Günaydın simuşum... Evet ben de demin duydum, Ankara’da kar varmış, kesin Eskişehire de yağmıştır, anneme bi sorayım bakalım.
İstanbul da soğuk ama. Yağmur vardı sabah, valla kar yağmasın ama ya, bu arabayı burdan eve karda, bu trafikte ve bu yokuşlu güzergahta aslaaaaa götüremem

Manuel bi de

Atlar minibüse giderim valla
Dünyam konusuna gelince. Ben de Dünyamın başka bir profille Batuhan’ın fotoğrafı altına yorum yaptığını gördüm.
İsmi ve soyadıylaydı.
Doğrusu bozuldum. Kırıldım da.
Çünkü ben buradaki dostlarıma çok güveniyorum. Dost diyorum bakın, arkadaş değil.
İsmim, telefonum, adresim hepsi bilinir. Ve dahi iş yerimin ismini, adresini vermişimdir.
Herkes benim için ayrı ayrı çok önemli burda. Telefonla, mesajla, whatsapptan, buradan ya da facebooktan bir şekilde ulaşıyorum dostlarıma.
Ne şekilde olduğu değil, onlara ulaşıyor olmam önemli.
Çünkü hepsi, ama hepsi benim için çok değerli.
Şöyle biçilsin isterim: Doğuma giderken, sancılı bir şekilde, gecenin 2buçuğunda, annemi ve eşimi kapıda beklerken ben Tuğbaya mesaj atıyordum.
Ertesi gün beni göremezler de merak ederler diye.
Sancılarım 3 dk.da bire düştüğünde elimde telefon yine haber veriyordum, benimle birlikte dokuz doğuruyorlardır diye.
Doğurdum, telefon yine elimdeydi, kilosunu boyunu yazıyordum, iyiyiz diyordum.
Bir çok akrabamdan önce hem de.
Ve herkes de öyle yaptı. Annesine, eşine, kardeşine haber verin benim dostlarıma dedi. Bizler merak ettik, anneler, eşler bize haber verdi.
Yoğun bakımda olan bebelere dualar ettik biz, aradık sorduk. Hastalar olundu, kahrolduk.
Neredeyse 2 sene oldu. Biz birlikteyiz.
Birbirinin peşine ordan buraya sürüklendi bu grup.
Hayatım gitti, saygı duyarım, ama o zaten bazı tavırlarıyla da ayrılıyordu, bizden değildi.
Keni de belirtti giderken sizden hissetmiyorum diye.
Burası herhangi bir yer değil, bu aramızdaki enerji de alelade birşey değil.
Ben burdaki dostlarımdan kimin evine gitsem, ayağımı uzatıp, ben çok açım birşeyler yesek? Diyebilecek kadar samimiyim.
Kopmadım, Allah izin verdikçe de kopmayacağım.
Günde tek bir mesaj dahi olsa, birisi, bir şekilde benden haber alacak.