2012 Şubat Anneleri

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
gökce kız ben de tam dımdıslak yapayanlızım burada iş yapmayı bırak nasılsın diye soranım bile yok... :(

annecimle skype ta oldugu kadar görüşüyoruz anca.. evimde sadece üniversite telefonu var aranabiliyor ama biz arayamıyoruz. ne özel telefon hattı ne özel internet çektiremiyoruz çünkü alt yapı yok. Tam bildiğin tecritteyim yani. ev desen çok içime sinen bi ev degil.
işte oğlum, ben ve eşim ve de ev işleri yaşayıp gidiyoruz...

ha buraya inanılmaz yoğun bi sosyal ortam ve güzelim evimizi bırakıp geldik... anla işte sen...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Uyuycamm yataginicnde gozlerim gidiooo eymeen uyurken heee dun gece babasi uyurken saclarini kestioglumun sol tarafirahat durmadigi icin kaldia apaciler gibi kuzum

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
pikem, hep bırak ayrı ülkede yaşamaya çalışmayı, aileden ayrı başka bi şehirde bile yaşamayı düşünemem ben. annem benim her şeyim. ha bunda dışarda okumamanın da payı büyük. ben hep ailemin yanında okudum. dışarı da olmadım hiç. yapamam gibi geliyor bana uzakta. bazen onur ankaradan falan iş teklifi alıyor, daha yüksek makamlarda ve daha iyi maaşla. hayır diyorum olmaz. yapamam çünkü. annemin yanımda olması benım için çok önemli. keza iki adet erkek kardeşim var ama onlardan da uzak kalamam ben.

o yuzden böyle uzak yaşayabilen insanlara hep hayranlıkla bakmışımdır. nasıl yapıyosunuz uzaklarda bilmem. ben ait olamam oraya. yabancı kalırım hep. içime kapanırım bunalıma girerim.

rabbim yardım olsun. hayat yalnız geçirilemeyecek kadar kısa be. iki lafın belini kıramadıktan sonra arkadaşlarınla o çayın ne anlamı var.?

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
gökcem bende 18 yaşından beri hep uzaklardayım ne hikmetse... işin ilginç yanı kardeşim dahil tüm yakın arkadaşlarımda türkiye de yaşamıyor şu an...

yani üstelik de hepimizde ana kuzusu ve memleketine cok baglı insanlardık, ne iş bende anlamadım.. nasıl oldu da böyle oldu?

neyse canım boşverelim bu mevzuları...
Aden minnoş nasıl? Kız bunlar ne zaman yürüyecek acabası? :D

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Gunaydin dicektim ki tunaydin demek daha yerinde olur gibi
hira dun aksam 20:45 te uyumustu 21:15 te uyandi sonra bi saat uyanik kaldi meyve yedi bizimle tv ye bakarak :D israr etmedim bende uyumasi icin ama sonra uyuttum,su anda babasiyla uyuyolar icerde bende uyumak istiyom yaa hemde haftalarca uyumak istiyom :(

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kız yürümeyi geçtim Aden'in dişi çıkmadı daha :) anasına çekmiş bende 11 aylıkken çıkarmışım ilk dişimi :)

Aden napsın ya konuşma çabalarında sürekli. çen çen çen kavge edıyor benimle. beee, böhhhh, dupppp, yeeeeiiii gibi sesler çıkıarıyor. hastasıyım bu ara. çok bilinçlendi. hareketleri tavırları süper. dün Aden'e yarınki düğün için klasik tarzda bi ayakkabı almaya gittim. bi tanıdık var onun eşiyle aynı gün doğum yaptık. hatta aynı doktor tarafından kesildik, ordan burdan konuşurken Aden napıyo dedı, dedım boyle boyle. işte kilosunu sordu boyunu falan. dedim; kilosu 8.800 boyu da 76 cmymiş dedim. sizinki diye sordum; boyunu soylemedı ama kilosu 10 küsür dedi. :ne::ne: kaldım böyle. ama hareket edemıyor bizimki. emeklemeye bile başlamadı dedi...

