2012 Şubat Anneleri

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
ayhhhh tanselim yaa valla hayallerimdeki alt kat komsumsun.. alt kat diyorum cunku ust katimda birinin oturmasina kil olurum:deli: yan daire de olabiler tabi

saka bi yana herkese ne guzel yazmissin oyle. cansin cann:eek:-alkis

Anammm ne güzelolurdu ya, yan komşum ecrin süper olurdu vallahi..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
gunaydin kizlar. bebek halisi bakarken kurtaj resmi gordum sabah sabah. actim okudum. so nra baska sayfalara da baktim. bi paylasimci bi video dan bahsetmis. diyor ki :

bebek sakin sakin hareket ederken birden kurtaj basliyor ve bir uzvu kopariyor. bu sirada bebegin agzi aciliyormus. rahmin kurtaj olmayan tarafina dogru meyilleniyormus. parca cogaldikca agiz daha da aciliyor ve sonra bas ayriliyor vs vs anlatmis. bi kac resim de var semali. kii anlatmaya gerek yik ben defne nin 4 haftalikken nasil oldugunu merak ettigimden bi embriyo resmi koyup ekrana izlemistim surekli. milimetrik ama insan bu. neden cani acimasin. canli hucrelerden meydana gelmiyor mu nihayet. en cok da bi blogger in koca bi sayfa kurtaja karsi cikanlara soylendikten sonra mini etek de giyerim, ortu de takarim,kurtaj da olurum kime ne vb seklinde yazisini bitirmesi.bi suru kadin da bunu saksaklamis.

kadin hakkini korumak bu mu? kimse kimseye tecavuzcunun cocugunu dogur diyemez evet ama bitek tecavuzden mi hamile kaliyor bu insanlar. etrafimda kac kurtaj duydum bi tane tecavuz yoktu . hepsi keyfiydi. tabi ki yasaniyor ama bunun savunmasi ister aldiririm ister dogururum degil, bu yasada duzeltilmesi gereken birseyler var olmaliydi.

ofkem sundan. arkadasim bebegini aldirdi. sevgilisiyle evlenmedi de ayrilmadi da. ustelik korunmayip hamile kaldigi halde. iki aptal kendi zevki keyfi icin bile bile yaptilar ve sonra da oldurduler. agiz dolusu elestirirken herseyi katledilen yavrunun canini da dusunsun bu insanlr. arkadasima defalarca aldirma dedim.sonra ne yapicaksin dedigimde gayet sakinn aaaaa ona kesin karar verdim o gidicek dedi. sen kimsin o kimm? ben defne nin kollarini bacaklarini koparttirir miyim simdi? e 4 haftalikken de defney di o? arkadasima insallah allah sizi affeder dedim. insallah dedi. kendisi inandi mi bilmiyorum. allah affetse bebegi affedicek mi acaba? cok uzgunum. boyle iste :uzgun:

Canım aslında bence o arkadaşının bebeği aldırması iyi olmuş. Düşünsene güya birbirini seven 2 insan bi iş yapmıınız ve kız hamile. Birarya gelememişler evlenmemişler. Bence onların ilişkilerinde bi son yok. En azından bi çoçuk dünyaya gelip mutsuz büyümesin. Sağlıklı ilişkilerden sağlıklı breyler yetişiyor. Bence üzülme.
Ben eşimle kendimi bir ara dşündüm. Biz evlenmeden böyle bişey olsa( ki benim aile normlarıma aykırı) ben hamile olsam biz eşimle evlenirdik hemen. Kıyamazdık. Biz birbirimizi seviyor ve güveniyoruz. Ne olursa olsun evlenirdik. Senin arkadaşalrın yapamışya canım ne sevgi ne güven var.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Canım aslında bence o arkadaşının bebeği aldırması iyi olmuş. Düşünsene güya birbirini seven 2 insan bi iş yapmıınız ve kız hamile. Birarya gelememişler evlenmemişler. Bence onların ilişkilerinde bi son yok. En azından bi çoçuk dünyaya gelip mutsuz büyümesin. Sağlıklı ilişkilerden sağlıklı breyler yetişiyor. Bence üzülme.
Ben eşimle kendimi bir ara dşündüm. Biz evlenmeden böyle bişey olsa( ki benim aile normlarıma aykırı) ben hamile olsam biz eşimle evlenirdik hemen. Kıyamazdık. Biz birbirimizi seviyor ve güveniyoruz. Ne olursa olsun evlenirdik. Senin arkadaşalrın
yapamışya canım ne sevgi ne güven var.

bende aynen dusundum o zaman bunlari. hakan la da konustuk. evlenirdik biz dedi o da. zaten oldum olasi kurtaja sicak bakmaz o da benim gibi. evet bende inanmiyorum birsey olacagina. ama arkadasim o kadar inanip guveniyor ki inanmak istiyorum bende. kendinden cok sey verdi cunku. ama basi yanlis olan isin sonu da hayir olmuyor genelde. yine de hayirlisi olsun ne diyimm..

bebiko mmm popeyes i kim bilmezzz kizzz.. bayilirim ben onlara. zaten nerde saglikli sey orda benn. saglik abidesi gibiyimm:deli:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ya bu arada ben kofte yapıp yedirmek istiyorum Hira'ya..
ızgara olması lazım demi ?
icine de baharat koyulmicak....

ne koycam o zaman sadece kıyma ve ekmek ici mi ?

yoo izgarayla ugrasmak zorunda degilsinn. cprbasina atabilirsin minik minik. baharat yok tabi. yumurta sarisi, sogan istersen nane falan da koy. minik minik at sehriye corbasinn icine. ohhh miss. tarhana falan da olur tabi

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
bende aynen dusundum o zaman bunlari. hakan la da konustuk. evlenirdik biz dedi o da. zaten oldum olasi kurtaja sicak bakmaz o da benim gibi. evet bende inanmiyorum birsey olacagina. ama arkadasim o kadar inanip guveniyor ki inanmak istiyorum bende. kendinden cok sey verdi cunku. ama basi yanlis olan isin sonu da hayir olmuyor genelde. yine de hayirlisi olsun ne diyimm..

bebiko mmm popeyes i kim bilmezzz kizzz.. bayilirim ben onlara. zaten nerde saglikli sey orda benn. saglik abidesi gibiyimm:deli:

biliyon demek,o zaman hazır ol benim esim popeyes'lerin ege-akdeniz bolge muduru :gul:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
nazoom çok geçmiş olsun. Rabbim güç kuvvet versin sana...

simuşum sana da tekrar geçmiş olsun. ben buralara pek gelemediğim için kimler var kimler yok farkedemiyorum. kusuruma bakma. en azından annenin yanında olması güzel tatlım. Durucuğumu öpüyorum...

tanselcim sağol şeker içten anlatımların için..

babuş ve azom ben de sizler gibi pek giremiyorum gündüz. gece de işlerden az fırsat oluyor :(

laylam bizim de uykularımız berbat ve bu yüzden eşime yine kızgınım. nasıl düzene girecek Tunamın uykuları, inan bilmiyorum. sabretmeye çalışıyorum...

ecrincim sen o kiloları vereceksin, dert etme. hoş, veremesen de dert etme. :tskler:

leadercanım, Eymen de mi huysuz bu aralar. büyüme atağı falan olabilir mi kızlar ya? biz bu ay doktor kontrolüne de gidemedik. çok eksik hissediyorum, bilgisizim bu ay :(

gökçeeee sanırım en rahat sen giriyorsun şimdilik. buralarda asayişi sağla, taam mııııı :D

ve tüm canlara kucak dolusu öpücükler gönderiyorum. ben okuldaki işler, bakıcı derdi, eşimle sorunlar, Tunanın hareketliliği derken, bedenen ve ruhen yorgunluktan harap olmuş durumdayım. hep birşeyleri düşünürken buluyorum kendimi. dün kayınvalidem de gitti. şimdi işin için bir de yemek ve temizlik derdi eklenecek. sabırrrrrr diliyorum ve mutlu, huzurlu olmak istiyorum artık :uzgun:

canım inan sıkıntılar ortak. Selim bugüm 6.15 de cin gibi kalktı:) Oyun bekliyor ilgi bekliyor. Tüm gece emdiği için ben çok yorgundum. Eşimin gece migreni arttı onada bişey diyemiyorum. Kalktık selim beyle, adam 7de kahvaltı yaptı. Saki işe gidecek:) Pepe izlendi, bütün oyuncaklar oynandı ve 9da tekrar uyuduk. hadi bugun tatildi iş günü olsa neyaprdım bimiyorum

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
yoo izgarayla ugrasmak zorunda degilsinn. cprbasina atabilirsin minik minik. baharat yok tabi. yumurta sarisi, sogan istersen nane falan da koy. minik minik at sehriye corbasinn icine. ohhh miss. tarhana falan da olur tabi

hmm hic o sekil dusunmemistim..bizim doktor listeye ızgara yazmıs balık-kofte ve tavugu...dur bakiyim yapayım oyle kucuk kuck

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
millete yedirmisss yedirmisss siskolastirmisssssss ,, sonra gitmiss kendinee i stese de kilo alamayann bi es bulmus:ne: haktan reva mi buu.. siddetle kiniorum kocani suanda-kizgin yaptigi ise aykiri bu durum.

kocanda var mi gobek bari. evde iki gobeksiz olmaz. birinn yapmasi lazim. cocuk gibi bisey bu olmazsa olmuyo:gul:

benimki popeyes in muduru olsaydii beni yokustan yuvarlar ucundan alirdi

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
millete yedirmisss yedirmisss siskolastirmisssssss ,, sonra gitmiss kendinee i stese de kilo alamayann bi es bulmus:ne: haktan reva mi buu.. siddetle kiniorum kocani suanda-kizgin yaptigi ise aykiri bu durum.

kocanda var mi gobek bari. evde iki gobeksiz olmaz. birinn yapmasi lazim. cocuk gibi bisey bu olmazsa olmuyo:gul:

benimki popeyes in muduru olsaydii beni yokustan yuvarlar ucundan alirdi

var var onda 6 aylık hamile gobegi var :D
ama biz evlenirken ondada hiiiic yoktu gobek sonradan cıktı..esim 110 kg su anda..
iste anladınmı simdi ben hafta 2-3 kere fastfood yiyom tavuk olsun hamburger olsun yok anam yok iste..dedigin gibi benim yerime baskası yeseydi yuvarlanırdı kesin....:tskler:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
olsunn bebikomm yaff. menapoza girince alirsin kesin bi uc bes kilo.Zayiflik iyidir her zaman. ne guzel iste keske bende yesemde almasamm. ama cok istiyosan egerr herseyin normalse bi ibrahi. saracoglu nu ara. telefondan tarif veriyo o. belki sismanlatcak bi seyleri vardir, ben cok guveniyorum o adama. sana randevu veriyolar o saatte ariyosun anlatiyo.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
olsunn bebikomm yaff. menapoza girince alirsin kesin bi uc bes kilo.Zayiflik iyidir her zaman. ne guzel iste keske bende yesemde almasamm. ama cok istiyosan egerr herseyin normalse bi ibrahi. saracoglu nu ara. telefondan tarif veriyo o. belki sismanlatcak bi seyleri vardir, ben cok guveniyorum o adama. sana randevu veriyolar o saatte ariyosun anlatiyo.

aaa hadi ya :) ya bana bi kere bi diyetisyen liste vermisti yazın o zaman havalimanında calısıyodum uygulayamadım..
e simdide hira hanım varken ben nasıl kendime ozenle listedekileri hazırliyim da yiyim ?
yatmadan once yemeye baslicam belki o ise yarar..hamileyken de oyle yiyodum yatmadan once bi kase tahin-pekmezle yarım ekmek yiyodum yanında da tulum peyniri :D
yerim ustune de bi bardak süt...bun yapcam bakalım baslicam 1 ekim itibariyle bakalım ne kadar farketcek

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Yaparim tanselcim siparis alinmistir :) valla sabir gostermeye calisiorum ama dedigim dedim bi pasam var beni dize getirio

Lidilcim evet guselim eymen 2.ci disi cikardi bu sbh sanirim huysuzlugu ondanmiss kuzumun

Kizlar yaramazim masallah bugun ilk kez birden tutunup kalkmayi ogrendi ve seriye bagladi kendini sanirim su dak itibariyle gozumu 30 acmam lazim cunku dokununca sinir kupu olan bebemi takip etmem cok zorr evde dar olunca iki donemeden carpio biyere

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Yaparim tanselcim siparis alinmistir :) valla sabir gostermeye calisiorum ama dedigim dedim bi pasam var beni dize getirio

Lidilcim evet guselim eymen 2.ci disi cikardi bu sbh sanirim huysuzlugu ondanmiss kuzumun

Kizlar yaramazim masallah bugun ilk kez birden tutunup kalkmayi ogrendi ve seriye bagladi kendini sanirim su dak itibariyle gozumu 30 acmam lazim cunku dokununca sinir kupu olan bebemi takip etmem cok zorr evde dar olunca iki donemeden carpio biyere

evvvet sayın seyirciler eymen birden hareketlendi,hic beklenmedik davranıslarda bulunup annesini sasırtmaya devam ediyoorrr....:smileymix:

ikinci disiniz de cıkmıs he,hayırlı olsun insallah,eymen Defne'den geri kalmicak desene,ayaklanmaya basladıysa :)
Masallah pasaya masallah Allah nazardan saklasın canım...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
evvvet sayın seyirciler eymen birden hareketlendi,hic beklenmedik davranıslarda bulunup annesini sasırtmaya devam ediyoorrr....:smileymix:

ikinci disiniz de cıkmıs he,hayırlı olsun insallah,eymen Defne'den geri kalmicak desene,ayaklanmaya basladıysa :)
Masallah pasaya masallah Allah nazardan saklasın canım...

valla oyle guselim gercekten sastık kaldık bırden emekliyodu koltuga dogru uzanırkene dikeldi oglusum masallah subanallah bebıkom ikiside zarganalar ya defne ıle ondan yavuklusundan gerı kalırmı benım oglum kalmaz :D

diş konusunundada cok zor oluyo gercekten hesap ettım 15 eylulde ılk dısını cıkarmıstı 29 eylul bugun 2.cı cıktı 14 gunde bir bi tane cıkarcak sanırım ayy cok zorrr oluyo o devre yaa allah cıkarmayanlara kolaylık nasip etsın

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
oohhh damadaaa geellll:1: masallahhh kuzumm nazarr degmesinn eymenimee..

benimm kızım da iki gun once bay bayy yapmayı ogrendıı. ama biraz gec yapıyoo. hadii baayy baaayyy dıyoruz guluyoo kıkır kıkır. 5 dk sonra baslıyo yapmaya.

bebikomm ben kacamakların efendisiyimm kızz. yirim o kovayıı:1: kfc kovasına da bayılırım :cikolata:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Selam kızlar nasılsınız? Herkese iyi pazarlar.
Ne var ne yok? Ben bildiğiniz gibi,ada hanımla uğraşıyoruz...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
oohhh damadaaa geellll:1: masallahhh kuzumm nazarr degmesinn eymenimee..

benimm kızım da iki gun once bay bayy yapmayı ogrendıı. ama biraz gec yapıyoo. hadii baayy baaayyy dıyoruz guluyoo kıkır kıkır. 5 dk sonra baslıyo yapmaya.

bebikomm ben kacamakların efendisiyimm kızz. yirim o kovayıı:1: kfc kovasına da bayılırım :cikolata:

Selam canım nassın kız :D
Defne napıyo, minnoş :)
Ada da baybay öğrendi, akşam ben gelip de kucağıma aldığımda direkt bakıcısına dönüp baybay yapıyo :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar