2012 Şubat Anneleri

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
selam laylosss

kuzum benım o arkadaşlarına selam sole 2 cocukla gelsınde onlar ugrassın teyyy davulun sesı uzaktan hoş geliyo insana bız 1 taneyle sıyırdık allah sızlere dahada guc kuvvet versın nazomla sana hıc kıyamıyorum

sağol Ledoşum aynen öyle ikinciyi yaparken ilkini nasıl büyüttüğümü unuttuğum için gerçi banada hoş geliyordu büyükte bugün okuldan geldi hastalanmış biri durmuyor büyük ilgi istiyor eşim geç gelecem dedi kafayı sıyırmak üzereydim isyan ettim ne anne ne kayınvalide ne kızkardeş var biri yardıma gelsin offfffff durumum bu yavruş:uzgun:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
bu söylediklerime bakıp ikinciden gözünüz korkmasın
mesala abimiz okula başladıgı gün akşama kadar yoktu kapı çalınıp abisini görünce çıldırdı resmen sarıldı abimizde çok özlemiş anne çantama koyup götürüyüm kardeşimi özlüyorum yaaa diyor birbirlerine aşıklar yani ve bu beni acayip mutlu ediyor birde keşke daha önce yapsaydın kardeşimi bu kadar yaş farkı olmasaydı diyor

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
selam hatun kısmısı. hakikaten topik bu ara sessiz. benim de acayip yoğun iş yerim... öffff en kısa zamanda eskisi gibi toplanalım yahu.

laylam yerim kız ben onları... kuzular. varya sırf kardeşin ne demek olduğunu anlasın ilerde yalnız kalmasın diye kardeş yapmayı düşünuyorum aden'e.. kardeş bi başka be. :)

azom özledim.
babuş özledim.
pikem özledim.

diğerleri nerdesiniz beaaa

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
bu söylediklerime bakıp ikinciden gözünüz korkmasın
mesala abimiz okula başladıgı gün akşama kadar yoktu kapı çalınıp abisini görünce çıldırdı resmen sarıldı abimizde çok özlemiş anne çantama koyup götürüyüm kardeşimi özlüyorum yaaa diyor birbirlerine aşıklar yani ve bu beni acayip mutlu ediyor birde keşke daha önce yapsaydın kardeşimi bu kadar yaş farkı olmasaydı diyor

bende defne nin bi kardesi olsun cok isterim. soyledigin gibi yas farki olmadan fazla ki daha fazla sey paylasabilsinler. ama kim bakicak o cocuga yavrum mesele orda:ne: gecen bi dr iki yas arasi olcak yada biri okula baslamis olcak dedi. iki yasindaki cocuk kendini accik kurtarmis oluyo. tam ooohhh buyudu beee demisken ayni filmi bi daha izle. bende de anne yok, kardes yok,bisey yok.gorumcelerim var sagolsunlar bitek. zaten gorumcelere guvenip yapcaksam cok gec kalmamam lazim. y aslari gcmeden. ama esimayok istemiyorum dese yapmam sanki. defne kolay bi bebek olmasina ragmen yasadigim bana yetti:deli:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
selam güzeller nasılsınız?

sadece bikaç sayfa geriye bakabildim babus yeni işin hayırlı ugurlu olsun canım cok mutlu ol insallah yeni iş yerinde...

bizdeki haberlere gelince ben yaklasık 1 haftadır atesli yatıyorum önce 39 larla baslayıp 40 ları gecti ateşim.karaciğer enzimlerim yükselmiş sebep yorgunluk asırı stres olabilirmiş.bunu da görmemiştik ela balı sağolsun bunuda yasattı annesine 1 haftadır coluk cocuk rezil olduk bi evde anne hasta olmasın.iremin ödevlerini 40 derece atesle titreyerek yaptım.eşim sağolsun yine ya sehir dısında ya yurt dısında.öyle yoruldum ki kızlar hatta bıktım belkide.nefes alamıyorum.hangi birine yetişeyim sasırdım kaldım.bu ara hayat bana zor hatta cok zor.ara sıra kardeşim geldi gitti ben hastaneye gittiğimde cocukların yanına şimdilik ateşim düştü şükür ama müthiş halsizim ve idare etmeye calısıyorum..

sizleri ve bebişleri kocaman öperimmm....

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
kızlar b u arada bişey soracaktım size ela yaklasık 10 gündür agzına lokma sokmuyor deliricem.var mı iştahsızlık sizde de yoksa bu huyumuzda bize münasır.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
selam güzeller nasılsınız?

sadece bikaç sayfa geriye bakabildim babus yeni işin hayırlı ugurlu olsun canım cok mutlu ol insallah yeni iş yerinde...

bizdeki haberlere gelince ben yaklasık 1 haftadır atesli yatıyorum önce 39 larla baslayıp 40 ları gecti ateşim.karaciğer enzimlerim yükselmiş sebep yorgunluk asırı stres olabilirmiş.bunu da görmemiştik ela balı sağolsun bunuda yasattı annesine 1 haftadır coluk cocuk rezil olduk bi evde anne hasta olmasın.iremin ödevlerini 40 derece atesle titreyerek yaptım.eşim sağolsun yine ya sehir dısında ya yurt dısında.öyle yoruldum ki kızlar hatta bıktım belkide.nefes alamıyorum.hangi birine yetişeyim sasırdım kaldım.bu ara hayat bana zor hatta cok zor.ara sıra kardeşim geldi gitti ben hastaneye gittiğimde cocukların yanına şimdilik ateşim düştü şükür ama müthiş halsizim ve idare etmeye calısıyorum..

sizleri ve bebişleri kocaman öperimmm....

Geçmiş olsun kuzum. Allah Yardımcın olsun. Aden de geçen hafta iştahszdı ama şimdi iyi. :(

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Gunaydin kizlar. Tlf.umdan girdim...
İsimi tebrik eden herkese tesekkurler ediyorum kizlar.
Nazom cok gecmis olsun,acil sifalar kuzum...
Laylam Allah kolaylik versin sizlere biz bazen birine sabredemiyoruz...
Bu aralar islerim yogun degil haliyle tlf.dan biraz bakma firsatim oluyo...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
yanımdaki kızı her an boğabilirim. yahu bi insan nasıl bu kadar bağırarak konuşur ya. herşey hakkında söyleyecek bişeyi olur. bi sus müslüman bi sus. ekolayzır sistemi mi yuttun... bangır bangır konuşuyosun. a aaaaaaaaaaaaaa diye cırlayıp omuzlarından tutup silkmek istiyorum ki kendisine gelsin.

bi kahve içeyim de kendime geleyim.:findikim::findikim:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Günaydın yalnız kovboyum ben geldim kahvemi içmeye gittin yoksam
arkadaşlar size bir sorum olacak bebekleriniz akşam kaçta yatıp kaçta kalkıyor benim oğlan 15 gündür hava ışımadan kalkıyor 5-6 gibi ne yaptıysam olmuyor 7 kadar yatsa zil takıp oynuyacam
Ben anladım benim doğurduğum bebeler uykuyu sevmiyorlar abisi hala sevmez sabahın köründe kalkar

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
laylam; aden ben işe başlamadan gece uykusuna kendini genç sanıyor olacak ki 22.30 23.00 gibi yatıyordu. 21.00 da uyuttuğum zaman en fazla 1 saat uyuyor 22.00 gbi kalkıp bi daha uyumak bilmiyordu. öyle bi düzeni vardı. o zamanlar da benimle beraber sabah 9'a kadar uyuyordu. bazen uyanıp yanında beni görünce 10'a kadar uyuduğu bile oluyordu.

ne zaman işe başladım sanki çocuğa sihirli bi değnek değdi. o kucağımda saatlerce sallayıp gece 23.00'a kadar uyutmadığım çocuk, akşam 21.00-21.30 gibi aptamilini yerken uyuyakalmaya başladı. sallamadan sadece yanında yatarak bi de sen düşün. (maşallah) sorunsuz bi şekilde uyuyor artık. ama yanında ben varsam. sabah ta biz işe giderken Aden'i anneme bıraktığımız için uyanıyor 7 gibi. ama 8-8.30 da tekrar uyuyormuş annemle beraber.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Günaydın yalnız kovboyum ben geldim kahvemi içmeye gittin yoksam
arkadaşlar size bir sorum olacak bebekleriniz akşam kaçta yatıp kaçta kalkıyor benim oğlan 15 gündür hava ışımadan kalkıyor 5-6 gibi ne yaptıysam olmuyor 7 kadar yatsa zil takıp oynuyacam
Ben anladım benim doğurduğum bebeler uykuyu sevmiyorlar abisi hala sevmez sabahın köründe kalkar

Canim Ada biraz gunduz uykusuna gore yatiyor gece uykusuja.
Daha kucukken gunduz cok uyusa da duzeni degismiyordu ama simdi gunduz cok uyursa gece uykuya gec geciyor.
Bir de artik bir ogleden once bir ogleden sonra iki uykusu var gunduz.
Eger ogleden sonra uykusunu 2 gibi uyuduysa aksam 20-30-21:00 gibbi uyur.
Eger 4 gibi filan yattiysa bu uykusu 2-2,5 saat oldugu icin gece uyumasi bazen 23:00 u bil3 buluyo.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Sabah kalkisimiz genelde 8 gibi. Ama bu hafta 2-3 kere 7de kalkti.
Uykusunu alamadigi icin biraz durup geri uyuyomus bu da tum duzenini bozuyo.
Gecen pazar ctesi gece 1e kadar uyumadigi icin sabah 10a kadar uyuyup kiyak gecti bana :)

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
babuşum kaç saat uyuyor?

aden sabah, öğlen ve akşam olmak üzere gün içinde 3 kere uyuyor ve en fazla 1 saat oluyor bu. geneli hep 40 dakika. biyolojik saat 40 dakikaya ayarlı sanki. az uyuduğu için de 2,5 saatte bir uykusu gelıyor Aden'in. gün içinde bazen 4 kere uyuduğu bile oluyor.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
babuşum kaç saat uyuyor?

aden sabah, öğlen ve akşam olmak üzere gün içinde 3 kere uyuyor ve en fazla 1 saat oluyor bu. geneli hep 40 dakika. biyolojik saat 40 dakikaya ayarlı sanki. az uyuduğu için de 2,5 saatte bir uykusu gelıyor Aden'in. gün içinde bazen 4 kere uyuduğu bile oluyor.

Ada daha kucukken aynen aden gibiydi kusum.
Az uyurdu sure olarak ama sık sık uyumak isterdi.
Simdi eger gurultu filan yoksa sabah 1,5-2 saat ogleden sonra 2-2.5c saat uyuyor masallah diyim.
Cok yorgunsa 3 saati bile bulur bazen....

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
hay maşallah yaaa. Aden'in bir iki kere 2 saat uyuduğuna şahit oldum o da yanında ben vardım beraber yattık öğlen uykusuna o zaman.

PRINCESS07

Aktif Üye
Tepki
116
Selam kızlaaar,arada bir online olmadan baktım çıktım size :) Ama malum bebikommm la Hiram geldiği günden beri popomu koymadım desem yeridir.Aynı anda da okullar açılmıştı çünkü,
okul-ev....ev-okul....arasında paralanmakla meşgulüm..bunların arasına bir de taekwando kursu eklendi haftada 5 gün :)))
Günlük tempomu kısaca özetlersek;
sabahları oğluşumla annemin kahvaltısı,ardından okula beslenme hazırlama telaşı,12:15 de evden çıkış,okula bıraktıktan sonra eve dönüp akşam yemeği,temizlik v.s,beslenme saatinde 14:00 te okula git beslenmesini takib et,tekrar eve dön o arada kalan isleri yetiştir.17:30 da okuldan al eve getir.üstünü değiştir spora yetiştir.Gel akşam yemegini kur-kaldır....Sonuç zonklayan ayaklar ve kafa... :)))Haliyle şu pc nin başına oturacak dermanım kalmıyor...
Annelik en ağır işçilik derim her zaman,ama bunun yanında da şunu söylemeden edemiycem...

Bütün anneler ve çocukları için,(bebikommm)senin için;

''Her şey güzel olacak'' demiyorum sana; olurda her şey kötü giderse..♥Ben yanındayım diyorum♥Çünkü ANNE'ler evlatlarını 9 ay karnında ömür boyu da YÜREKLERİNDE taşırlar... ♥
:eek:pucuk:
Hepinizi öpüyorum kızlar Allah hepimizin yardımcısı olsun

Veee teknolojik anne kaçar işler beni bekler bye byeee

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar