesaj dahi olsa, birisi, bir şekilde benden haber alacak.

Canım babuşum işte bunlarda tam benim duygularım..
Burda görüştüğüm arkadaşlarımdan bana zarar gelmeyeceğini o kadar iyi biliyorumki telefonlarımızı, ev adreslerimiz, işa dreslerimiz hepsini biliyoruz. İnanın ben burda sizlerle mutluyum. Burda öyle insanalar olsun istiyorum. Şunu itiraf edeyim HAYATIMIN gitmesi beni mutlu etti. Bi tek onu kendim gibi göremiyordum. DÜNYAM sende öyle mutlu olabilrsin biz seni yargılamayız ama tarzımızı bil isteriz. Bak mesela Aslıcım nete giremiyor ama biz onu unutmuyoruz. Biliyorum eveinde net olmadığı için giremiyor bi fırsatı olsa bizi hemen bulur. Kaç zamandır yazmaz ama bizim aklımızda.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
LAYLAM bi tecrübelia anne olarak söyle bakalım. Bu bebeler ne zaman düzene girecek ve haliyle biz ne zamn düzene gireceğiz:)

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
açılın bakayım bi yer verin bana. ana az soluklanayım kızzz. sabahtır bik bik bik. ne dosyaymış yahu bitmedi gitti. öf.

ne olmuş? niye celallendi yine ortam? ben yoktum saylanmaz. burda bütün tartışmaları ben çıkarırım. ben sivriliirm. ben yanlış anlaşılırım. bana küsülür burda. saksı değilim ben bana saksı muamelesi yapamazsınız.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
tansel ben sana alıyorum bebişim. neye ıhtıyacı var selim'in.

bu arada selim ismine hasta olduğumu daha önce söylemiş miydim? harika bi ismi var bebenin. adıyla yaşasın kuzum. tüm bebeklerimiz adlarıyla yaşasın. hepsinin simi ayrı ayrı güzel ama ne biliyim eski isimler çok hoşuma giidyor benim.

fatih koymak istedim ben çok. ama olmadı:)

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
babuş sen ne alıcaksın kız bana?

heh bı de çekiliş gunu ve son olarak çok bomba bi eşleşme yaşandı dedin acayip merak ettım o bombayı ben. ehe çıtlatsana kız azıcık.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
jess jess jess,jess'le bilmece...
kim sor bakalım,nerde sor bakalım,neden sor bakalım..
sor dene bir yol bul bir yol,Jess'le kesfet ve oyuna baslaa :deli:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
LAYLAM bi tecrübelia anne olarak söyle bakalım. Bu bebeler ne zaman düzene girecek ve haliyle biz ne zamn düzene gireceğiz:)

valla Tanselim Batur Kayra gibiyken gece hiç uyanmazdı nasıl diş çıkardı onu bile anlamadım meğerse benim büyük minnoşum bir melekmiş bunun gibi azman değilmişş:kahkaha:
eminim 1 yaşında çoğu düzene girecektir az kaldı sabredin :durbun:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar