2012 Şubat Anneleri

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
ledercım bak yazıcam yazamıyorum, taa ne zamnki hislerimdi....
BU bebekler daha 1 aylık var yok...
Sen bebek dogurmuşsun o da erkekti galiba maviş gözlüymüş tam istediğim gibi bi bebek oldu diyodun...
HAyırlısı, kız ikinciyi mi yapıcan sen nedir???

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
sagolunn teyzoslarrr..

lidırrrr ya benden niye hala sut cıkıyo. bırakalı 4 ay oldu. bıde arttı sanki. yazını okuyunca bı daha kontrol ettim pısstt dıye cıktı hemde sıkınca. tekrar emzirmeye mı baslayayım napayım:deli:

bu arada nette bişi okudum

tırna kırılması,sac dokulmesı,halsizlık,yorgunluk,gunluk işleri yapmada gucluk, nefes darlıgı,bas donmesi,mide bulantısı, konsantrasyon bozuklugu kansızlık belirtisiymişş. bunların hepsi bende var. kansız mıyım acep. ben spiralden sonra regl olayım coook uzun surmeye basladı mıktarı da arttı ya belki sebep olmusur:ne: saglıkocagına da gidemedim ya yarın sabah ılk işim olsun. bak yine bi sevindim simdi-kop

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

ne blim canım her zaman ki gibi uzamadı bu 2 ay sağlık olsun.doktorlar diyor ama 6.aydan sonra sütün besleyici değeri yarı yarıya azalıyor diye.benim sütümde cok yok ama bi kaç kere sağdım cay bardağı kadar anca cıktı sanırım benim süt yağlı bi saat sonra bardağın üstüne resmen yağ cıktı.tabi anası mandofon iyi cins inekmiş(babamız böyle diyor gıcık)

maşallah babanız çok biliyo selamımı söle kaliteli süt veren ineğin adı montofon değil holştayn cnm montofon süt te değil et hayvanı olarak iyidir sana benzetmesinden ötürü sinirlendim bak sen de ona sensin montofon süt değil et konusunda 1 numaraymış de :D
ledercım bak yazıcam yazamıyorum, taa ne zamnki hislerimdi....
BU bebekler daha 1 aylık var yok...
Sen bebek dogurmuşsun o da erkekti galiba maviş gözlüymüş tam istediğim gibi bi bebek oldu diyodun...
HAyırlısı, kız ikinciyi mi yapıcan sen nedir???

ne diyon pikem kızz ağzından yel alsın anam keçileri kaçırırım ben yoksam ama kızım bari uslu olsun yaaa nolurrr allahımm oda hımmm pelin karahan varya onun küçük versiyonu olsun isterim :D bunuda onur tunaya benzesin istemiştim ama nasipp allahıma şükürler olsun sağlıklı tatlı bir meleğim varr

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
babanne götlü ne ya. yahgahjagajga ajaahajhajhajaha.

ay ne biliyim ya Aden yiyor da yani. beni emiyor güzel yiyor ama yok boya gidiyor anacım 9-12 giyiyoruz epeydir. geçen bi eşofman altı aldım O'na e-bebekten dünya para verdim. 9 ay güya bi geldi çük kadar kız şimdi oluyor ama bi dahaki aya olmaz asla. ene hediye gelip de seneye kışın giyer diye sakladığım tüm pijama takımları falan dizinin hemen altında bitiyor. :) zargana. ama eli ayağı kocaman o ayrı.

dün pikem yazmış bi fotoya notan için çok güldüm gece gece. ben "uuu Aden gibi ayakları büyük galiba" yazdım da o da heee elleri ayakları bi de ..... çok büyük anlasın sen onu yazmış. ahahahahahahhahahaa

Babanne göt diyorum ben kendisine. Kendi zayıf götü kocamandır da gayınnamın :D
Ama boyu kısa. Ada yüz olarak ben, boy olarak da ama vücut babanne. Benim fazla kilom olmuştur ama hiç basenim olmadı, hamileliğim dahil kıçım hiç çıkmamıştır.
Bana arkadan bak baya normal insanım :D
Önden sallanan göbeem olmasa herşey normal bence :D

Beden olarak ben de 9-12 alıyorum. 9 aylar olmuyo, yada anca tam oluyo, bi dahaki aya çıkmaz.
Doktor zaten 1 yaş beden ölçülerinde diyo maşallah Adanıma.
Ama bence artık yavaşlar boy uzamaları. Zamanıdır.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
sagolunn teyzoslarrr..

lidırrrr ya benden niye hala sut cıkıyo. bırakalı 4 ay oldu. bıde arttı sanki. yazını okuyunca bı daha kontrol ettim pısstt dıye cıktı hemde sıkınca. tekrar emzirmeye mı baslayayım napayım:deli:

bu arada nette bişi okudum

tırna kırılması,sac dokulmesı,halsizlık,yorgunluk,gunluk işleri yapmada gucluk, nefes darlıgı,bas donmesi,mide bulantısı, konsantrasyon bozuklugu kansızlık belirtisiymişş. bunların hepsi bende var. kansız mıyım acep. ben spiralden sonra regl olayım coook uzun surmeye basladı mıktarı da arttı ya belki sebep olmusur:ne: saglıkocagına da gidemedim ya yarın sabah ılk işim olsun. bak yine bi sevindim simdi-kop

sıkınca çıkıyo bebeğim ama nedense sağınca çıkmıyo benim bu kraft makinesindemi iş yok anlamadım kii yaaa arkadaşımın bebeği doguştan damağı yarık dogdu çocuk 5 ayını bitirdi hala sağarak içiriyo maşallah lansinoh makinesini almıştı çift taraflı gayet iyi yani hiç emzirmemesine ragmen bizimki emse gelcekte emmio eşek sen sağsana o zaman cnm

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
sıkınca çıkıyo bebeğim ama nedense sağınca çıkmıyo benim bu kraft makinesindemi iş yok anlamadım kii yaaa arkadaşımın bebeği doguştan damağı yarık dogdu çocuk 5 ayını bitirdi hala sağarak içiriyo maşallah lansinoh makinesini almıştı çift taraflı gayet iyi yani hiç emzirmemesine ragmen bizimki emse gelcekte emmio eşek sen sağsana o zaman cnm

Eee hani bebek emmeyince kesiliyodu süt.Herkes öyle diyodu.
Ben de kendimi avutuyodum, benim sütüm aslında çok, ikinci bebeğim olursa emerse uzun uzun emziririm diye.
Eee benim zaten sütüm mü yokmuş meğersem yani?

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
nazom bi tanesi abim olur kız :) sarışın olan büyük benden.

babuşum 9 aylık şeyleri bi dahaki ay giyemez bunlar ben diyim sana. boşuna almışım o kadar şeyi. ayrıca babaanne göt. ahahahaha süpermiş o.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
bende gogdumu sıkınca fışştt diye cıkıyo ama su gibi yani rengi beyaz degil,ve eminim emse bile 20 cc ya cıkar ya cıkmaz...zaten de istemiyo artık tutuyorum gogsume arada,ısırıyo sadece burnunu şişire şişire :tskler:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

anacimm herkess dedi ki sagmakla olmazz bebek emmeyince kesilir sut. bende makine yoktu. oyle duyunca herkesten almadim. bide o zaman sikinca da gelmiyodu boyle. simdi ara ara yokluyorum hep var. ama kesilsin artikboyle hic estetik degil yani. :ne:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Eee hani bebek emmeyince kesiliyodu süt.Herkes öyle diyodu.
Ben de kendimi avutuyodum, benim sütüm aslında çok, ikinci bebeğim olursa emerse uzun uzun emziririm diye.
Eee benim zaten sütüm mü yokmuş meğersem yani?

bilmiorum ki guselim bende öle oldu eymen emmeyince git gide azaldı ama arkadaşımdaki sabıra helal olsun 3 saatte bir devamlı sağıyo bir dk geçirmio 60-70cc sağıo şükür ama makinenin sesindn gına geldi dio

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
bende gogdumu sıkınca fışştt diye cıkıyo ama su gibi yani rengi beyaz degil,ve eminim emse bile 20 cc ya cıkar ya cıkmaz...zaten de istemiyo artık tutuyorum gogsume arada,ısırıyo sadece burnunu şişire şişire :tskler:

benimki beyaz cikiyo. ayni emzirdigim zamanki gibi. yari beyaz yari raki beyazi:ne:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
aynı eymende öle oyun yonuyo gece yanaştırıyorum sersemken emer belki die kıyameti koparıyo istemiyo
anacimm herkess dedi ki sagmakla olmazz bebek emmeyince kesilir sut. bende makine yoktu. oyle duyunca herkesten almadim. bide o zaman sikinca da gelmiyodu boyle. simdi ara ara yokluyorum hep var. ama kesilsin artikboyle hic estetik degil yani. :ne:
valla bilmyiorum ki güselim anlamadım ben elalemin dedikleriyle zaten böle oldu 2.bebeğimde büyükleri dinlemiycem çocugum ne güsel emiyodu

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
emziren kaç anneyiz?

bizim paşalar, prensesler fazla emmeyecek bizi he?

valla ben her gece sağıyorum ertesi gün anneme bırakmak için 150'cc kadar. yatmadan bi öğün 220-240 cc'lik bi mama verıyorum, gece Aden sadece ben emiyor o kadar. ama sütüm feci azaldı gün boyu emziremediğim için.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
babuss oh masallahhh kuzuya biz hala 6-9 giyiyoruzz. arkadasinn kizinin kuculenlerini almistik koca yaz giydi kisa olmaz diyodum. 6 ayliklari hala giyiyo. kis icin icine badi almadim.yazin giydiklerini kisin atlet olarak giymeye devam edicek:gul:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
lidirrrr cesaretine hayranimm bebeeemm:gulbis: ne kadan rahat ikinci bebegim dedin oyle. benim tuylerim urperiyo dusununce bile. rabbimin gucune gitmesin esime de hep soyluyorum. alistir kendini benle yasicaksan tek cocugun bu diye. ama o istiyo. keske hamile olsan diyo bana. benim tek hayalim defnyi yasina getirip ,vicdan azabi duymadan halasina baktirmayi basarabilmek, sonra da hemen isime geri donmek. artik neresi olursa. bide okul bitsin baska bisi istemem. o zaman saatleri daha iyi bi is bulurum insallah. allah defne ye omur versin.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
nu arada ben size yazdim mi bilmiyorum. ygs de acikogretim turk dili edebiyatina yerlestirilmisim. oylesine yazmistim. ama duydum ki tde bolumune formasyon kalkmis ogretmen olamam kayit yaptirmkatan vazgectim. maliye de kaydimi yenileyim totomu sikicam azcik. kaldigim yerden devam edicem. :uzgun:

bide kac kisinin bebegine bakici bakiyo? defne yi halasina baktiricam ya ben nasipse. neden sucluluk duyuyorum dusununce bile. boyle mi oluyo bu psikoloji. ben calisinca mutlu olucam diye kizimi mutsuz edicekmisim gibi geliyo.:uzgun:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ben kaçar hatun gısmısı. herkese ıyı akşamlar efem. yavrularınızı mıncırırım, eşlerinize selam ederim, kaynanalarına hiç bişi demem, görümcelerinizi boğarım, eltilerinizi görmezden gelirim sizleri de muah muah öperim.

muah muah can hatçelerim benim..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar