2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
dogru soylyosun cnmm. allah beterinden saklasin. kalca cikigi cok zor bilirim cok duydum dinledim. benimde yengemde var,o yururken cok zorlaniyo ama. bende defne hicbirini hatirlamicak ona seviniyorum. insallah iyilesir hemencik.safol cnm iyi dileklerin icin

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
dogru soylyosun cnmm. allah beterinden saklasin. kalca cikigi cok zor bilirim cok duydum dinledim. benimde yengemde var,o yururken cok zorlaniyo ama. bende defne hicbirini hatirlamicak ona seviniyorum. insallah iyilesir hemencik.safol cnm iyi dileklerin icin

canım şimdi actım ve mesajını gördüm.yarını kolaylıkla atlatın insallah.şimdiden coookkk geçmişler olsun kuzucuga.carcabuk iyileşir annesi sen içini ferah tut.tazecik onlar hemen toparlanır defnemizde..haberdar et bizi imkanın olursa.dualarım sizinle canım..

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
geçmişi okucam ama ela fırsat vermiyor yine acil cıkıs...

allaha emanet olun canlarım..

görüşebilmek ümidiyle :(

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

Tatlım uygun oldugun zaman habersiz bırakma bizi... Allah yardımcınız olsun cabucacık atlatın bunu inşallah...

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
ECRİNN
CANIMCIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN, Allahım yardımcınız olsun. İnşallah sorunsuz geçicek. Bizde geçen sünnet için görüşük, defneninkide onun gibi kısa bir operasyonmuş. Sünnettede genel anestesi yapıyorlar.

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Herkese selam sabahın köründe kendimi burda buldum birilerine içimi dökmem lazım
15 gündür Kayranın uykuları abuklaşdı düne kadar 5 de kalkıyordu tabii 5 kadarda 3 posta uyanıyordu bu gece 3 de kalktı baya baya oturup beni kucağa al oyuna başlayalım gibilerindendi kafayı sıyırmak hatta debresyona girmek üzereyim uyku haram oldu göz altlarım mosmor oldu gece onun kayrolasına yanına yattım belki uyur diye cık hiç faydası olmadı hatta ben yanında yatıyorum o kapıya doğru ağlıyor işte böyle canlar doktora götürecem
Ecrin çok geçmiş olsun Defneye acil şifalar canım

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ecrinnn, birazdan ameliyata girecek Defne, okudum çok tuhaf oldum. Su gibi akıp geçsin ameliyat, inşallah ağrısı sızısı da olmaz haberlerini bekliyorum

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ben geldim kizlar. dr cok iyiydi. bi de profesor bulduk ama gerek duymadik gitmeye. kasiginda fitik varmis. buyuk gibi gorunuyomus. kiz cocuklarda genelde olmazmis. ama bazen olabiliyomus boyle. kizda tehlikeli olan tupler ve yumurtaliklarmis. eger kanala girerse tup fitik bogulmasi dedigimiz sey oluyomus ve yumurtalik kaybedilebilirmis. eger yumurta degil de bagirsak inerse o da kotuymus ve tehlikeliymis hayati acidan. bizde simdilik inme yokmus ama alinmasi gerekiyomus. dr cok acele bi ameliyat degil ama acil bi ameliyat dedi. yarin alalim bence dedi. sonra uzun uzun konustuk. biri telefon etti bize bazilari alinmiyomus falan diye. baya bi telefon trafigi yasadik. dr dedi ki eger yumurta yada bagirsak asagiya inerse ilere cocugunuza kendinizi affettiremezsiniz. cok zor oldu ama kabul ettik. yarin sabah 9:30 da genel anesteziyle ameliyat olucak defne. kendimi hazirlamistim ama yinede cok kotu oldum. tahlilleri verdik. olumsuz bi sonuc cikarsa ben sizi aricam iptal edicem ameliyati dedi dr. simdiye kadar aramadigina gore kesinlesti. gece 3 ten sonra hicbirsey yiyemicek. nasil durdurucaz nasil dayanicak bilmiyorum. bize dua edin kizlar:uzgun::uzgun:
Cnm benim cok gecmis olsun rabbim beterinden korusun senin yerine koydumda kendimi kolay degil biliyorum bitanem ama guclu ol defnem cok guclu bi kiz kaynansinin dualari kiziyla oglumda benim hatun guclu anne korkma hatirlamiycak die beni teselli edio beni haberdar et rabbim tez elden versin sifasini...

ayy insallah kizlar.. cocugum dolanip duruyo ortalarda biseyden haberi yok. anesteziden korkuyorum daha cok. mknnacik kuzum benim yaa nasil kesicek dr onun etini. icim eziliyo dusundukce. bi yandan da kisacik bi operasyon diyorum rahatlamaya calisiyorum. anestezi haric 15 dk surcekmis ama korkutuyo. rabbim korusun yavrumu
Kucuk bi operasyon allaha sukur ki cabuk farkettin guselimmm minim kuzumla dualarim...

Herkese selam sabahın köründe kendimi burda buldum birilerine içimi dökmem lazım
15 gündür Kayranın uykuları abuklaşdı düne kadar 5 de kalkıyordu tabii 5 kadarda 3 posta uyanıyordu bu gece 3 de kalktı baya baya oturup beni kucağa al oyuna başlayalım gibilerindendi kafayı sıyırmak hatta debresyona girmek üzereyim uyku haram oldu göz altlarım mosmor oldu gece onun kayrolasına yanına yattım belki uyur diye cık hiç faydası olmadı hatta ben yanında yatıyorum o kapıya doğru ağlıyor işte böyle canlar doktora götürecem

Valla layloss senide benden ii kimse anlayamaz yemin ediyorum ki aksam 4 e kadar uyumadim yataga kafami koyuyorum aglayarak uyanio salliorum dalgin uyuyo aliorum yatagina yatiriyorum ayni kayra dis cikarmisti demii ben hep huysuzlugunu dise yoruyorum su anda ayakyatim ama nasik bilmiyorum ondan oncede 5 te kalkiodu malum deliksiz uyumuo zaten gece acikio 3 posta git bakalim ne diycek doktor uykusuzluk en beter sey insan direncini kaybedince ne cocuguna faydali olabilio ne beyin sagligi kalio ayni durumdayim ama artik anlatmaktan yoruldum ben :aglayan:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

Canım uykusuzluk feci bişey hakkaten. Selimde 2 gündür 6 da kalkıyordu bugün 7.10 geçe kalktı nasıl sevindim anlatamam. Kayracık 3 de ne yapacan teyzem:) Ya geceler uzuyor bunlar uykularını alıyor acep.. Bide gündüz çok uyuyormu?

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Cnm benim cok gecmis olsun rabbim beterinden korusun senin yerine koydumda kendimi kolay degil biliyorum bitanem ama guclu ol defnem cok guclu bi kiz kaynansinin dualari kiziyla oglumda benim hatun guclu anne korkma hatirlamiycak die beni teselli edio beni haberdar et rabbim tez elden versin sifasini...

Kucuk bi operasyon allaha sukur ki cabuk farkettin guselimmm minim kuzumla dualarim...

Valla layloss senide benden ii kimse anlayamaz yemin ediyorum ki aksam 4 e kadar uyumadim yataga kafami koyuyorum aglayarak uyanio salliorum dalgin uyuyo aliorum yatagina yatiriyorum ayni kayra dis cikarmisti demii ben hep huysuzlugunu dise yoruyorum su anda ayakyatim ama nasik bilmiyorum ondan oncede 5 te kalkiodu malum deliksiz uyumuo zaten gece acikio 3 posta git bakalim ne diycek doktor uykusuzluk en beter sey insan direncini kaybedince ne cocuguna faydali olabilio ne beyin sagligi kalio ayni durumdayim ama artik anlatmaktan yoruldum ben :aglayan:

hemde ne vucudu yoruyor uykusuzluk. Allahım bide sabah kalk işe gel. Ben multivitamin kullanıyorum yoksa dengemi şaşacam gibime geliyor.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
ECRİNNNNNNNNN
Canım gözüm, gönlüm, aklım bugün sende ve defnede. Güzel haberler bekliyorum..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Bugün okulda çok yoğun bi gün. Öğlen evede gidicem selimi emzirip 2 saat ona vakit ayıracağım tekarar okula gelip derslere devam..
1 haftada 1300 gram vermişim. Yediklerimi abarmıyorum ama koşuşturmam fazlaya kilolar gidyor inşallah..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Kızlar ben bide spora yazıldım:) Ama sürekli gidemem. Evimin önünde yeni spor salonu açıldı. Haftada 3 gün var, 6 aylık ücret 90 YTL. Çok uygun. Eşim zorla yazdırttı. Haftada 1 gidersin, cumartesi ben selime bakarım diyor. Kızlar çok fazla kas ağrılarım oluyor. Eşime göre gebelikte kaslar gevşiyor ve toparlamak zor oluyormuş. Spora gitmemi bu nedenle çok istiyor.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Günaydın kızlar..
benimde aklım defne'de Allah biliyo ya aksam uyuyana kadar da aklım ondaydı..Rabbim acil sifalar versin hicbisey hissettirmesin insallah..

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
günaydın bal bademler... akide şekerleri. fındıklar, fıstıklar, falanlar filanlar.

muah muahhh can hatçeler...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Kizlar slm simdi ecrine msj attim bakalim donebilecekmi aklim onlarda duramiorum gercekten umarim canini yakmamislardir yada yanmiodur...

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Kizlar slm simdi ecrine msj attim bakalim donebilecekmi aklim onlarda duramiorum gercekten umarim canini yakmamislardir yada yanmiodur...

bende simdi msj attım :)
aramadım belki msuait degildir diye...
insallah iyidir kuzucuk ya dun ecrin soylediginden beri benimde hep aklımda...

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

Canım uykusuzluk feci bişey hakkaten. Selimde 2 gündür 6 da kalkıyordu bugün 7.10 geçe kalktı nasıl sevindim anlatamam. Kayracık 3 de ne yapacan teyzem:) Ya geceler uzuyor bunlar uykularını alıyor acep.. Bide gündüz çok uyuyormu?

yok leadercim dişimiz çıkmadı daha valla gece sinirden ağladım uyku uyumazsan seninde dengen bozuluyor herkese bağırasım var
Tanselcim gündüz iki defa yatıyor toplam 3 saati bulmuyor çoğu zaman 1 er saat oda zorla gündüz uykusundan kaynaklı değil diş sancısı olsa hiç durmaz ağlar bu beni kucağına al oyun oynayalım oturalım istiyor ama ben bittim yani

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar