defne de korkuyo biraz biraz. ama bagirmiyo hafif aglicak gibi oluyo. bi yandan na sebeklik yapiyorum bi yandan supurge. ben odadan cikinca korkmuyo zaten.
off bana supurmek deme,ben evi supuremiyorum artık aksam esim gelince supuruyom biliyonmu ?
hira cıglık cıglıga aglıyo supurgeyi acınca kucak istiyo korkuyo..
off...herseyi denedim,tv actım brıaktım yok eline meyve verdim bıraktım yok,duyar duymaz baslıyo avaz avaz bagırmaya :uzgun:
Aaaa gercekten mi ben eymen mizmizlik yaptiginda aciyorum deli oluo supurge hortumunu turup bana yardim edio cok komik yerleri paspaslarkende viledanin sapini tutuo kovanin sapindan cekistirio anasi gibi temizlik manyagi olacak sanirim keyfe gelio ben temizlerkenbu arada dun ben ciktim sen nerde gordun ki beni
Gunaydinlar efemmm hepinize mujux mujux
gunaydinn kizlarr. dun dr a gittik defne hanim icin. boyumuz normal uzamis ama 200 gr almis. dr zayif gordum dedi. karisik bi vitamin verdi. gece de mutlaka kasik mamasi yesin kilo aldiri dedi. anlamadim ben bu isi defne oyle siska zayif degil ince bi cocuk ama tipi bu. bacaginda bogumu da var accik gobegi de. tayt giydirince bacaklari dolduruyo mesela. persentile gore zayif baya ama goruntu iyi. sagligi da iyiyken niye illa kilo aldirmaya calisiyoruz:ne:
biraz hiriltisi var dedi. ameliyathane de de olmus olabilir,grip te bulasmis olabilir dedi. antibiyotik vermedi atesi olmadigindan. aksam nispeten guzel uyudu. burnunu temizlerken cok bagiriyo ama temizledik mi baya uyanmiyo. bugun idrar vericek yine gizli enfeksiyon var mi diye. cis torbasi profesoru oldum valla. kukuya yapistira yapistira:gul:
benim basdonmem artti bugun yine. ilaclarimi da iciyorum halbuki. aradim kan tahlillerim cikmis. 1 hafta 10 gun surer demisti gerizekali. 3 gunde cikmis hepsi aramasam beklicem mal mal. git dov yani. ileri tetkikler de vardi. bakalim o tahlillerden birsey cikacak mi. cikmazsa hemen ayni yerde bulursam norologa giricem. :uzgun:
gunayydin canlar. koca bi kutu ilaci ictim basdonmem icmeyince basliyo:ne: zaman zaman goruntum de bulaniklasiyo. canim sikkin o sebeple. nette gorme bulanikligi ve bas donmesi diyabet belirtisi olabilir yaziyo. o kadar tahlil verdim cuma gunu varsa birsey cikar heralde. tahlil den birsey cikmazsa norologa gideyim bari. cok halsizim , uykusuzum , keyifsizim:uzgun: bi rahatsizligim var ama ne. 2 aydir bi garip oldum yahu:ne:
neyse simdi defne yi uyuttum gidip halilari sereyim artik. ev sogudu. ayyyhhhh kolumu kaldirasim yokkk
off bana supurmek deme,ben evi supuremiyorum artık aksam esim gelince supuruyom biliyonmu ?
hira cıglık cıglıga aglıyo supurgeyi acınca kucak istiyo korkuyo..
off...herseyi denedim,tv actım brıaktım yok eline meyve verdim bıraktım yok,duyar duymaz baslıyo avaz avaz bagırmaya :uzgun:
Aaaa gercekten mi ben eymen mizmizlik yaptiginda aciyorum deli oluo supurge hortumunu turup bana yardim edio cok komik yerleri paspaslarkende viledanin sapini tutuo kovanin sapindan cekistirio anasi gibi temizlik manyagi olacak sanirim keyfe gelio ben temizlerkenbu arada dun ben ciktim sen nerde gordun ki beni
Canım çok geçmiş olsun, halsizlik bende de var, ev temizleme artık benim için işkence, saldım çayıra ne yapayım. Kuzey zaten gece uyutmuyor, 4 kere kalkıyor nerdeyse, dişe bağlıyorum 7. diş yolda.
Bizimkisi de titreyerek ağlıyor süpürge açınca.Sessiz olanlarından aldırcaklar illa en sonunda, masraf bitmiyor yani
Hamarat erkeğim benim. Tuna gibiTuna'nın da resimleri var facede, elinde ya bi pazar poşeti, ya vileda
azooo canımsın kız. hamarat tabi benim oğluma. bulaşıkları boşaltıyor, çamaşırları asıyorgeçen ben asarken donumu kaçırmış. eşim bir köşede bulmuş bana "bu neeeeee?" diyor
oğlunun marifeti dedim
selam kızlar
hasta olan annelere ve minnoşlara geçmiş olsun. bir çoğunuz gibi ben de uğrayamıyorumgündüz girme şansım da sıfır zaten
babuş bakıcı konusunda ben de benzer şeyleri hissediyorum. ve benimki üstüne temizlik konusunda paspal. yani inanın ben titiz bir insan değilim. elzem temizliğimi yaparım o kadar. ama bu sabah uyudum ben, eşim ilgilendi Tunayla. o geldiğinde de uyanmadım. altını değiştirmiş. Tunanın gülücükleri geliyordu, dayanamadım kalktım yataktan. bir de ne göreyyyyim. o ellerini yıkıyor, Tuna banyo da yerde, şap şap fayanslara vuruyor-kizgin ay evin en pis yeridir benim için banyo tuvalet. insan çocuğu orda yere bırakır mı? hemen kucakladım. ellerini yıkadım çocuğun. bu hala "ama sileceğidim ben onu" diyip duruyor tepemde -kizgin bir ton söylendim hakim olamadan kendime. afedersiniz benim çişimi kaçırmışlığım vardır tuvalete gidemeyip. asla da onu banyoda yere bırakıp ihtiyacımı gidermek gelmemiştir aklıma. ve defalarca da söyşedim. acil bir ihtiyacın olursa Tunayı beşiğine bırak, yürüteçde bile bırakma. vallahi sabrımın son demleri. ekmeğiyle oynamak istemiyorum çünkü benden alacağı paraya ihtiyacı var biliyorum ve başka birini reddetti bizim için. ama dikkat etsin yahuuuuu. ben 4buçukta 5 buçukta eve gelip yemek yapıyorum, çamaşır as, topla, ütüle, yemek ye, ortalığı azcık sil süpür, toparla... Tuna uyudukça yapıyorum inanın. o ancak yemek yeme kısmını yapıyor. uyurken yerleri silersin demiştim. daha yaptığını görmedimişi gücü yemek. ne kadar yersem kardır diye bakıyor ve ben yemek açgözlülüğüne sinir olurum :sılakonda: sabah okula gitmeden pırasa yaptım. tencerenin yarısı yok. maşallah diyorum. ben yorgun argın yapıyorum kadın yiyor ya, valla canım sıkılıyor artık
of be ne içimi döktüm ama
selam kızlar
hasta olan annelere ve minnoşlara geçmiş olsun. bir çoğunuz gibi ben de uğrayamıyorumgündüz girme şansım da sıfır zaten
babuş bakıcı konusunda ben de benzer şeyleri hissediyorum. ve benimki üstüne temizlik konusunda paspal. yani inanın ben titiz bir insan değilim. elzem temizliğimi yaparım o kadar. ama bu sabah uyudum ben, eşim ilgilendi Tunayla. o geldiğinde de uyanmadım. altını değiştirmiş. Tunanın gülücükleri geliyordu, dayanamadım kalktım yataktan. bir de ne göreyyyyim. o ellerini yıkıyor, Tuna banyo da yerde, şap şap fayanslara vuruyor-kizgin ay evin en pis yeridir benim için banyo tuvalet. insan çocuğu orda yere bırakır mı? hemen kucakladım. ellerini yıkadım çocuğun. bu hala "ama sileceğidim ben onu" diyip duruyor tepemde -kizgin bir ton söylendim hakim olamadan kendime. afedersiniz benim çişimi kaçırmışlığım vardır tuvalete gidemeyip. asla da onu banyoda yere bırakıp ihtiyacımı gidermek gelmemiştir aklıma. ve defalarca da söyşedim. acil bir ihtiyacın olursa Tunayı beşiğine bırak, yürüteçde bile bırakma. vallahi sabrımın son demleri. ekmeğiyle oynamak istemiyorum çünkü benden alacağı paraya ihtiyacı var biliyorum ve başka birini reddetti bizim için. ama dikkat etsin yahuuuuu. ben 4buçukta 5 buçukta eve gelip yemek yapıyorum, çamaşır as, topla, ütüle, yemek ye, ortalığı azcık sil süpür, toparla... Tuna uyudukça yapıyorum inanın. o ancak yemek yeme kısmını yapıyor. uyurken yerleri silersin demiştim. daha yaptığını görmedimişi gücü yemek. ne kadar yersem kardır diye bakıyor ve ben yemek açgözlülüğüne sinir olurum :sılakonda: sabah okula gitmeden pırasa yaptım. tencerenin yarısı yok. maşallah diyorum. ben yorgun argın yapıyorum kadın yiyor ya, valla canım sıkılıyor artık
of be ne içimi döktüm ama
Canım bigün yemek yap ama o kadar tuzlu ve salçalı yapki bakalım ne yapacak. Yemezsede aaa yemek yemeişsin abla bize 2 gün yetti diye bi espili taş atsan bilmem nasıl olur