dedım kilosunundandır.o kıçı nasıl kaldırsın ayol dıyecektım de dıyemedım. :) benim velet uçuyor bildiğin. anamın evini talan etmiş zaten. sımoşum demişti ya b kere uykusundan emekleyerek uyanıyor dıye hah işte aynen öyle. full enerji. babasının kel kafası hep tırnak izi... adamın kafasına hasta şap şap dıye vuruyor, ordan benım ustumne atlayıp benı yalayıp yutuyor falan.

Allah'ım iyiki doğurmuşuz kız bunları. izlerne mutluluk bu dıyorum hep. çok şükür Rabbime.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
iyiyim laylam. iyilerdir. kaynanam da çok iyidir bakma sen. arada atar tutarım arkasından burda. :)

kızlar ben izin aldım. eve gidip biraz etrafı toplıyım, erkenden de yola çıkalım. bana şans dileyin olur mu? Aden'le ilk defa uzun yola çıkıyorum. umarım sorunsuz atlatırız. Gerçi arabada anam var teyzem var ama yine de korkuyorum :))

ben çıkıyorum kızlar. iyi haftasonları dilerim herkese. hepinizi öpüyorum. meleklerinizi de mıncırıyorum... siyusunnnnnnn.... :elif::elif:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
benn geldimmm. tahlillerin bi kismi bugun bi ksmi 10 gun sonra cikcakmis. 10 gun sonra cikan kan tahlili mi olur yahu. kararsiz kaldim bugunkuleri alip gostereyimm mi yoksa hepsini 10 gun sonraya mi birakayim diye.

donuste yolda esim birsey sordu bana. cevap verdim. inerken dedi ki eve cikinca beni caldir. bu hep yaptigimiz birsey.eve ciktim aradim arabada sordugu seyle ilgili de konustuk kapattik. defneye mama yaptim tamm uyutuyodum ki ev telefonu caldi. acamadim ama bi yandan panik oldum bak aramadim o ariyo iste merak etti diye. elimdeki cep telefonundan aradim mesgul. ayyy kesin beni ariyo dedim. sonra aradim acmadi. 5 dk once aradi. ne oldu askim dedi. aradim iste ara dedin ya dedim. biz senle konustuk ya dedi. hayir ilk defa ariyorum ben dedim. konustuk konusmadik diye 5 dk tartistik. tam kapatirken konustugumu hatirladim:ne: ozur dilerim hatirladim dedim. cok sik olmaya basladi bu ama bence bunun icin de bi dr a git dedi. :deli: beynim oldu canlar :tskler:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Pikoşum sen nasılsın balkaymağım:cak:

saol balım sen nasıl oldun? :huhuu:

iyiyim laylam. iyilerdir. kaynanam da çok iyidir bakma sen. arada atar tutarım arkasından burda. :)

kızlar ben izin aldım. eve gidip biraz etrafı toplıyım, erkenden de yola çıkalım. bana şans dileyin olur mu? Aden'le ilk defa uzun yola çıkıyorum. umarım sorunsuz atlatırız. Gerçi arabada anam var teyzem var ama yine de korkuyorum :))

ben çıkıyorum kızlar. iyi haftasonları dilerim herkese. hepinizi öpüyorum. meleklerinizi de mıncırıyorum... siyusunnnnnnn.... :elif::elif:

güle güle gidip gelin canım. yolunuz açık olsun...:huhuu:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Gunaydin dicektim ki tunaydin demek daha yerinde olur gibi
hira dun aksam 20:45 te uyumustu 21:15 te uyandi sonra bi saat uyanik kaldi meyve yedi bizimle tv ye bakarak :D israr etmedim bende uyumasi icin ama sonra uyuttum,su anda babasiyla uyuyolar icerde bende uyumak istiyom yaa hemde haftalarca uyumak istiyom :(

bebikom bu mesaji yazarken uyuyakaldi sanirsamm:deli:

liddiiiirrrrrrr modelleme malzemelerini kaca aldin nerden aldin cnmm? cok guzell olmuslarr eline saglik

gokkkce iyi tatiller balimmmm

pikemm ,laylamm sizlere d tunaydinn ve opucukkk :eek:

babuussss sana daa opucuukkk:eek:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
bebikom bu mesaji yazarken uyuyakaldi sanirsamm:deli:

liddiiiirrrrrrr modelleme malzemelerini kaca aldin nerden aldin cnmm? cok guzell olmuslarr eline saglik

gokkkce iyi tatiller balimmmm

pikemm ,laylamm sizlere d tunaydinn ve opucukkk :eek:

babuussss sana daa opucuukkk:eek:
Sagol ecrincim simdi hepsini almadim aslinda komsumda vardi ondan istedim ben biberon kalibini aldim bi tek 3tl patwork kaliplar ne kadar bilmiorum ama cok bisi degildir ben seker hamuru malzemelerini kurdele kurabiye poseti galvaniz kovayi aldim merdane patwork kaliplari komsumdan aldim bir ara eminonune gidersem merdane ve o tur kaliplarida almam lasim
Eminonunden besan magazasindan aldim ama nettede bu malzemeleri cok uyguna satan gusel bir magaza var pastdizayn die bolca malzeme mevcut

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
aaa aaaaaa cinler inler basmis ya burayi:ne:

kizlar eski calistigim yerle gorustum bugun. belli degil personel alimi. haberlesicez yine. ama saatler soyle

iki gun 10:00-18:00
bir gun 10:00-15:00
bir gun 14:00-22:00 yada 23:00
2 gun full yani 10:00-22:00 yada 23:00
1 gun de izin.

maas - prim- multinet- yol var.

ben calisirken net maasim 830 du. ustune %1 kotayi gecince de %1.25 prim aliyodum. aylik kotam en az 40.000 tl gibiydi. sizce deger mi yoksa kirip dizimi oturayim mi. cocuk beni unutur mu bu mesailerle:uzgun:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
aaa aaaaaa cinler inler basmis ya burayi:ne:

kizlar eski calistigim yerle gorustum bugun. belli degil personel alimi. haberlesicez yine. ama saatler soyle

iki gun 10:00-18:00
bir gun 10:00-15:00
bir gun 14:00-22:00 yada 23:00
2 gun full yani 10:00-22:00 yada 23:00
1 gun de izin.

maas - prim- multinet- yol var.

ben calisirken net maasim 830 du. ustune %1 kotayi gecince de %1.25 prim aliyodum. aylik kotam en az 40.000 tl gibiydi. sizce deger mi yoksa kirip dizimi oturayim mi. cocuk beni unutur mu bu mesailerle:uzgun:

Canım ne desem bilemedim ki. 2 gün süre baya uzunmuş gerçekten. Ama senin çalıştığın bu alanda nerde olursa olsun çalışma şartları yaklaşık aynıdır. Defnenin biraz daha büyümesini bekle istersen. Bu arada biçok yerlede görüşme yaparsın. Beki daha farlı bişey denk gelir. Defneye halasımı bakacak? Bide ona ücret vercekmisin?

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Canım ne desem bilemedim ki. 2 gün süre baya uzunmuş gerçekten. Ama senin çalıştığın bu alanda nerde olursa olsun çalışma şartları yaklaşık aynıdır. Defnenin biraz daha büyümesini bekle istersen. Bu arada biçok yerlede görüşme yaparsın. Beki daha farlı bişey denk gelir. Defneye halasımı bakacak? Bide ona ücret vercekmisin?

evet yaklasik ayni. alsancak daha kisa ama ben ordan gelene kadar ayni saati bulurum heralde. halasi bakicak cnm. para almicak ama ben faturalarini oderim ben dedim. o da yalniz yasiyo kiziyla diye.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar