2012 Şubat Anneleri

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
eh bu vesileyle gokcenin beni adamdan saymadıgını anlamıs oldum en azından
neyse bakalm cok ta onemli degil aslında :deli:

bi ev işi,bi hira ugrasıyom arada da buraya bakıyom..
gelen olursa tık tık lasın :elif:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
defne yi yikamk disinda bi is yapmadim. 1 saate evden cikicam. valla evi harbiden pooh goturuyo. ama ben ellemek istemiyorum. arka odada binyign utu var. yere bi poset dusmus. hiiic farki nda degilim. adam dedi ki sen iyice pasakli oldun artik. 10 gundur basiyosun o posete kaldirmiyosun. soyle bi baktim ben onu orda seviyorum dedim:ne: al sana kavga sebebi

gercekten gozune batiyorum kocamin artik. gecen gun acik birakma kapiyi fare falan girer bak dedim. korkma girse de karsilasmazsiniz bu daginiklikta dedi:deli: napim yaa vallaha bir gr gelmiyo icimden. dahasi o enerji yok nefes nefeseyim:ne:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
alicam elime bi posetttttt, su evde son 1 yilda kullanilmamis ne varsa aticam. attikca hafiflicem gibi geliyo. adama soruyorum bunu atalim mi? yok ben seviyorum onu. e seviyosun da bi kez sirtinda gormedik. hurca sokup sokup cikariyorum her mevsim donusu. ama bu sonnn aticaammmm herşeyi aticaammmm:1::1:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
:D o enerji banada gelmiyo yada cok nadir ugruyo iste arada sirada ama yerleri hergun siliyorum domestoslu suyla,hira hep yerelerde cunku ne bulursa da aldigi icin..bizim burasi da kirmizi toprak bi toz oluyoki sorma gitsin
keske bende kacip kacip gidebilsem..
Hem sen nere gidiyon kiz yinee

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
:D o enerji banada gelmiyo yada cok nadir ugruyo iste arada sirada ama yerleri hergun siliyorum domestoslu suyla,hira hep yerelerde cunku ne bulursa da aldigi icin..bizim burasi da kirmizi toprak bi toz oluyoki sorma gitsin
keske bende kacip kacip gidebilsem..
Hem sen nere gidiyon kiz yinee

kocama aldigim forma buyuk geldi. isteksizz kukudan cocuk ters dogAr derler yaa o gece ona tav oldum bak forma olmadi:deli: terziye verip boyunu kisalticam. isim yazdirdik ya degistiremiyoruz. kendime kepekli poskevit falan alicam marketten. 2 yere para vericem. sonra gorumcemlerin yanina gidicem defne yi sevsinler diye bende bi nefes alip keyif cayi icicem defne kucak kucak gezerken. kabul etmek zor ama kizim o kalabalikta acayip mutlu oluyo. evde burnumdan getiriyo vizir vzir. orda coluk cocuk hala babaanne ciglik cigliga gulucukler atiyo.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
kocama aldigim forma buyuk geldi. isteksizz kukudan cocuk ters dogAr derler yaa o gece ona tav oldum bak forma olmadi:deli: terziye verip boyunu kisalticam. isim yazdirdik ya degistiremiyoruz. kendime kepekli poskevit falan alicam marketten. 2 yere para vericem. sonra gorumcemlerin yanina gidicem defne yi sevsinler diye bende bi nefes alip keyif cayi icicem defne kucak kucak gezerken. kabul etmek zor ama kizim o kalabalikta acayip mutlu oluyo. evde burnumdan getiriyo vizir vzir. orda coluk cocuk hala babaanne ciglik cigliga gulucukler atiyo.

ahahaha ben o lafı baska turlu biliyom
neyse aynı kapıya cıkıyo sonucta :D
cocukların hepsi oyle ya etraf kalabalık olunca hoslarına gidiyo hele ki simdilerde tam oyun meraklısı oldular,biri iki dakika oynasın tamam en iyi insan o oluyo hemen napalım :tskler:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
benim bide poaca yapmam lazım yaa,evde bozulmalarına ramak kalmıs iki cesit peynir var onları kullanmak icin poaca yapmayı dusundum..
dotumu kaldırabilrsem yapcam..
daha yemek de yapmadım ooooooooooooofffffffffffff:sinirli:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ayy ben hira ya bakarken defne ye bakiyomus gibi oluyom kizzsaclari koyu diye mi acaba:deli: masallahhh yavvrumm pekk datlu buu minnoss.ama cin cinn bakiyo valla. bana diyon ama sende cekcen bu kizdan diyim sanaa:gul: onunn kafasindaki lastikleri yirim benniki fiskiye yapmiss anasi bide:gul: ehehhhheh kiskandim bende alayimbugun lastikbi deniyim:tskler:

allah nazardan saklasinn cnmm. amin

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
ayy ben hira ya bakarken defne ye bakiyomus gibi oluyom kizzsaclari koyu diye mi acaba:deli: masallahhh yavvrumm pekk datlu buu minnoss.ama cin cinn bakiyo valla. bana diyon ama sende cekcen bu kizdan diyim sanaa:gul: onunn kafasindaki lastikleri yirim benniki fiskiye yapmiss anasi bide:gul: ehehhhheh kiskandim bende alayimbugun lastikbi deniyim:tskler:

allah nazardan saklasinn cnmm. amin

amin canım hepimizinkini bagıslasın Rabbim..
yok canım onu bende farkettim dun Defne nin fotolarına bakarken yüzleri benziyo gercekten :)

hee cıt cıtlı toka durmuyo sacında kayıyo,bant desen eh iste sıkılıyo evdeyken cekiyo cıkarıyo onu..
bende lastik aldım oyle sabah topluyom,aksam yatcakken cıkarıyom sacları oyle kalıyo havada

yap sende Defne'ye de cok yakısır fotosunu da cek gorelim ;)

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
pikeeemmm nerdesiinn?

evett benzyolar valla:tskler: cekerim cekerim merK etme sen:deli:

peyniri sufle yap.ben hic yapmadim ama gorumcemde yemistim enfes biseydi,ayyy cnm cekti bakk. nette vardir mutlaka tarif peynir sufleyazsan cikar.yada tavuk pisir ustune at firinla. ben hep oyle yaparim. yada peynirli patates yap kreman varsa.kiz bizde hic peynir kalmaz bak

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar